💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Асеновград
Да не говорим че в Италия още 300човека са облечени с лимони и е супер банално и смешно вече, изтърка се, чак ти става кофти че си толкова еднакъв с всички останали туристи.. а друг е въпроса че един Италианец няма да се облече така никога, и там е мястото където най много "трябва" да ти пука дали си стилен и елегантно облечен..

# 706
Снимката е от Соренто - а там лимонът е символа на града. Но не са сувенири, чанти, дрехи, бонбони с лимони.Има малка търговска уличка, която има всякакви джунджурии с лимони. Та за това са облечени така. Много китно и живописно градче.

# 707
  • Sofia
5 града са обиколили с тази визия 😀

# 708
  • София
Както и да се облекат, все са ми противни.

# 709
  • До морето
И 55 града да са обиколили, изглеждат така сякаш никога не са излизали от родното си село.

# 710
Много точно казано Wink

Дано четат форума, да усетят "народната любов".  Тя не идва от нищото.  Защо нямаше такива коментари за Ники и Цецо, победителите на сезона? Защото не са комплексари и не са такива дребни селски душици.

# 711
Ивелина се е удължила с поне 20 см

# 712
  • До морето
Аз изобщо не ги мразя, не ги и обичам, де. Никакви не са ми. Нищо не предизвикват в мен, както и останалите от последния сезон, всъщност. За първи път нямах любимци, всичко беше равно и скучно.

Просто коментирам, че са адски кичозни. Язък им за пътуванията, да бяха видели как се обличат хората по света.

# 713

Дано четат форума, да усетят "народната любов". 
Нищо няма да усетят. То трябва да имаш акъл, за да усетиш. Убедена съм, че си мислят, че тези, които не ги харесват им завиждат, че са млади, красиви (според собствените си представи), богати, обикалят света...., а пък ние тук, глигани с анцузи, само плюем анонимно по форумите.

# 714
Снимката е от Соренто - а там лимонът е символа на града. Но не са сувенири, чанти, дрехи, бонбони с лимони.Има малка търговска уличка, която има всякакви джунджурии с лимони. Та за това са облечени така. Много китно и живописно градче.

Ходила съм в Соренто, но не по пижама. Все пак, човек трябва да има известни стандарти на обличане.
Те може и паунови пера за забиване отзад да продават обаче на, аз пък няма да си сложа. Не знам, не смятам, че по този начин печелят симпатизанти, но кой знае? В днешно време всичко е ерзац, може и да се харесват.
Хубави млади хора, пък са се облекли като клоуни.

# 715
  • София
Нейната рокля е много лятна и симпатична, но неговата риза е смешна като за мъж, някакво гейско излъчване има..ама сигурно аз не разбирам от мода.. А с това мачване, вече са банални..

# 716
  • Sofia
Еййй, не се спряхте бре! 😂😂 Нищо не разбирате от мода и стил! 😂 От утре искам ви с перата, с два лимона в ръката, леви, десни, леви, десни, и само напред следвайки Ивкиния завет! 😂😂

# 717
Никол и Цецо са в "На кафе" като изпълнители на живо.  Не знам дали всеки ден ще е така, уж има някакви новости, днес е първият епизод от новия сезон (предаването е от 1996 насам) Grinning Никол вика: "Да посрещнем най-суънчевата водеща .... Гауаааааа"  JoyJoyJoyJoyJoy

# 718
Не знам дали е коментирано в темата, но Да̀ниел на Стела се оказа, че има сестра близначка. Попаднах на статия, че една от новите участнички в “Игри на волята” е негова близначка: https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Uchastnichka-v-Igri-na … upa-kifla-2698729
Явно дамите около Да̀ниел ги влекат корекциите, както и участието в ТВ предаванията на Нова:
https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-7/igri-na-voly … vizitka-18/650928

# 719
  • у нас
Да, сега изгледах визитката. Много си приличат с Дано.

Общи условия

Активация на акаунт