💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 63 907
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
  • у нас
Мда, сетих се. Той бърборко, а тя - малко лудичка.

# 751
  • До морето
Те една - две седмици седяха и тя май едната беше болна и си стоеше в стаята. Малко незабележими бяха.

# 752
Стефания и Анжело са станали родители на момиченце в началото на седмицата:
Скрит текст:

# 753
На Кики и Емо (Кристина и Емилиян от сезон 5) преди два дни им се е родила дъщеричка:
Скрит текст:

# 754
  • До морето
А Даяна на Данчо от непомнякойсезон си е отрязала носа.

# 755
Тази ли?!
Скрит текст:
Че то какво има да му се реже на този нос?! Thinking

# 756
  • До морето
Е, тя тука е с фейс апп, но да, като цяло няма никаква нужда.

# 757
Сега на това слабо лице и като цяло тънък нос, ще са ѝ направили някаква човчица... Още една окепазена жена!

# 758
Аз очаквам макет на тънка шанца за ски скок вместо нос.

# 759
Че то какво има да му се реже на този нос?! Thinking

Доколкото разбрах от поста й - имала някаква "гърбичка" (според мен въображаема), а и изкривена носна преграда. Обичайните причини на подлагащите се на ринопластика, общо взето. На мен тя много ми харесваше като външност, даже точно заради носа ми харесваше, защото й придаваше интелигентен вид, иначе щеше да отива малко твърде към сладникав и кукленски. Сега не мисля, че носът е много орязан, според мен се е стремила да е естествен, но все пак доста се е изменило лицето й. Струва ми се, че пак ще е хубава, но ще е доста по-обикновена (както често става). Каза, че и тя още свиква с носа и помоли хората да спрат с негативните постове в Инстаграм. Наистина трябва да спрат с коментарите, но и на мен ми е чудно за какво й е на толкова красива жена непрекъснато да прави нещо по себе си. Миналата година оправяше гърди и корем в Турция, а сега това...

# 760
  • До морето
Аз като цяло съм доста разочарована от нея. Много я харесвах в предаването,  стори ми се умно момиче, имаха хармонични отношения с мъжа й. Но само след няколко месеца "следване" в инстаграм си промених мнението. Нон стоп бълва рекламни постове, цялото семейство е впрегнато да участва в малоумни скечове. И като цяло много чалга поведение има.

# 761
  • у нас
Не можах да я позная тези дни Даяна. Чудех се защо коренно различно лице е на нейния профил. А то, била тя. Не ми харесва сега, преди беше много хубава.

# 762
Покажете я, моля.

# 763
Ето я. Преди това беше по-хубава.

# 764
Да. Определено сега се е погрознила. По принцип има жени, които след ринопластика изглеждат много нежно и операцията е оправдана. Тук е ужасен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт