💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
И аз щях да пиша, че имам чувството, че Никол страда от раздвоение на личността. Прескача в двете крайности.

Освен на останалите, правят напук и помежду си. Но на мен вече ми е твърде тегаво да ги гледам.

А Марияна само дето не ги прокле групата, много грозно. Борислав и направи забележка и тя се спря.
Изби манталитета на етноса.

# 46
  • Sofia
Мисля, че обясних какво съм имала предвид под по-слабите се групират и стават силни. Не се лъжете от това, че Залия и Диан сега са напред в класирането, съвсем доскоро (преди коалирането им с "готините") Залия се скъса да реве, как не си взимат игрите. Надявам се не сте забравили Стелините истеричти крясъци за същото. Когато трите двойки се коалираха, нещата се промениха и другите две дръпнаха в класирането. Не отричам, че Ивелина и Герман са силна двойка, дали е предварително разучавано и тренирано, не знам, но се познават добре и се справят с игрите. Но не мога да кажа същото за Залия и Дидо и Стела и Даниел. Слаби са и не се познават добре, но дръпнаха в последните игри, случайност!?

# 47
Залия и Стела бяха в основата на разобличаването на Моника и Алек, но сега нямат против, че Ивелина зае мястото на Моника.  Последната седмица без коалиция едва ли щяха да имат същия успех, можеха да са по-скромни, но те взеха две поредни игри и веднага се изтъкнаха като много силни.

# 48
  • Sofia
Залия и Стела бяха в основата на разобличаването на Моника и Алек, но сега нямат против, че Ивелина зае мястото на Моника.  Последната седмица без коалиция едва ли щяха да имат същия успех, можеха да са по-скромни, но те взеха две поредни игри и веднага се изтъкнаха като много силни.
Именно! Личният интерес променя мисленето и принципите, а посредствеността и скромните възможности са виновниците за самоизтъкването. 😊

# 49
  • София
Последните игри на които изпъкнаха някои от посредствените двойки, по никакъв начин не показваха кой как се познава във двойката, това бяха напълно индивидуални игри. Висене на лост, бутане на топчета, редене на кули и т.н. нямат нищо общо с предишни игри, от които се вижда кой как познава половинката си... Затова Залия и Стела спечелиха, защото игрите нямаха допирни точки с половинките им, пък те се възгордяха все едно са спечелили Олимпиадата и се видяха на финал.. Дано са от първите отпаднали, не заслужават финал, даже е учудващо, че и дотук стигнаха..

# 50

Не мисля, че има нещо общо между "коалицията" на Ивелина, Залия и Стела с тази, която Моника искаше да създаде. Тук много бъркате нещата (поне според мен). Трите млади момичета по един или друг начин са си близки и всичко е станало натурално (поне между Стела и Залия, защото са и в една стая). Докато на Моника игричките бяха съвсем различни и тя искаше да направи нещата изкуствено (поне така изглеждаше). Заговорничеха и се опитваха да манипулират някои от двойките.

Гледах едно от сторитата на Стела и тя беше задала следния въпрос:

Ако Мария и Коци и Рада и Здравко бяха в играта дали останалите 3 двойки нямаше да направят същото и да се коалират и да не се избират? Смятам, че точно това щеше да стане, защото логиката ми е, че ти трябва да избираш между близки и по-далечни двойки във формата.

Не крия, че симпатизирам на Залия и Деян, но харесвам и Ники и Цецо. И в двете двойки има неща, които много ми харесват и такива, които не ми харесват. Като цяло не мисля, че е имало кой знае колко игри за това дали се познаваш с половинката си. Ако трябва да съм честна смятам, че Ивелина и Герман се познават най-добре от всички. 

Не забравяйте, че все пак това е риалити формат и могат да те изкарат всякакъв. Например аз познавам човек от новия биг брадър и той ми обясни доста неща, които до преди това не бях подозирала. Вече гледам по съвсем друг начин на подобен тип формати. Всичко е за публиката.

Смятам все пак, че Цецо и Дидо са най-адекватни от мъжете и най-спокойни, винаги подкрепящи половинките си. Не е ли това основата на една връзка? Да даваш пример как двойката се отнася един с друг и мисля, че фокусът вече почва да се измества, защото се търси интрига.

# 51
Има известна разлика наистина, но има очевадна еволюция в мисленето на Залия и Стела, за тях коалиция беше мръсна дума само докато не додрапаха и те до такава. Става въпрос точно за :
Личният интерес променя мисленето и принципите, а посредствеността и скромните възможности са виновниците за самоизтъкването. 😊
Залия много харесваше Рада, но не ги подкрепиха именно, за да влязат в кръга на силните на деня.

Аз също харесвах Залия в началото, мислех, че не се вписва в представата за чалга-певица, обаче тя многократно показа, че си се вписва съвсем точно.

Гледах едно от сторитата на Стела и тя беше задала следния въпрос:

Ако Мария и Коци и Рада и Здравко бяха в играта дали останалите 3 двойки нямаше да направят същото и да се коалират и да не се избират? Смятам, че точно това щеше да стане, защото логиката ми е, че ти трябва да избираш между близки и по-далечни двойки във формата.

Ако Мария и Коци бяха в играта, Стелето щеше да си мечтае само за коалицията.

Ако става въпрос за това как двойката се отнася един с друг, Боби и Мариянка и Рада и Здравко могат да са пример, според мен.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 17:08 от Фенси

# 52
Аз чак сега доизгледах последния епизод.
Залия от ревла си влезе в собствената кожа - хищна хиенка. Говорим за двуличие, тя направо е като хамелеон - така добре се нагоди според събитията, че с Дидо се оказаха на финал. Огледа се, ослуша се, видя кои са силните на сезона и се прилепи към тях. Не ми е приятна.
Бебетата са на път да бъдат прецакани - понеже ги видяха, че са силни, набързо ще ги разкарат.
Радо и Никол - вместо да се тръшкат, да си бяха изиграли игрите. Хем знаят, че са недолюбвани и единствения им шанс е не да реват срещу коалицията, а да се стегнат и да си вземат игрите.
Стела си е гадинка. Дани много голям пич, не разбирам какво прави с нея, опита се малко да замаже гафовете й, не му се получи особено, но поне опита.
Никол и Цецо - ами слабаци бяха на игрите. Те също няма какво да оревават орталъка, защото не показаха никакъв хъс за победа, особено Цецо.
ИиГ - играят си играта, явно те ще победят, въпреки, че аз подкрепям бебетата. Ива е като танк, по някаква причина другите жени много се страхуват от нея и й имат прекалено голямо уважение. Явно нейните родители са баровците.
Сега за коалицията - ами...каквото - такова. Другите двойки трябваше да се напънат да си вземат игрите. Забелязах, че при играта с изтеглянето на пуловете за домино, Ники ги хващаше отгоре, а Ива - отстрани. Естествено отстрани е логичния начин, защото силата на ръката се разпределя равномерно и по-лесно се вадят. Ники два пъти я игра и не се поучи, все отгоре ги хващаше и двата пъти загуби. Цецко, вместо да блее, да беше обърнал малко внимание и да й беше казал как да действа, да, ама не. После коалицията им била виновна.
Не беше приятно да се гледа как нападаха останалите три двойки, но те си го заслужиха. Откъде накъде Боби избра Ники за противник на жена си? Тя пък им го върна. А после се изкарват жертви.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 22:01 от Janelle

# 53
Какви са тия "за пример", все едно сме в пионерска организация. Може да започнем да ги оценяваме и с пчелички. Стела и Залия се провалиха дори на играта с пазаруването, която уж беше "тяхна", за какви супер двойки говорим, какви 5 лева? Ако не ги пазеше коалицията и бяха излезли на някои от по-трудните игри щяха да се провалят. Не знам дали беше нагласено или късмет, но Емо все теглеше двойките от коалицията и те избираха. И на мен ИиГ не са ми любимци, но са подготвени, нзй-вероятно те ще спечелят

# 54
Забелязах, че при играта с изтеглянето на пуловете за домино, Ники ги хващаше отгоре, а Ива - отстрани. Естествено отстрани е логичния начин, защото силата на ръката се разпределя равномерно и по-лесно се вадят.
Хващаше ги отгоре,защото Мария буквално каза ,че трябва да се издръпват от плоскостта. Втория път Ивка направо ги буташе...не знам колко беше честно,според мен никак Grinning

# 55
Временни резултати от новата анкета.  Двойката, която искате да спечели:

Никол и Цецо 60.8%
Никол и Радо 17.7%
Мариана и Борислав 7.0%
Стела и Даниел 5.7%
Ивелина и Герман 5.7%
Залия и Деян 3.2%

# 56
Гледам сега със закъснение. 3те "победителки" са страшно жалки. Изкефих се как Никол не се бори в играта с топките срещу Дебелина, ли как беше.. отдавна го бях чела. Прави сте, че Зорница е доста глуповата. Защо е решила да се нарича Залия? Харесва хотела във варненският к.к. Св. Св. Константин и Елена и е махнала "А"-то от името му, или? 😂
От утре ми казвайте Аринела от хотел Маринела 😂😂😂 или Емпински, от Кемпински 😂😂
Мариана хубаво ги прокле. Не може с шашмите на всяка цена. Идеята на играта е забавление е съревнование. Дребни, детски, душички с нископрофилни мозъчета. Прави сте за всички тъпотии и гадни неща, които изписахте за трите "победили" двойки. Прави сте!!

# 57
Забелязах, че при играта с изтеглянето на пуловете за домино, Ники ги хващаше отгоре, а Ива - отстрани. Естествено отстрани е логичния начин, защото силата на ръката се разпределя равномерно и по-лесно се вадят.
Хващаше ги отгоре,защото Мария буквално каза ,че трябва да се издръпват от плоскостта. Втория път Ивка направо ги буташе...не знам колко беше честно,според мен никак Grinning

Ами Мария ако каже да се хвърлят през балкона, ще се хвърлят ли? Малко ум се иска, малко съобразителност и желание за успех. А не после мрън, мрън, коалицията това, онова. Ами ти си гледай играта, какво ти пука за коалицията, ако си вземеш играта? Все пак, не е само социалната игра в това предаване, трябва да си вземат и спортните игри, които тази година са много готини, между другото. Благодаря на продукцията за тях, развеселяваха ме.

# 58
  • София
Гледам сега със закъснение. 3те "победителки" са страшно жалки. Изкефих се как Никол не се бори в играта с топките срещу Дебелина, ли как беше.. отдавна го бях чела. Прави сте, че Зорница е доста глуповата. Защо е решила да се нарича Залия? Харесва хотела във варненският к.к. Св. Св. Константин и Елена и е махнала "А"-то от името му, или? 😂
От утре ми казвайте Аринела от хотел Маринела 😂😂😂 или Емпински, от Кемпински 😂😂
Мариана хубаво ги прокле. Не може с шашмите на всяка цена. Идеята на играта е забавление е съревнование. Дребни, детски, душички с нископрофилни мозъчета. Прави сте за всички тъпотии и гадни неща, които изписахте за трите "победили" двойки. Прави сте!!
Дунди Animal Elephant

Може пък Залия да е имала чести хреми и настинки и да е смукала КориЗалия, ама кой да знае Laughing  И без това си мърмори под носа-прилича ми на ринит..

# 59

Ами Мария ако каже да се хвърлят през балкона, ще се хвърлят ли? Малко ум се иска, малко съобразителност желание за успех.
Проблема е,че тя казва ПРАВИЛАТА на играта и би трябвало да се водят по казаното. Да не стане като с Радо и Герман...,че не бил бутнал доминото от правилната страна...Ми то и там Емо каза да се бутне от първото (а не ляво,дясно и т.н.),ама то в двата края все е първо Grinning Но за едни може да нарушават правилата,за други не.

Общи условия

Активация на акаунт