💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Гледах до някъде подкаста с ИиГ..ми после да не се чудят защо зрителите не ги харесват Grinning Показаха си злобата и там,направо са ми отврат. За съжаление се връщат в БГ Grinning

Не мисля, че ще го гледам, но какво казаха? Оплюха ли Ники и Цецо?

# 466
Погледнах и аз Подкаста - Герман е като изрусено цигане там.

Ще се изядат от яд, че не са спелелили и се възмущават как така победилата двойка не е победител, ама те щели по друг начин да си съберат парите Joy

# 467
Що, да не би кранчето да е спряло та вият за тия пари. Като гледам не са завяхали и останали без възможности.

В тоя ред на мисли съм доволна от крайните резултати. Хората им писна тънки и пресметливи хорица да са номер едно навсякъде. За това не спечелиха Германови. Но те са толкова самовлюбени, че няма да зацепят какво става, а и средата им е такава.

# 468
Здравейте,
Исках да си изгледам епизодите, че съм назад с 5. Но махнаха 23 от сайта на нова плей. Може ли някой да ми помогне с линк? Не успявам да намеря. :/

# 469
Във Vbox7 има всички епизоди

# 470
Гледах до някъде подкаста с ИиГ..ми после да не се чудят защо зрителите не ги харесват Grinning Показаха си злобата и там,направо са ми отврат. За съжаление се връщат в БГ Grinning

Не мисля, че ще го гледам, но какво казаха? Оплюха ли Ники и Цецо?
Те зрителите оплюха,какво остава за победителите Grinning  Гледай подскаста от 6:16 мин. до 8:43 мин.

# 471
ГиИ говорят колко различно е поведението на Ники отвън. Имала съратегия. Странно.

# 472
  • София
Залия дава инвестиционни съвети, които са реални, но от нейната уста не звучат достоверно. Човек на 22г. да дава акъл къде да си инвестираме парите, не е сериозно...

https://www.facebook.com/reel/722080593575821

# 473
Милата Залия, колко ли й е било трудно да си научи текста, подозирам, че не знае половината думи какво значат. 
Иначе тя най-вероятно има какво да инвестира, но повечето на нейната възраст още ги издържат мама и тати.

Не мога да си причиня подкаста с Ива и Герман, пуснах само онзи откъс от 2 минути, много арогантно поведение, много. Ще кажеш, че онези пари щяха да им оправят живота, просто егото им е голямо и сега страда.

# 474
  • Sofia
Днес двете отпаднали двойки ще са в “На кафе”.

# 475
ГиИ говорят колко различно е поведението на Ники отвън. Имала съратегия. Странно.
Хич не е странно, злобата и глупостта са голяма сила Grinning Гечо обяснява, че Ники е имала стратегия как да се държи за пред зрителите и затова били спечелили. Само че делящите един мозък не се замислят,че за първи сезон зрителите имат право да избират победителите и от къде Ники ,която вятър я вее  е знаела как да се държи...

# 476
  • Sofia
🤡🦓🦓

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:18 от Doli

# 477
  • София
Отвратителни са.

# 478
# 479
Хич не е странно, злобата и глупостта са голяма сила Grinning Гечо обяснява, че Ники е имала стратегия как да се държи за пред зрителите и затова били спечелили. Само че делящите един мозък не се замислят,че за първи сезон зрителите имат право да избират победителите и от къде Ники ,която вятър я вее  е знаела как да се държи...
Да,само това изказване на Гечо,стига да се разбере колко им е акъла.
И аз ги изслушах ,много злобно и инфантилно изказване ,огромно его и общо взето живеят си в инстанграмският си свят,и в собствените си схеми и фантазмагории.
Много си  противоречяха през цялото интервю.

Общи условия

Активация на акаунт