💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Да, гледах го. Отговорих си сам след няколко коментара като намерих линка във vbox7. И поне стана ясно, че са се запознали в музикалното у-ще. Тоест доказва се това, че са професионални музиканти, а не аматьори. Браво!

# 511
Преди малко майка ми се върна, като след работа е имала ангажимент и докато си чакаше автобуса на спирката е видяла Никол и Радо.

# 512
  • София
Дали е Радо? Никол каза, че се връща на 3.06...Сега е на кораб.

# 513
Дали е Радо? Никол каза, че се връща на 3.06...Сега е на кораб.
От опит казвам, че нещата се движат (корабите) и смяна на екипажа е възможна както по-късно, така и по-рано. Датите са винаги ориентировъчни. Продължителността на всеки рейс може да бъде променена и по други причини - здравословни, непланиран ремонт на кораба, по молба на част от екипажа или за един член на екипажа да настъпи еднократна промяна за бъдещата смяна.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 20:02 от КремонаЛиза

# 514
Успях да изгледам. Раздвоена съм за победителите. Реално във финалната игра Ивелина и Герман наистина бяха най-бързи и добри. Все тая дали са тренирали или не. Факт е, че бяха най-добри и не помня да са си викали като луди през целия сезон, както някои други двойки. А и нали все казваме, че имат сезони зад гърба си, могат да погледнат какво е имало. Е, те явно са си научили урока и бяха доста добри. Ако Ники и Цецо им дишаха във врата на финалната игра, някак щях да съм ок те да са победителите, но сега съм разколебана. Иначе исках те да спечелят. И аз мисля, че имат най-голяма нужда от парите. Спомням си, че във визитката казаха, че спят на разтегателен диван, който всяка вечер го разпъват. Та те дори нямат нормална спалня като за двойка. Определено са скромни и добри. Обаче Герман и Ивелина си бяха най-добри. Може би, ако зрителя решаваше на елиминации кои да отпаднат, щеше да е по-честно, но няма как да стане, предвид, че снимат около 2 месеца назад. А Заспалия и Ощепозаспалия (Залия и Дидо) не доумявам как се домъкнаха до финала 🤦♀

# 515
Денислава от Един за друг 2 и Игри на волята 5 готви в "Елате ми на гости"

# 516
Ох, неееее...
Тя не става за нищо.

# 517
Тая бездарница кой я пробутва ту в едно, ту в друго телевизионно нещо, аман от безмозъчни и безинтересни връзкари.

# 518
А кой е най-добрият сезон на "Един за друг", според вас? Това е и въпросът в анкетата на тази тема.
На мен ми допадат повече първите сезони, въпреки че и те си имат своите минуси... например с повтарянето на едни и същи игри. Даже повтаряха и условията на игрите, които Емо казваше на всички, а ние, зрителите слушахме по 12 пъти.
Но като се появиха и други водещи започна да ми става по-тегаво, в четвъртия сезон например.

# 519
Аз също харесвах първите сезони...
Гласувах за първи сезон!

# 520
Преди малко видях Дилян от предишния сезон в Half price в West mall (Sofia), по анцугче, напълнял…

# 521
Най -много ми харесва 1 и 2 сезон, и 6ти заради победата над грозните схеми и коалиции.
 Ако има анкета за най -неприятен сезон,е този с Виктория и Явор, много горчив привкус остави ,и най-много бяха ощетени участниците ,особено двойката на второ място , Димана и мъжът й (не помня името му).

# 522
Пресен поздрав за любителите на Здравко Мандаджиев и Стела Simple Smile

# 523
No, thanks. Сутрешна доза джангър и чалга... няма нужда Grinning

# 524
  • у нас
Те са се познавали преди това или след предаването е този клип?

Общи условия

Активация на акаунт