💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 54 916
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Важното е, че е "грумър" Grinning

# 646
Нали уж агенция за имоти въртяха с майка си. 😉
Сега пък кучета подстригва.

# 647
Още едно бебе (нямам представа защо ФБ ми предложи този пост, не следвам никой от двамата, щях да го подмина, но покрай анкетите се сетих за имената и се вгледах)

Скрит текст:

# 648
Даже ги бях забравил тези двамата. Потърсих в Гугъл да се подсетя.

# 649
  • София
И след като ги видях- пак не се сещам. 😂

# 650
Хаха, да ти кажа... и на мен ми са ми много смътни. Може би са от ранно отпадналите в своя сезон.

Сега като виждам и надписа под видеото... втори отпаднали, значи ясно.

# 651
От тях помня само, че тя не обичала да мие чинии и оставяла тази чест на Анджело  Joy

# 652
  • До морето
От тях помня само, че тя не обичала да мие чинии и оставяла тази чест на Анджело  Joy

Пак много помниш! Дори не се сещам от кой сезон са.

# 653
Този образ не участваше ли и в "Един за друг"? Не му помня името...

# 654
Прилича на Дáниел, на Стела.  Но мисля, че не е той .

# 655
  • София
Аз първо си помислих, че е Емо на Кики (май така се казваше), но по-скоро не е той.

# 656
Да, Да̀ниел имах предвид. Може и да не е той.
Това е част от полицейското "Съдби на кръстопът", хахаха, където се изредиха всички от "София-ден и нощ", "Съдби на кръстопът" и част от "Ол инклузив" и последния "Биг брадър". Hidalgo productions Grinning

# 657
Не е Емо (на Кики), нито Да̀ниел (на Стела).

# 658
  • Асеновград
Залия и Дидо също са вдигнали сватба. Изключително красиво място и декора, направо е сатбата от мечтите ми като гледам снимките, красота. Много ги харесвам и тях двамата. В предаването не ми бяха любимци но там е друго.😀

# 659
  • До морето
Галена (Пешева) е празнувала 30ти рожден ден в голямата зала за събития на хотел Интернационал на Златни Пясъци! Доста претенциозно ми се стори. То украса, то балони. Малко на сериозно са се взели двама, особено тя. Изживява се като истинско селебрити. Като се появи някъде, голямо оглеждане пада дали са я познали, много държи да бъде забелязана от далече.

Сред гостите има участници от 2-3 сезона, голям калабълък е. Но видимо отсъстват тройната коалиция - Венци и Михаела, Сияна и Светльо и Маргото и мъж (ама те да речем, че са с новородено и за тях е обяснимо).

Общи условия

Активация на акаунт