💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 54 942
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Сияна и Светльо почти не съм ги виждала да се появяват на разни събирания...

# 661
  • София
То и те са с бебе, пък и защо да ги канят, не съм останала с впечатление да са приятели.

# 662
Като казахте събиране... на мен друго ми прави впечатление. Германови уж бяха мноооого близки с Моника и Алек, пък нито един път не съм ги видяла заедно. В началото Ивелина плюеше по Стела и обясняваше колко е глупава, а сега са най-големи дружки.

# 663
Аз Моника и Алек никъде не съм ги засичала из интернет пространството. Направо бях забравила за тях.

# 664
Галена малко и според мен е прекалила.. да, става на 30, между другото не и личи изобщо, но просто все едно втора сватба.. като казах сватба на Залия и Деян сватбата - видях снимки и наистина е била много красиво. До колкото видях Цецо е бил водещ, Ники също е била там (разбира се) заедно с Герман, Ивелина, Стела и Даниел.

Изглежда, че до момента са си запазили добрите отношения  и поддържат връзка. Ники и Цецо пък поддържат връзка и с останалите двойки от това, което виждам. Дори са били канени на рождения ден на Галена, заедно с Рада, Здравко, Радо и Никол от последния сезон. Интересно Simple Smile 

Мернах и снимки на Залия - били са в Занзибар (явно на меден месец). Изглежда много красиво.

Друго интересно не виждам от останалите двойки. Моника и Алек наистина нещо ми се изгубиха.

От предните сезони Светльо и Сиана са с малко дете, но те са си приятели с Мишето и Венци, полицаите и още една двойка. А и Емо и Кики. Поне така помня. Та за това и не са били канени на мини сватбата на Галена.

Общо взето - различни хора, различни интереси Simple Smile

# 665
  • София
Това психоложката от последния сезон ли е?

Или не беше психоложка? Някаква странна беше със сигурност.

# 666
Не знам дали е коментирано в темата, ако е съжалявам. Но оня ден ми попадна в Инстаграм една публикация. Даниел от сезон 2 (бившия на Денислава) ще става скоро баща:
Скрит текст:

И докато той се задоми и намери щастието бившата му не спира като цветарка да обикаля риалититата.

# 667
Това психоложката от последния сезон ли е?
Или не беше психоложка? Някаква странна беше със сигурност.

Тя е - актриса, психоложка, някаква миска била, с някаква секта и пирамиди беше свързана, абе всестранно развита личност.

# 668
Днес видях Цецо (на Никол) пред Bторо студио на БНР с някакви музиканти, може би нещо са репетирали или записвали Wink

# 669
Кики и Емо също очакват момиченце. Много девойки се родиха след участие в предаването Blush

# 670
Дечитата са станали родители, честито:
Скрит текст:

# 671
Близнаци ли държат?

# 672
Дупе да им е яко😀 Да са им живи и здрави момичетата 🥰

# 673
Оооо, двечки! Честити да са им, живи и здрави!

# 674
Дечицата са на около 2-3 месеца вече, да не кажа повече. Засичах Габи и Десо в Селена, тя лежа едно 5-6 месеца там.
Радвам се, че нещата приключиха добре при тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт