💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 54 930
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Женско царство. Честито да им е.

# 676
  • Пловдив
Ооо, много мило. И аз имам две девойки на седем месеца. Също бях в Селена, но е странно защо те са избрали тази болница.

# 677
няма значение коя болница, важното че са се родили момиченцата. От това което гледах че Габи е имала трансфузионен синдром защото нейните деца са еднояйчни близнаци и са търсили мнения и затова са се озовали в Пловдив за да спасят децата стояла 2 месеца там и в средата на 8 месец ги е родила.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 22:35 от itshristina

# 678
Странно е, защото Селена е в Пловдив, а те живеят във Варна. Иначе са от Добрич.

# 679
  • До морето
Не са от Добрич, от Силистра са и двамата. Както някой по-горе е написал, търсели са мнения и нейните лекари са й препоръчали Пловдив и София, те са избрали Пловдив.

Явно е била тежка бременост, защото до последно не са споделяли нищо, обявиха, че имат близнаци, чак когато децата бяха родени и малко по - отраснали. Аз ги харесвам и двамата, не са мозъчни донори, но са незлобливи и им личи колко  много се обичат

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:28 от Boho chic

# 680
Да, правилно, Силистра. И да, Пловдив е по-близо до Варна, отколкото София. Важното е, че всичко е свършило добре.

# 681
  • Пловдив
Учудих се, че във Варна няма такива специалисти. Може би и аз приемам Селена като някаква даденост, защото не съм имала проблеми. Въпреки това за второ мнение относно казус, аз пътувах до София. И в предишни ситуации също.
Важното е, че малките принцеси са живи и здрави! Пожелавам им много щастие и да се наслаждават на всеки миг. Толкова бързо лети времето и вече ми е тъжно какви малки бяха моите.

# 682
Не че е имало, лекаря който прави такава тип операция е заминал за Америка тогава, но и вече нямало как евентуално да се направи операцията защото Габи вече е била влязла в 6ти месец и затова са търсили второ мнение и Габи е имала час в София и Пловдив, но в Пловдив веднага са я приели.

# 683
Снощи гледах клип, в който разказват за премеждията, през които са минали по време на бременността. Габи е лежала около 2 месеца в Селена, където всъщност са й помогнали да износи бебенцата.

# 684
Ехее още две девойки след предаването, Стефания и Анджело също очакват момиченце. Да са здрави всички дечица. Ако някой иска девойка, да се записва, ако има друг сезон Yum

# 685
Валери от "Един за друг" купи училището в село Мурсалево.

https://lupa.bg/news/valeri-ot-quotedin-za-drugquot-kupi-uchilis … o_367723news.html

# 686
  • Варна
Моите любимци от Варна Гери и Радо( сезон 3)  чакат бебче също ❤️
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 22:11 от Бисквитка

# 687
  • sofia
моля Ви , слагайте снимки  ако можете - така ще е по - яко и ще се сещаме за кой става дума .... моля

# 688
Ха ха и аз това мислех да напиша. Joy Не се сещам коя е тази Галена.

# 689
Гергана, не Галена.

Общи условия

Активация на акаунт