💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 66 462
  • 833
  •   1
Отговори
# 825
Според вас трябва ли да се прави нова тема "между два сезона" или да пишем в тази? Че нали уж трябва да е до 50 стр. на тема...

# 826
Ами то не се знае дали ще има друг сезон, но ако не може да остане тази, може да направим друга с надеждата, че може пак да го върнат в програмата.

Иначе Криси се е тагнала от същата болница, в която беше Даяна. Поне каза на стори, че няма да си пипа носа.

# 827
Догодина ще има нов сезон. Сега нямало да има.

# 828
Аз пък не мога да разбера защо трябва да си споделяш корекциите с цял свят. Това, поне според мен, ги обезсмисля. Световните имена пипват съвсем леко и незабележимо, нашите световнонеизвестни "звезди" шумят по всички мрежи, сакън, да не би някой да остане неразбрал

# 829
Защото си въобразяват, че това е белег за висок стандарт. 😁

# 830
Шошитата (Гери и Радо) от сезон 3 са станали родители на момиченце преди седмица, бебето се казва Илона:

Скрит текст:

# 831
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шумят защото им са безплатни операциите, в замяна да тагват доктора и клиниката. Масово им направиха безплатни операции на всичко в Турция,  на нашите измислени “инфлуенсъри”.
Даяна, уж операции не знам си какво пък снимките ги замазва с фейс апа. Такава хубава жена беше, сега Пинокио.

# 832
  • Пловдив
Даяна сякаш всяка снимка й е минала през фейс апа. Гледах точно вчера от някаква почивка нови снимки. Тя и бюст ли е правила?

# 833
Да, първо си сложи импланти, после пипа носа.
Криси потвърди, че си е сложила импланти, не че не беше ясно. Да видим дали предположението ми за Вики ще се сбъдне също.

Общи условия

Активация на акаунт