Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 23 154
  • 637
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На същата марка е на малкия.
Големият имаше в трети клас и беше страхотна, докато не я мушнах в пералнята и не я извадих със стопен и прокъсан цип. На 30 градуса, без силна центрофуга или пък сушене.
Та съветвам да се пере на ръка. Иначе са готини.

# 556
Cool pack - и двамата са с тази марка
 Железни са

# 557
Моят ще стартира с тази, която получи като подарък
Скрит текст:
, ако не му е удобна ще си ползва старата която е за лаптоп и изкара с нея 4 клас.

# 558
Заложих отново на Cool Pack. Преди малко се върнахме от магазина с нова раница. Беше се хванала за една на Ars Una и добре, че не се съгласих веднага, а имаше време да размисли и да пробва други. Доволна съм. Марката наистина е много добра, а раницата е черно-бяла пепитена и няма да мине в категория "много детска искам друга".

# 559
А какво правят децата ви денем през ваканцията?

# 560
Два пъти на ден е на тренировки, като пропуска понякога. През останалото време е или навън с приятелка, или си рисува и твори нещо вкъщи. Често си пуска клипчета и танцува, или просто гледа любимата си група. Кацо цяло се е отдала на почивка. Чела е всичко за Пърси още миналата година и сега има само митовете, но й вървят бавно.

# 561
Или играе навън с приятели - футбол, колело, тротинетка или играят онлайн на компютрите си пак заедно. Повечето дни съчетава двете - 11 - 20 навън, след това на лаптопа. Ходи да тренировки по футбол, беше на турнир, ще ходи и на втори през август. От време на време кино или басейн. Нещо специално - свободен режим.

# 562
До края на юни имаше интензивни уроци в школата по балет за участие в годишния концерт. После беше записана на мастърклас по балет в Бургас 9 дни. Отново ежедневни уроци от 9 до 13 ч. Успяхме все пак да намерим време за плаж. Днес замина на екскурзия в Италия с леля си за 5 дни. После ще редува гостуване във Варна и нищо правене в къщи.
Още не сме мислили за раница. Мисля да се развъртя из стаята и да премахна излишните неща.

# 563
  • София
Ходи на английски два пъти седмично и всеки петък от сутрин до обяд на БЕЛ и математика.
Принтирам му упражнения по английски и сяда да направи няколко листа. Е, имаме пререкания. 3 раздела(по 2-3 листа супер елементарни неща по английски за определителен член и първите две времена) ги влачи месец и нещо. Слагам му на масата например листовете за 3-и раздел и му казвам-днес това. Прибирам се-ааа не съм му била казала баш това да прави. През ден намилам.
Проблемът е, че последната година в Британика беше пълна загуба на пари и време. В трети клас бяхме доволни, в четвърти не. И на теста в новото училище-3 точки от 30, пълен крах. А там го изучават усилено, в пети клас влиза и втори език.
Опитваме се лятото някак да навакса, нещо да схване. Уж разбира, ама само клати глава като се карам и пак гледа да се измъкне. А то е за него, той ще се чуди какво да прави, докато другите говорят около него.
С брат му играят на нинтендото, чат пат четат нещо.
Излизат навън, но обикновено привечер, като не е толкова жега. Днес и утре мисля да ги разходя някъде, ще има голямо мрънкане(пубертетът го е треснал много), но аз не съм от впечатляващите се. Мрънка, мрънка и по някое време се успокоява и даже ми вика “Мамо, много ми хареса, много як ден”

# 564
  • Пловдив
Моите излизат наблизо, двамата или само каката. Последните дни ходят да галят едно оранжево коте (малко коте, не котка) пред съседния блок. С уж най-добрата си към момента приятелка май не са се чували от края на училището, с другата, която живее срещу нас, се виждат, но тя не винаги иска да излезе или не винаги я пускат, и най-често се вижда с досадничката си Flushed приятелка, но с нея пък нашата понякога не иска да излиза.
Голям рев, че и е скучно, като и изтекат четирите часа и половина на телефона. Няма да прочете книга обаче, или нещо друго - стои пред телевизора. "Чарли и шоколадовата фабрика" и хареса, "Чарли и големият стъклен асансьор" не иска да я отвори, други книги също не иска. За школи и дума не може да става. Все се каня да намеря малко по-интересни математически задачи (такива с текст, а не с буквено-цифрови изрази) и да ги решаваме заедно, както и да донеса от родния си апартамент "Емил и детективите" на любимия ми в моето детство Ерих Кестнер и да я карам да ми чете по няколко страници на ден, друг начин няма.
Днес ще ги водя малко на басейн по-късно през деня, но тук наблизо и не минерален, а студен.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 09:23 от Магдена

# 565
  • София
Има много интересни помагала, аз съм си сложила в любими разни от озон. На малкия съм взела също помагала, те са и цветни, с разни гатанки, кръстословици, за рисуване. Той повече се съгласява да ги прави, но с четенето е мъка, а там му е нужно да се упражнява.
Пускам им Сторител, ако има нещо от списъците.
Измислих го-на Златните мостове ще ги водя, баща им ще ни закара, на връщане с рейса. От сега са застрадали Laughing Точно тръгваме.

# 566
  • Варна
Привет! Децата растат, а с това се появяват и "екстрите", включително мирисът при изпотяване. В тази връзка каква козметика използват децата ви? Какво бихте препоръчали за момчета?

# 567
Ние сме с момичета, но всички ползваме Just Amazing. Потиш се, но вместо на пот, мирише на лимон. И това е хубавото, че не запушва порите, а само премахва лошата миризма. Най-натуралното нещо, което съм намерила като козметика в тази посока.

# 568
Малкият още не иска да ползва дезодоранти, за момента няма и нужда, за в бъдеще - само ролон, защото аз съм силно алергична към аерозоли.

# 569
Привет! Децата растат, а с това се появяват и "екстрите", включително мирисът при изпотяване. В тази връзка каква козметика използват децата ви? Какво бихте препоръчали за момчета?

Голямото ми момче ползва кокосово масло.

Общи условия

Активация на акаунт