Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 49 630
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря! Старият беше шедьовър! Ще пробвам новия!

# 76
Аз май трябва да отида на лекар... Миналата зима купих Neroli Amara, след като го тествах на кожа. Тогава се влюбих в аромата и направо го грабнах. След доста чудене реших, че му трябва по-топло време за да се развие напълно тази красота. В момента тук е топло, около 25 градуса. Пръсках се с него няколко дни подред и не се случи нищо друго, освен да ме задушава. На кожата ми стои лепкаво, тежко и въобще нищо от това, което усещах през ноември 🤬. Сега ще чакам студено време за да я нося... Или ще отида на преглед, тъй като обонянието ми съвсем се побърка.

# 77
Аз имах Neroli Amara преди време. Много го харесах, когато за пръв път го помирисах.  Дълго време ходих периодично да го подушвам, за да се убедя, че искам да си го купя. Подариха ми го по повод, след като споменах, че ми харесва. Пръсках известно време. После ми дойде настроение за друг парфюм. И когато отново посегнах към него....о, ужас, направо различен аромат. Не знам какво се беше случило, не беше минало много време, добре го съхранявах. Едвам го доизпръсках, защото никой не го хареса, за да го подаря Simple Smile

# 78
Един от малкото от марката, който не харесвам меко казано.

# 79
Благодаря countessinna. Ще изчакам по-студено време. За жалост в момента едва го понасям върху себе си... В крайна сметка и аз на инат ще го изпръскам. Много ме е яд 😤

# 80
  • на терасата
Момичета, моля някоя да съпостави Les Creations de Monsieur Dior Diorella и Chanel Cristalle edT 2023, ако имате впечатления. Познавам приликата между тях в старите им версии, но няма къде да тествам сегашната версия на Diorella. Ще се радвам и на мнение само за Les Creations de Monsieur Dior Diorella, ако я познавате.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:26 от рак-щрак

# 81
Аз видях дъно 😁

Обичам си всичките парфюми, но за момента нямам намерение да го подновявам.
Искам да си запазя шишенцето обаче. Толкова е красиво ❤ бях гледала в тик ток, че може да се направи на ароматизатор, но мисля, че бутилките от 30мл не могат да се отварят😞

Подариха ми Womanity 😍 преди съм го имала, но предимно зимата съм го използвала. Нямам търпение да го разнося на някой морски бряг 🥰

Днес започвам месеца с Мис Диор Парфюм 2024 🌸🩷

# 82
DzhuliB, това Le Parfum ли е? 😊
Тъкмо да предложа убийствена комбинация, която пробвах вчера вечерта в топлата лятна нощ - Libre Le Parfum + Devotion Intense. Mamma mia, резултатът е убийствен! 🫠 🤩
И на мен ми е останал малко, пък уж не го ползвам често.

Ох, Womanity... ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

SOTD: TF Soleil Blanc
SOTN: Crystal Noir EDP, classic edition

# 83
Аризона, това е Intense.
Моя приятелка има Le parfum, почти същия ми се стори като го подуших.
Devotion intense нямам, така че няма да ме е яд че не съм пробвала 😅

Като спомена Soleil blanc, получих олио за тяло на Caudalie soleil de vignes като подарък и мацнах малко на ръката. Даде ми същия вайб 😍 мисля, че ще е убийствена комбинация лятото.

# 84
Здравейте, ароматни!
Извинете, че нахлувам в темата, но съм сигурна, че тук има ароматни специалисти, които ще могат да помогнат.
Издирвам алтернатива на простичко дрогерийно парфюмче, купувано преди 10-ина години от ДМ на марката Essence - става въпрос конкретно за Like a Girls' Night Out

Грам не разбирам от парфюми и аромати и по принцип рядко нося, но това е един от малкото аромати, които ми харесват (след първата бременност рязко спрях да понасям каквито и да е миризми). Обаче това е продукт, който със сигурност е спрян от производство, а моите запаси от него рязко намаляха, когато наскоро Малкото наследство вкъщи беше решило да ароматизира къщата с последните милилитри течност в малкото шишенце Imp ... Та сега издирвам алтернатива на това парфюмче. След ровене в интернет открих следното инфо за аромата:

Top Notes
Goji berry, Dragon fruit, Elemi resin, Mandarin orange

Heart Noties
Mandarin  orange blossom, Magnolia, Rose, Peach

Base Notes
Musk, Vanilla, Vetiver

Та има ли такова 'животно', което вмомента се предлага на пазара? InnocentInnocent

# 85
  • The Evergreen State
Днес нося отново 24 Faubourg, идеален е за офис, не мога да нося сладки парфюми напоследък. Носят ми се хладни, обрани парфюми. Шанел 5цата вкарах в оборот и в двата варианта които имам ЕДП и Льо. Жур Ермес също носих, Фабурга се явява добро допълнение и чудесно се вписва в тази група парфюми.

# 86
DanyV, виж тук, по-надолу има посочени на кои други аромати е подобен.
https://www.fragrantica.com/perfume/essence/Like-a-Girl-s-Night-Out-14956.html

# 87
Вчера извадих Tuberosa-та на Cathusia, прекрасна е в този сезон

а най-хубавото е, че и след часове аромата е прекрасен.
Почитател съм на Luca Mafei 🩷

# 88
Днес изпръсках последните милилитри от Jour absolu Hermes, много е подходящ за това време Heart Eyes

Сърце не ми дава обаче да изхвърля тази тежка и красива бутилка. Някакви идеи какво да я правя? Нещо като вазичка ми се върти в главата.

# 89
  • София
Сърце не ми дава обаче да изхвърля тази тежка и красива бутилка. Някакви идеи какво да я правя? Нещо като вазичка ми се върти в главата.

Общи условия

Активация на акаунт