Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 50 431
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Тип мускус, който се слага примерно в парфюмите на Теренци и на някои хора мирише на мръсни чорапи или станиол. Много е специфичен. Плодове и такъв мускус е Ерба Пюра и оттам всички клонинги.

# 121
Някой пробвал ли е мускуса на Initio? Моля за мнение..Колебая се заслужава ли цената си..

# 122
Аз съм писала много за него. Потърсете с търсачката.
Най добрият муск с цитруси въобще за мен, а аз мускус не обичам и не нося. Дали си заслужава парите? Определено, ако го намерите до 350 лв.

# 123
  • The Evergreen State
Влизам с питане за един стар парфюм, за който е писано много, но се нужадая от вашата помощ. Моля за мнения за Chanel Allure Sensuelle. Тук при нас се продава само онлайн на официалния сайт на Шанел. Останалите им парфюми се предлагат навсякъде, но не и този и съответно нямам къде да тествам. По далечни спомени от преди много години си спомням, че много го харесах, но спомените са ми много смътни и размити, направо може да се каже, че не познавам парфюма. Нямам идея дали е реформулиран или не. Моля ви, дайте кратко описание ако го познавате. С търсачката излизат тук там мнения, но няма описания което е разбираемо, защото предполагам в Европа е достъпен за тест навсякъде. Мерси на отзовалите се Flowers Tulip.
Ще добавя само, класическия Алюр познавам много добре и в двата варианта ЕДП и ЕДТ. Алюр ми беше сигничър и много, много обичам и до днес. Обичам и пачули и подправки, мисля си, че ще ми допадне Sensuelle.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:39 от Athena

# 124
  • Враца
Мускусът на Инцио е прекрасен , чист аромат. Без химия. Съвършено композиран. Не мога да му се надишам. Усещаш се чист, изкъпан, изпран. Аз го обожавам.

Парагонът на Инцио, след като отлежа , е съвсеееем друга работа. Добре , че не се разделих с него. Излъчва се прекрасно, показа си цялата красота. Често посягам към него и околните се впечатляват. Благодаря, densi! Heart

Рази вечер бях с Furla - Unica. Двама човека ме питаха, на Уоманити ли мириша. На мен не ми мирише изобщо на Уоманити, но солта се усеща прекрасно.

https://www.fragrantica.com/perfume/Furla/Unica-76520.html

# 125
  • София
Днес пробвах
Очарована съм, много приятен аромат. Искам го.Smirk

# 126
Шанелче, прекрасен е, но няма трайност. Ако това не те притеснява, вземай го този лилав красавец. Аз също ще го купя. Тази вечер съм с него, след като измих Омбре Номад Вюитон.

# 127
  • София
Влизам с питане за един стар парфюм, за който е писано много, но се нужадая от вашата помощ. Моля за мнения за Chanel Allure Sensuelle. Тук при нас се продава само онлайн на официалния сайт на Шанел. Останалите им парфюми се предлагат навсякъде, но не и този и съответно нямам къде да тествам. По далечни спомени от преди много години си спомням, че много го харесах, но спомените са ми много смътни и размити, направо може да се каже, че не познавам парфюма. Нямам идея дали е реформулиран или не. Моля ви, дайте кратко описание ако го познавате. С търсачката излизат тук там мнения, но няма описания което е разбираемо, защото предполагам в Европа е достъпен за тест навсякъде. Мерси на отзовалите се Flowers Tulip.
Ще добавя само, класическия Алюр познавам много добре и в двата варианта ЕДП и ЕДТ. Алюр ми беше сигничър и много, много обичам и до днес. Обичам и пачули и подправки, мисля си, че ще ми допадне Sensuelle.
Ще ви хареса! Сигурна съм Blush Щом харесвате Алюр и обичате пачули, хич не го мислете..

П.П Това е най-любимият ми парфюм

# 128
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Купух Mind Games с 15% отстъпка.
Исках да имам техен парфюм,от ревюта в интернет се спрях на Lionora Extrait de Parfum.
Ако не ми хареса ще го подменя с друг в много краен случай. Например Queening ми звучи добре.
Към поръчката са ми изпратили 10 виалчета на различни екстракти.

Приключвам с парфюмите за следващите месеци,защото чак и на мен ми се струва,че прекалявам.

# 129
Днес пробвах
Очарована съм, много приятен аромат. Искам го.Smirk
Имам парфюма с тази опция, много ме радва! 🥰

# 130
Здравейте, може ли мнение за тази парфюмна вода - Valentino Born In Roma Coral Fantasy Donna
Търся аромат, който да е свеж, летен, сравнително траен, подходящ за ежедневие и офис.

# 131
  • София
Шанелче, прекрасен е, но няма трайност. Ако това не те притеснява, вземай го този лилав красавец. Аз също ще го купя. Тази вечер съм с него, след като измих Омбре Номад Вюитон.
От едно фъс в Сердика, че много пестеливи на щанда на Шанел изкара поне 6 часа.
По скромен от парфюма на Л. Вюитон.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 08:39 от chanel19

# 132
Athena, за мен Sensuelle няма много общо с Allure EDP. По-скоро го намирам близък до парфюми като Organza EDP и White Diamonds на Елизабет Тейлър.

# 133
За мен новият Chance, поне върху дреха, е много траен. Пръснах го в неделя на ръкава на едно яке и още мирише като отворя гардероба. Обаче имам чувството, че такъв парфюм съм мирисала някъде преди, много познат аромат...

# 134
  • Бургас
Атенка, Sensuelle няма абсолютно нищо общо с Алюр, но ще ти хареса щом обичаш пачули и подправки мисля.За мен има от Коко Мадмоазел и леки нюанси от Коромандел.Новият Шанс се чудя и аз дали да го купя, добре го разносих от проба и мнението ми е, че няма абсолютно нищо общо с другите парфюми на Шанел и е много добре направен определено му личи класата.Много е различен, аз го усещам силно мускусен, цветен и чист идеален е за топлите дни.При мен има много добра трайност и на кожа и в коса от десет часа нагоре.Хубав парфюм е за млади жени и не само и за подаръци, хубаво лилаво изкушение.Муц, благодарности за новата хубава тема.Kiss

Общи условия

Активация на акаунт