Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Девран , голям грях ще носи пред жена си и децата си.
Явно това ще е неговата цена.. Но излезе все едно точно на нея е искал да отмъсти...

# 586
Да и успя, само  като взе децата й,.можеше и без  още кръв, но филм да е.

# 587
Татко! Така ли щеше да си отмъстиш? Това ли искаше? Нямаше как да те накажа без теб самия.Освен теб никой не можеше да го направи.Ти направи всичко това сам.Ти погуби твоята ценна роза с твоите ръце.Защо? Защото не знаеш ценноста на тези които обичаш и само защото искаше все повече и повече.И знаеш ли кое лошото аз знаех всичко.От самото начало и то защото ти нямаше да се промениш и това е самото наказание и ти самия си това наказание.Най-голямото наказание на тези които те обичат си ти.Най-голямото наказание на твоята роза е ,че те обичаше.Най-голямата грешка на Боран,че те обичаше.Зная защото моята грешка беше същата да те обичам.Много го чаках татко.Чаках те да дойдеш да ме прегърнеш години те чаках.Години и знаеш какво чаках още един път чаках онзи ден в който отново ще те нарека татко.Ти се завърна не ти го казах и все тук в мен имаше един юмрук и не можах да кажа ,но виж как спокойно ти го казвам вече.И знаеш ли защо? Защото това не кара душата ми да я боли толкова.Моята война с теб свърши татко ти беше победен но не те победих аз ти беше победен от себе си.Не знам дали знаеш аз ставам баща.От твоята друга скъпа душа.Нещо последно искам от сега нататък от теб недей умирай татко! Живей! Защото най-голямото ти наказание е това до самия край да живеш със собственото си аз татко.

# 588
Да и успя, сама  като взе децата й,.можеше и без  още кръв, но филм да е.
Щеше ли да ѝ пука на Айсел за децата?
Справедливо е наказанието на Искендер. Заслужи си го - за отнетия живот на Боран и нещастията, които причини на децата си.
А Девран го нарече "Татко".
Но за Имре ми стана болно.

# 589
Милата Имре... 😢

# 590
Повече щеше да му отива в затвора 🙃

# 591
Майка заради теб ли? Ще ми повярваш ли? Заради теб ли? Ще ми повярваш? Майка заради теб ли умря? Ще ми повярваш ли знаейки ,че ще те заболи.Не го направих аз! Добре....Отмина. Защо не ми каза?Заради мен! Тя ме моли аз избрах теб.Нямаше кой да попречи на ИСкендер той сам подготви собствения си край.Аз съм тук.Тук съм не смей да се виниш.

# 592
Иско в затвора...

# 593
Оооо Иско в затвора

# 594
Учениците на Девран не са го чакали много добра лекция им изнесе.
Другата седмица ще имат проверка може би.

Охооо ДевДжес работят заедно.

# 595
Какво ще е бебчето?

# 596
Имре казва ,че разбира Джавидан той и е син въпреки ,че не са на едно мнение.Девран е купил нов телефон на Джейлян.Имре знае всичко как печели Девран.Пола на бебето е ясен.Ще имат момче.Какво стана? Ти плачеш ли? Не! Ти искаше момиче ли? Какво стана тогава? От шок е.Ще имам син.Кажи тогава готов ли си за собствената си война.Винаги! В крайна сметка това е най-старата война ,но аз няма да бъда срещу сина си а винаги до него ,но ще го науча да е на щрек винаги.Не можах да я видя бее!

# 597
Еркек 😊
Много хубав финал, доволна съм!

# 598
Много хубав финал .. ИмДев феновете чакат да видят как Девран е избрал пръстена в ютуб😂

# 599
Имре казва ,че разбира Джавидан той и е син въпреки ,че не са на едно мнение.Девран е купил нов телефон на Джейлян.Имре знае всичко как печели Девран.Пола на бебето е ясен.Ще имат момче.Какво стана? Ти плачеш ли? Не! Ти искаше момиче ли? Какво стана тогава? От шок е.Ще имам син.Кажи тогава готов ли си за собствената си война.Винаги! В крайна сметка това е най-старата война ,но аз няма да бъда срещу сина си а винаги до него ,но ще го науча да е на щрек винаги.Не можах да я видя бее!
Страхотен финал ни поднесе сценаристката. Кефя се на макс. Направо застинах пред екрана на последната сцена. Върховна, изпипана добре и отиграна блестящо от всички.

Общи условия

Активация на акаунт