Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Е това беше май, още мъничко след рекламите, ноооо доволна съм. Много ще ми липсва сериала.

# 602
От всичко съм доволна ама Карга уби човек и избяга за него наказание йок?

# 603
Може да има след рекламите.. В този сериал винаги има  врата за нова война.. Евала за играта на всички.

# 604
На мен много ми олекна... До последно следвах максимата на Иско - винаги нащрек! Grinning Справедлив финал! Чудесно  затвориха историята и нямам забележки и то, въпреки че бяха притиснати от времето. Вече само може да си представяме какъв забавен хаос цари в Карановата къщурка с това голямо семейство... Grinning Simple Smile

# 605

И тази сцена отрязаха а трябва да свърши вече

# 606
Дали е било сцена или фотосесия.. 😁 наистина толкова снимки видяхме днес от там, а я нямаше..

# 607
Сега ще си чакаме окълцаното бана не
Дължат ни го!

# 608
И аз съм много доволна от всичко, което видях в последния епизод. Нямаше бързане, всичко се развиваше така, както и в останалите епизоди.
Стегнато, напрегнато, много динамично и интригуващо. Неочаквани обрати и приятни романтични сцени.
Ще чакам с най-голямо удоволствие превода на епизода, за да го изгледам поне 2 пъти.

# 609
Здраве да е..  важното е,че имаме щастлив край . А може да се окаже,че имаме и АрМел в реала Heart Eyes

# 610
Сега ще си чакаме окълцаното бана не
Дължат ни го!

Така и така са го снимали, поне да не отива на вятъра, да зарадват феновете, които и без това доста 3змъчиха..

# 611
# 612
# 613
Имаше и един кадър с пистолет във фрага.. Аз бях сигурна, че Иско ще се самоубие, ако Айсел умре

# 614
Девран му взе Айсел с неговите ръце и му каза да живее казвайки ,че ще става дядо.

Общи условия

Активация на акаунт