Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Според мен с Айсел си отиде и Иско..
Като хора бяха представени като демони..
Но любовта им беше епична.

# 616
На това му се казва сам да поискаш и сам да го намериш търсеното.

# 617
Важното е че не бяха ИмДев 🥰

# 618
Искаше ми се поне снимка от сватбата да видим...Дължаха ни го заради нещастната Имре като се жени за Карахан.

# 619
Имаше какво да видим .. Като че ИмДев са изразили в общи линии .. Поне ни използват за реклама  и  pr със снимки Joy

# 620
Искаше ми се поне снимка от сватбата да видим...Дължаха ни го заради нещастната Имре като се жени за Карахан.
Факт е, че много неща можехме да видим, но като те отрежат, е така за съжаление. Поне видяхме, че носят халки... Сега, като финалът не беше трагичен, както се опасявах, почвам и аз като Иско да алчнея за още... Ама нека се радваме и на това. Simple Smile Ще си представяме останало.

# 621
Епизода още не е качен финалния.

# 622
# 623
Аз от самото начало на сериала не можах да приема любовта на Искендер и Айсел. Много натрапваща, обсебваща и нереална.
Не може да посветиш живота си само на един човек и нищо друго да не те вълнува.
Извратено е да издигаш в култ жената/мъжа, зарязали децата си, за да се посветят на любовта си.
Може ли да се гради щастие върху нещастието на другите.
Възможно ли е да желаеш смъртта на собствената си рожба.
Доволна съм, че двамата получиха справедливо наказание.
Айсел намери смъртта си, а Искендер е сам в затвора - заслужено.
Момичета, благодаря ви за приятната компания, превода и споделените мнения.
Утре ще продължа да коментирам, но сега отивам да изгледам Капките. Да разпусна след двучасовото напрежение.
Цитат
Историята, която започна с „О, Боже, моля те, не позволявай това да се случи...“, завърши днес с новината за момченце от жена, с която някога дори не искаше да има шанс...💫
Довиждане #İmDev, никога няма да бъдеш забравен...🤍 #DehaVeda

# 624
Момичета много ми беше приятно, ще ми липсва не само сериала, а и споделеното гледане и коментиране! Heart И преводите на Диди-безценни! Heart Сценаристката не ни разочарова! Heart Ще запомня сериала с добро! Лека вечер!

# 625
Няма я сцената още е отрязано аз отивам да си догледам КГКГ имам две серий и си лягам. А това ще е леко сбогуване с дизито не с ВАС.
Момичета за мен беше чест! Превода е нещо което не се прави за заслуги и поздравления ако наистина е нещо което ти идва отвътре и смяташ ,че можеш да го направиш го направи.Всяка допринася за мен с разсъжденията си после и така моите усилия стават смислени аз съм зарадвала околните.
За мен беше удоволствие! Още от самото начало започнах сериала с ясната заявка това ще го гледам и бях напълно на ясно,че ще е така въпреки ,че имаше спадове в темпото на сценария което е напълно нормално.Наблягане и тропане с краче на феновете на Моркова и тн и какво ли още неее
И както се казват във вчерашния таг Блестете Арас и Мелис. С удоволствие чакам новото приключение на Булут за мен това е наслада за очите в актьорството и смея да кажа ,че е един от най-добрите вече в неговата генерация.
Да не кажа и най-добрият! Забога всичко което му се случи беше доказателство какъв къртовски професионалист е Булут. Мелис толкова красива и изящна ,че не е истина тя буквално ми порасна пред очите единствената ми пропуска е Неверният - Дерин. Тано Heart как исках да му оскубя косичката почти всяка седмица с тоя Джесур и после си казвах:Диде , недей япма той беше Мерт Серез само това ме спираше беше убийствен Джесур.Брилянтен просто! Уур който всички знаят от Присъда като Йекта аз знаех от Улан Истанбул невероятен талант просто импровизациите които вкарва в героя му лъхат на величие в професионално ниво.Изпипан Искендер и заслужен край - съжалявам! Седа също не я гледах за първи път винаги искам да убия почти героинята и в БШАГ с игричките на мъжа и който беше Мюдюрина в нашето дизи станаха причина за смърта на детето им.Тук малко нещастие не станаха заради Айсел която не беше по малко алчна от Искош.И на последното място братята които много си харесвам Яман и Ферман намериха пътя и станаха хора. Поздравление за целия екип да може би бих пробвала да видя бг дублаж на Гений след време.

Актьора който игра Нахит е големия Тарък Папучоулу. Много е остарял едва го познах отдавна не съм го виждала на екран.

# 626
Ох, Дидончооо… какъв е тоя пост, ще ме разчувстваш повече от финала…  Ама и всички останали. Айде не се сбогувайте! Оставаме в темата. Чакат ни нови проекти, дай Боже и хубави новини в личен  план. Аз веднъж на 2-3 години ставам толкова активна във форума, но този път наистина си намерих майстора със сериал! Хем много любим, хем голяма болка ще ми остане... По ред причини, които сме споменавали. Но не мисля да изоставям темата. Арас и сам е по-голям от целия дизи сектор, отдавна съм го признала… Мелис от приятното изключение сред младите турските актриси тук ми се превърна в непоклатим фаворит… И целият екип, с едно малко изключение, си заслужи място в сърцето ми! С удоволствие ще продължа да следя изявите и на патрона на темата ни, и на всички останали. Така че оставам си тука аз. Grinning Sunglasses И много ще се радвам да имаме нови поводи за дълги и приятни вечери, като неделните до сега... Толкова чудесна компания се събрахме! Без напрежение и дразги, каквито забелязвам в други теми, с интересни, интелигентни, забавни коментари... Много ви благодаря за всичко и искрено се надявам, че ни предстои да споделяме още много емоции заедно! Heart

# 627
Добро утро...
Спорна и успешна нова седмица!
 Наслаждавайте се на живота и се усмихвайте повече...
  Епизода беше много  хубав и наситен..  Имахме щастлив финал, изгледах  някои разговори  на руски, придават смисъл и завършек на цялата история. Баща и син успяха да разберат болката и доводите си.

Благодаря ви за компанията, дано отново ни  се отдаде възможност  да наблюдаваме друг проект с Мелис и Арас. 
Целия екип бяха страхотни в играта си. Арас и Мелис дадоха живот на двата образа със страхотно изпълнение..
Ако няма нищо между тях играта им  е божествена, за да успеят без емоции да предадат тази енергия !

# 628
# 629

В един откъс двете сцени, които осмислят и описват целия сериал за мен. Шедьоври просто! И като замисъл, и като емоции, и като игра..

Арасче явно се е възстановил напълно.. Така си я награби, че забрави и за травми и за пазене на крака.. 😁🥰😊

Много хубава седмица да имате! 🙂💪

Общи условия

Активация на акаунт