Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Е, изгледах си я серията. Като се върна назад през всичко, мога да каже, че това е един от много малкото сериали, в които нищо не бих променила. Е, може би още малко моменти на ИмДев за разкош, или поне пълните версии на изрязаните сцени. Сигурно точно заради много добре обмислените реплики и постоянните аналогични ситуации, които придават усещане за обмисленост и завършеност на историята.
Наистина съм доволна от този проект. И съвсем не само заради Имре и Девран, които така ми вдигнаха летвата, че не знам вече кога ще харесам други толкова… Но и заради цялостната идея на историята и много откровения прочит на теми, които вълнуват всички ни. Ако се замислите при всички от основните герои и отношенията между тях се получиха едни много добре оформени и завършени сюжетни линии, от които могат да се вземат доста поуки и послания.
Даже се чудя честно казано какво биха показвали втори сезон? Може би Имре щеше да приеме по-трудно обстоятелствата около смъртта на майка си, да има аналог със ситуацията с Тим наобратно, а Карга да се върне да си отмъщава… Друго не се сещам.. Което е още един знак, че историята е добре изчерпана и затворена, за разлика от много, много други, които съм изгледала.  
Та така.. Ще си направя един маратон скоро със сигурност с всички серии и вероятно ще забележа още доста интересни неща.
Между другото сцената с прегръдката в болницата не знам колко пъти я гледах вече. Толкова ми харесва как предадоха емоциите в толкова кратък момент – при Девран едновременно страха му да не я изгуби и желанието му да я утеши.., при Имре шока от смъртта на родител и борбата с угризенията и обвиненията… Абе големи са ми!

Кой каквото ще да казва, могат да играят и двамата и им се получи партньорство за милиони. Няма сцена, в която да не са ме жегнали. Аз като зрител това търся.
Джес, цитирах те, защото много ми хареса погледът ти върху сериала и героите в него. Напълно съм съгласна с теб!
Щастливки сме, че попаднахме на продукция, която вълнува със сценарий и режисура, с необикновена история и великолепен актьорски състав.
Това е сериал, който ще се помни!
С удоволствие ще го гледам поне още веднъж. А дойде ли на нашите екрани, сигурно ще се разтопя.
Арас отново надигра себе си! Беше великолепен, а заедно с Мелис избухнаха в синхрон.
Страхотна екранна двойка!

# 661
# 662
Здравейте, момичета! ☺️ Попаднах на ето този паралел, който си признавам, беше ми убягнал. ✨
Както казва Девран: Техният край бе ясен от самото начало ❤️
https://vm.tiktok.com/ZNdhQqRMu/

# 663
Здравейте, момичета!

Не мога да подмина Арас, без да се отбия и тук.
Носталгията си ме гони, но се надявам, че ще продължим да пишем за актьора, за сериала, който ни събра и накара да се вълнуваме и съпреживяваме съдбата на героите.
Продължават да излизат снимки зад кадър.
Феновете продължават да се вълнуват...
А Арас е неуморен - продължава да снима реклами за garantibbva и VodafoneRed.

Цитат
От Саид Серхан (ливански актьор)
„Между двама гении“
📷said.serhan  

DEHA ❖ MELİS SEZEN

❖ ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ

Мелис Сезен публикува съобщение, в което се сбогува със своята Имре🔥

Ще започна с думите „Благодаря ти, Аллах“.
Имре. Горейки в огъня на любовта... преобразени. Влюбих се. Да бъдеш обичан, да обичаш, ти си любов.
Ти горя, аз горях, аз горях, ти горя. Аз си тръгнах, ти си тръгна..
Пътували сме по всякакви пътища, смесвали сме се, прегръщали сме се и сме горяли заедно. Ти роди светове, премина през изпитания, запали огньове, триумфира през целия път, никога не спря да вярва нито за миг.
Ти си винаги в центъра, в твоя свят, навсякъде, във всичко. Възхищавам се на всяка част от теб, обожавам всяка клетка от теб 🌹
Твоята радост, смелост, дух на свобода, страст, смях, песните на Сезен Аксу живеят всеки миг, прославяйки това, което обичаш, грижейки се за него, виждайки душата на човек, четейки това, което чувстваш, танцувайки с живота и потапяйки се в любовта. Твоето празнуване на жертвоготовността, любовта, живота, свободата без ограничения❤‍🔥
Здравейте на всички, които разцъфнаха по време на това пътешествие, вечно съм благодарна.🙏🏼✨🪷
Имре = огън и любов
Моят тъмен кон 🐴
Моят черен лебед 🖤🦢
Моята черна мамба 🐍
Вечно съм благодарна, че Имре беше с нас. Нека много цветя цъфтят за нас, и успех на Имре, ти ме преобрази много, моя кралице, моя богиньо❤‍🔥 Лети свободно, момичето ми, обожавам те. Много, много силно!✨

Здравейте, момичета! ☺️ Попаднах на ето този паралел, който си признавам, беше ми убягнал. ✨
Novalove, сега видях поста ти.
Доста интригуващо видео и  паралел, върху който бихме могли да разсъждаваме. Благодаря много.
Ще се включа по-късно с коментар и гифки.

# 664
И на мен цял ден ми е носталгично ❤️
Публикацията на Мелис е огън, точно като нея 🔥
Интерес предизвика и коментара на Ахсен: „давай, момиче“ Лично аз бях изненадана, тъй като мислех, че има драма там, но явно съм била останала с грешни впечатления

Здравейте, момичета!

Не мога да подмина Арас, без да се отбия и тук.
Носталгията си ме гони, но се надявам, че ще продължим да пишем за актьора, за сериала, който ни събра и накара да се вълнуваме и съпреживяваме съдбата на героите.
Продължават да излизат снимки зад кадър.
Феновете продължават да се вълнуват...
А Арас е неуморен - продължава да снима реклами за garantibbva и VodafoneRed.

Цитат
От Саид Серхан (ливански актьор)
„Между двама гении“
📷said.serhan  

DEHA ❖ MELİS SEZEN

❖ ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ

Мелис Сезен публикува съобщение, в което се сбогува със своята Имре🔥

Ще започна с думите „Благодаря ти, Аллах“.
Имре. Горейки в огъня на любовта... преобразени. Влюбих се. Да бъдеш обичан, да обичаш, ти си любов.
Ти горя, аз горях, аз горях, ти горя. Аз си тръгнах, ти си тръгна..
Пътували сме по всякакви пътища, смесвали сме се, прегръщали сме се и сме горяли заедно. Ти роди светове, премина през изпитания, запали огньове, триумфира през целия път, никога не спря да вярва нито за миг.
Ти си винаги в центъра, в твоя свят, навсякъде, във всичко. Възхищавам се на всяка част от теб, обожавам всяка клетка от теб 🌹
Твоята радост, смелост, дух на свобода, страст, смях, песните на Сезен Аксу живеят всеки миг, прославяйки това, което обичаш, грижейки се за него, виждайки душата на човек, четейки това, което чувстваш, танцувайки с живота и потапяйки се в любовта. Твоето празнуване на жертвоготовността, любовта, живота, свободата без ограничения❤‍🔥
Здравейте на всички, които разцъфнаха по време на това пътешествие, вечно съм благодарна.🙏🏼✨🪷
Имре = огън и любов
Моят тъмен кон 🐴
Моят черен лебед 🖤🦢
Моята черна мамба 🐍
Вечно съм благодарна, че Имре беше с нас. Нека много цветя цъфтят за нас, и успех на Имре, ти ме преобрази много, моя кралице, моя богиньо❤‍🔥 Лети свободно, момичето ми, обожавам те. Много, много силно!✨

Novalove, сега видях поста ти.
Доста интригуващо видео и  паралел, върху който бихме могли да разсъждаваме. Благодаря много.
Ще се включа по-късно с коментар и гифки.

# 665
Привет момичета. Маркова може и да няма открита вражда с Мелис, но това говори  какъв човек е.  Ако видим реалното й поведение, действия,  коментари и интервюта с които съботира себе си и сериала. Наля масло в огъня, напусна разочарована и без време... Без да обича собствената си героиня и да се наслади на възможността да е сред толкова талантливи актьори. Настрой голяма част от публиката срещу Мелис и саботира продукцията. Изобщо не съм изненадана от нейното лицемерие.
Само за сравнение какъв човек е Мелис и какъв е тя .. Прощалния пост на моркова с Есме..

# 666
Страхотен пост на Мелис! Бях намислила да го пусна преведен, но се радвам, че Емчето ме е изпреварила. И толкова хубави коментари под него. Наистина създаде емблематична героиня, която спечели много сърца по цял свят, въпреки всичко и всички. Сега ако бях един продуцент, веднага правя спиноф, посветен на нея, на някоя платформа. Хареса ми и, че е използвала редакции на свои фенове, за пореден път показа, че хем е много близо, хем е много голяма...
Колкото до коментара на Ахсен, за мен напълно описва нейната двулична същност - от месеци се изкарва невинна жертва и нахъсва феновете си срещу Имре, Мелис и сериала. Имаше много възможности да покаже позиция, с която да усмири хейтърите, но реши да го направи точно сега?.. Айде не на нас тия.
Или както би казал Дево:

Grinning Simple Smile

# 667
Имре и Девран

Арас не спира да снима...Купил е къща, сега само булка да намери Joy

# 668
Ахсен какво е направила ,че яде линч?

# 669
Първо изявление ама друг път, изтрила съм скриншота на думите  които са ме подразнили. Наливянета на масло в огъня и предизвикването на омраза, не ми бяха ок. До този момент доста симпатизирах на Ахсен.  Реално погледнато бях изключително доволна, че напусна, няма да си кривя душата. Не я исках за Девран  Есмето  . Споделяла съм  причините, а във времето в сериала дадоха паралели между двете героини. Много  ми допадаше евентуалното  й партньорство  с Танер. Джесур и Есме като потенциална двойка бомба.  
Реално никога няма да разберем какво точно се е случвало зад кулисите и многото мистерии които се въртят.  
На ето,че може би момичето не случайно търси трибуна и се връща назад. Недоволството й може да е насочено към друг, но Мелис отнесе хейта- който продължава да е брутален.
Затова мнението ми за Ахсен не е много високо.  Когато си известен, имаш милион последователи, в деликатна позиция си, трябва да бъдеш много обран и деликатен. Колкото и да ти е тежко, трудно... трябва да си обран. Става въпрос за тормоз,  обиди, неприлично съдържание което ти насочваш използвайки любовта на феновете. Или излизаш и разказваш истината или мълчиш..
Сроден  мен това е добре известно на всички актьори, да не се правят на светци.

https://onedio.com/haber/gidisi-olay-olmustu-ahsen-eroglu-deha-d … z-konustu-1293470

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:04 от Nina_Richi

# 670
Ахсен какво е направила ,че яде линч?

Нещо се е правила пак на света вода ненапита в някво интервю. Но не знам подробности, никак не ме вълнуват нейните изяви.
Аз днес пораснах с още една година, затова минавам да почерпя, макар виртуално

Феновете нещо са се въодушевили днес заради сторито на Мелисче, че интериорът на колата прилича на тази на Арас.

Ясно е, че няма да ги оставят на мира, докато не отрекат или признаят... Simple Smile
Нинко, сега ти видях поста. Ако трябва да съм напълно откровена, не ме интересува защо точно е напуснала Ахсен, обаче съм й много благодарна, че напусна, защото аз иначе тоя сериал нямаше да го изгледам, а сега ми се нареди сред най-любивите... 🤷‍♀️🙂
Лекичка ви желая! 😘

# 671
Знам аз, така потръгна от 16 епизод,че за мен е номер едно Grinning
Как си приличат? Това изглежда е същата кола.. Rolling Eyes. Тя й Джемре случайно беше с очилата на Айтач  миналото лято Smiley
Живи и здрави, по петите  са им таблоидите ако има нещо, ще ги сгащят.

Честит рожден ден. Бъди здрава  и много щастлива. Все така усмихната и позитивна. 

# 672
Жива и здрава да си Джес всичко най-най! Heart

Ахсен да си задържи морковите какво още ще направи се чудя валлах биля.

# 673
Честит рожден ден! Здраве, щастие и всичко най-най! ❤️

И за мен от 16-ти епизод нататък сериалът стана още по-любим 😁❤️

# 674

Честит рожден ден, Джес!

Желая ти крепко здраве, щастие, хармония в личния живот  и просперитет!

Тази вечер не ми се пише за Ахсен, пък и много от нещата, които вие сте споделили съм пропуснала.
Жалко за актрисата и героинята, в която се превъплъти!
На мене ми хареса Есме в началото на сериала. Стоеше добре до Девран и му партнираше задоволително. Добре беше изградена тяхната история, но просто нямаше място за нея при последващите действия.
Девран порасна, осъзна, че иска до себе си не другарчето от детските години, а пламенна жена, готова да се хвърли в огъня и да отстоява позиции.
Присъствието на Имре го смути и изненада, но и силно заинтригува. Тя влезе в живота му с гръм и трясък. Точно от такава жена имаше нужда - силна, инатлива, прозорлива, но и много красива.
Аз продължавам да мисля, че излизането на Ахсен от сериала е предварително планувано и по сценарий. Толкова добре се получи - без триъгълници и сцени на ревност. Без трагедии и сълзливи истории. Плавно и елегантно.
И тогава избухна новата любов, оформи се екранна двойка, на която се възхищават всички. Такъв сексапил и магнетизъм се усещаше на екран, че феновете заподозряха връзка и в реала. Дано да е така, времето ще покаже.
Но е факт, че Арас и Мелис блестяха.
Момичета, извинете ме, уж нямаше да пиша за Ахсен, ама се увлякох.
Спокойна нощ и сладки сънища ви пожелавам.  

Общи условия

Активация на акаунт