Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник на българската писменост и култура.

# 676
# 677
Здравейте в първата неделя без Деха.. 😔

Еуфорията не е напуснала феновете, доста са активни и ме радват с редакции и колажи, но днес вече усещам, че ще ми липсва сериалът. Останалите, които поглеждам, изобщо не могат да ме развълнуват.
Чудя се каква е тая мода този сезон да се отстранява един от главните с идеята историята да продължи по съвсем различен начин наесен. За мен така се обезсмисля напълно това, което си гледал до момента и ще ми е интересно дали при съседите ще стработят тези стратегии. Забелязала съм, че с тях рядко сме на едно мнение. Grinning Но, както и да е де, добре, че нас ни подмина тази вълна.

Арасчето ни изгежда се е отдало на почивка, не срещам нещо ново около него тия дни. Може би се готви за завръщането в Чукур, защото там с номерата на Дево няма да стане… Grinning На Мелис мениджърът й вчера намекна, че предстои нещо ново за Шоу, може би участие в някое предаване.

Желая ви да имате един много приятен, усмихнат и пълноценен ден, на пук на мрачното време!  🌞
И благодаря за пожеланията! 🙃
🖤🤍

И Танер с прекрасното си семейство ви оставям 😊❤️💚

# 678
Я да видим кой се е затъжил за гифките на Диди?

Хубав ден момичета! Heart

# 679
Само една малка позитивна мисъл сутрин може да промени целият ти ден!
Добро утро !
Първата неделя без сериала е много носталгична и празна, без очакван епизод.
Благодаря за гифтовете.

Екипа ще продължи към нови предизвикателства и проекти. Арас премина през голямо изпитание, докато снимаше Деха, в личен и здравословен план. Хубаво е да си почине добре преди филма..

# 680
Бирсен е писала ,че олмаз тая работа за АрМел толкова я тормозиха да каже нещо.

Пускам и другата порция и зачезвам да бачкам като най-големия ахмак на Земята.

# 681
Не й е за пръв път на Бирсен да отрича или греша ? Ако няма  нищо, интуицията ме е излъгала Joy

В крайна сметка Имре и Девран бяха прекрасно изиграни, ако е само актьорска игра,  евала. 😍

# 682
Като гледам вместо да се кротнат, съвсем са се занавивали феновете след коментара на Бирса. 😁 Ама така ще е, като им се получи толкова добре, ще си носят сега последствията с фенските тормози известно време.. Тя и Бирсената си я знаем, че пуска каквото и когато й се каже (плати) да пусне. Но и по принцип така е редно де, вместо да "разлайва кучетата" с клюки.
Дидко, много ти благодаря, слънчо! :* Знаеш как да направиш липсата на сериала малко по-поносима! 😘🙂

# 683
Я ги вижте Чаатай и Аслихан, как тихичко и дискретно са си гаджосали хората. Ако има нещо и не се знае колко ще е сериозно, ще е по-добре да стане така и при АрМел. Аз отказвам да приема, че няма нищо, колкото и незряло да изглежда Joy
Ако има ще ги хванат Joy Феновете са влюбени..
Но се чудя ако няма нищо как приемат този фурор Joy

# 684
Аз ги разбирам феновете напълно, в интерес на истината толкова много двойки вече се натрупаха, дето са обърквали нещата по време на игра и са отричали дълго, че е нормално да се съмняват и да ги подозират до последно. На никого не дължат обяснение дали има или няма нещо. Но пък им прави чест, че не тръгнаха да играят тая карта и да вдигат рейтинга на сериала и популярността си с нея, независимо дали е вярно или не. Щото можеха по принцип.. Събраха стабилен фендъм. Аз имам безкрайно уважение и към двамата за начина, по който си вършат работата и поведението им като популярни личности. Така че не държа нищо да споделят с нас, само се моля, каквото и да има или няма, да не ми се заотследват след 2-3 месеца... Или като едни младежи да обясняват след година, че са си били най-лошите си партньори... Grinning Искам да вярвам, че дори и след време има шанс да ги гледам отново заедно в проект.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 12:42 от JessyG23

# 685
Само да кажа ако няма нищо трябва да идем на очен всички..😏

# 686
Джеси. И ние с мъжа ми ако се разведем, ще е в следствие на  обстоятелствата и  в кръга на нещата. Живата среща, събира и разделя хората.
При Арас и Мелис сто процента е имало нещо, но друг е въпроса колко сериозно, ще бъде или е било.
Няма да сравнявам Рабия с Мелис, но ми се струва, че и двете са млади и зелени.На гребена на вълната Joy. Арас би трябвало да търси по сериозни взаимоотношения, а не да влиза от забежка след забежка с колежки Joy
Някой беше писал по въпроса, че са много различен темперамент двамата, но противоположностите се допълват, ако си пасват.
На мен един до друг ми изглеждат като завършена картина Joy

# 687
Мелис е млада, но е в сектора много отдавна и според мен доста добре е научила вече как да си пази личното пространство и спокойствие от феновете. Не мога да я сравния с Раби, която е по-показна и открита и разкрива повече подробности и за себе си, и за отношенията си в интервюта и в публикации в мрежите.  
На Арас наистина му е време да се задомява. Колкото и кариерата му да е приоритет, рано или късно и той ще изгори като другите си колеги от неговото поколение, които вече дондуркат бебчовци... Grinning
Дидко, то точно там е работата, че ако толкова хора са се усъмнили, значи е твърде вероятно да има защо.. Simple Smile Този сезон имаше много красиви екранни двойки, като гледам само две не ги оставят на мира феновете и едната е нашата. Grinning Innocent
Оф, няма ли да се излъжат днес да ни зарадват с някоя екстра сцена... :/

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:36 от JessyG23

# 688
Здравейте, момичета!

Неделя е! Няма го вече нашият сериал, липсва трепетното очакване за непредвидими действия и обрати.
Знаем края - доволни сме. И малко тъжни, защото се разделяме с една вълнуваща продукция и главни герои, които ни взривиха.
Но Арас и Мелис ще присъстват в коментарите ни още дълго време.
Докато ви има вас, момичета, тази приказка ще продължи.
Дали ще бъдат заедно и в реала тези сродни души, или всеки ще поеме своя път на професионално развитие и личен живот, няма значение.
По-важното е, че ще ги запомним като най-горещата и вълнуваща екранна двойка. И ако след време отново ги съберат - ще бъде чудесно.
И аз като Джес се радвам, че от продукцията не използваха тази взривоопасна комбинация, за да правят PR и да привличат зрители по този начин. Омръзнало ми е да гледам как подбутват посредствени сериали на гърба на главните герои.
Не упреквам продуцентите, те гонят печалба. Лошо впечатление ми правят актьорите, които се съгласяват да играят влюбени и в живота. Пошло е, дразни ме.
Затова адмирирам Арас и Мелис, че  не демонстрират личните си взаимоотношения. Но определено ще бъда доволна ако разбера, че са двойка и в живота.

Диди, страхотни са гифките. Тъкмо ще има с какво да украсим новата тема. Помисли и за шапка.
Момичета, сетих се, че можем да прибавим в заглавието и името на Мелис.
Какво ще кажете? Дайте предложение.

# 689
Ако другите момичета нямат нищо против, аз съм „за“, защото си я харесвам и така или иначе ще я следя изкъсо и занапред. Преди години така с удоволствие пишех в темата на Айча и Алп и за двамата, дори и след като се разделиха, докато не я направиха само за него. Не съм от феновете, които взимат страна в партньорствата, които са ме впечатлили, както и да завършат. Актьорите са ме спечелили като двойка и имат равни заслуги за това, затова продължавам да следя и двамата. И Джанер, и Рабия, в чиято тема също съм писала активно, все още си ги следя и обичам, въпреки че те помежду си не. Grinning Да не говоря за Фуркан и Айча, на които гледам направо като мои деца, за всичко им се радвам и никога не бих се отказала от един от двамата. Grinning Да не ги изброявам, имам си и още няколко други, които пак така по двойки са ми станали любимци и са ми останали и по отделно след това, но причината е била, че съм ги гледала заедно. Та бих се радвала, ако се включи и Мелис. Ако не друго, то поне ще имаме повече поводи да си пишем, като е за двама актьори. Аз си свикнах с вашата компания през последните седмици. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт