Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! ❤️
Аз също съм ЗА, ако никой няма против ✨ Ще бъде чудно!  Тъкмо още поводи за дискусия 😍
И на мен много ми липсва сериала, още не съм преживяла последния епизод, сякаш ще има следващ...

# 691
За настроение в неделната вечер - винаги усмихнатият Арас/Девран.

Момичета, благодаря ви!
Още утре ще потърся инфо и снимки на Мелис, за да ги сложа на титулната страница.
Тази вечер аз си гледам на спокойствие последния епизод на "Deha" и се опитвам да не мисля, за раздяла с продукцията.
Как ви се струва това заглавие:
Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * – Тема № 8

Харизма Heart

От режисьора Бурак Канбир с думите: „Малка част от любимите ми кадри от сериала „Деха“, който режисирах... Имам голям късмет да имам наистина страхотен екип, който винаги работи с цялото си сърце...“
📷 burakkan1

# 692
https://x.com/gururlask/status/1926724377845838226

Ако всички са ЗА и няма отцепление без нито един изключение защо да не Еми всички харесваме Мелис а всъщност темата я направи Йони преди точно заради Деха и ние продължихме духа на сериала и тн.

# 693
Еми, ако имаш нужда от помощ, аз бих могла да ти ударя едно рамо. Завиждам ти благородно, че сега си гледаш последната серия.. Grinning Аз прецъквам с мишката "Черно сърце".
Заглавието на мен ми се струва достатъчно удобно да си припомняме и сериала, и да следим новостите покрай актьорите.
Тогава да отбележа, че днес се навършват 3 години от финала на "Неверният" - един от малкото турски римейкове, които ми е халесвал повече от оригинала ("Д-р Фостър").
https://www.instagram.com/reel/DKEez4ctTjQ/?igsh=d2J4Y2tpdG13Zmp0

Лекичка ви желая!
Каквото и да се изговори за тях, в края на краищата е важно, че са започнали с усмивки и са завършили с усмивки... 😊✌️

# 694
Джес, ще ти бъда благодарна ако ми помогнеш с проектите, в които е участвала Мелис. На кои да наблегна.
В Wikipedia са изброени доста неща, но искам да фиксирам само най-добрите, в които е участвала.

Диди, много ще се радвам ако Ани се върне и си поеме темата за Арас. Hands Pray Тя винаги успяваше да открие своевременно ново инфо и любопитни неща за актьори и герои.
Липсват ми нейните коментари.

✦︎︎ Гений

„Нашата война свърши, татко. Ти загуби. Но не аз спечелих. Ти загуби от себе си! Не знам дали знаеш, но аз ще ставам баща...“

„Когато имам син, няма да се опитвам да го изпреваря, винаги ще бъда до него...“

# 695
Еми да почнем и ние кампания като за Зуека освен?

Йони чакаме те в домът ни отново!

https://en.wikipedia.org/wiki/Melis_Sezen

# 696
Еми да почнем и ние кампания като за Зуека освен?

Йони чакаме те в домът ни отново!
Съгласна... Започваме кампанията, ама май до Лондон трябва да се телепортираме.
Но по-добре да ѝ пиша, да видим ще има ли време да се включи.

Цитат
#ArasBulutİynemli | неделя е, но те няма. Ще ни липсва нашият легендарен актьор и неговото творчество много. Надявам се скоро да се видим в силна работа, която подобава на теб, твоя талант и изпълнението ти с целия професионализъм и искреност, емблематични актьори 👑 🎭 

# 697
Йони темата wants you XD

Добро утро и хубав ден!

# 698
"Тя беше готова да умре за него, той беше готов да живее за нея."

Хареса ми това и веднага ви го донесох за хубав старт на седмицата! Да ви е успешна и усмихната! 👊🙃

# 699
Привет.
Тази седмица ще имаме мини бал за завършване на 4 група и тече подготовка. Днес избирахме тоалет,  бяхме на фризьор -да сме хубави за снимките. Голямо вълнение и трепети. Не ми се мисли как е при момичетата ..

Супер идея за темата, ще я поддържаме..
Успешна нова седмица...Моята е бална Joy

# 700
Здравейте, момичета!

Изгледах и последния епизод на "Deha" и сега ми е някак празно. Мрачното време също ми действа на психиката, а ми се иска да разчопля сцената с предложението за брак, което Девран направи.
Нямам представа колко пъти я гледах и още колко пъти ще се спирам на нея, но това е нещо велико. Не бях попадала на такова признание. Толкова нетипично, но и много вълнуващо. Точно в стила на Девран.
Без стандартните думи: "Обичам те!", без прегръдки и звучни целувки, без сълзливи истории. Но всичко наоколо и в него крещеше "Ще те обичам до края на дните си, дори и след това".
Приглушеният глас, чистият поглед право в очите на любимата, позата на тялото, притеснението и откровената изповед - това не се забравя. Много по-въздействащо е от всички шаблони.
И Имре срещу него - застинала, невярваща на ушите си, но поласкана, изненадана и развълнувана. Сълзи от вълнение в очите ѝ и безгранична любов. Всяка фибра на тялото ѝ издаваше нейната безкрайна отдаденост.
Адмирации за Арас и Мелис - култова сцена. И колкото и силни да бяха репликите, ако те не бяха облечени в емоцията на двамата актьори - нямаше да го има този зашеметяващ резултат.

Нинка, приятно прекарване на "бала".
Това са мили трепети и мигове, които се помнят.
Запечатай спомените!

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 17:24 от Emiliya

# 701
# 702
Привет.
Арас и Мелис са чудесни актьори и професионалисти. Мисля, че дадоха сърце и душа за двата образа, затова и сцените им са дълбоки и въздействащи. От друга страна Имре и Девран са извън всички клишета за герои от турски сериал. Не успяха да бъдат оценени подобаващо в родината  си.
Между другото от този сериал, най-спокойно мога да сравня сцената на летището с Есме и тази с предложението.
Арас блести с цялата си енергия, артистичност, красота,  талант и в двете сцени.  Заставайки рамо да рамо в първата сцена с неподходяща, безизрастна и бездарна актриса, която не умее да пресъздава всякакви емоции в играта си. И естествено сцената, лично за мен, беше грабваща само заради неговата изява.  И другата сцена в която двамата актьори за много кратко време успяват и пресъздават огромен букет от емоции.  Буквално през екрана вникваш в душата и емоцията на героите. Разбираш ги, трогват те, пускаш отново и отново... Защото са те грабнали, зарадвали,разплакали..  Не може до опишеш с думи разликата..Искрено им благодаря за удоволствието да  се наслаждавам на играта им.

Благодаря ти, Еми.  За сега се радвам на ентусиазъма с който чакаме и първия учебен ден. Даже вече се оглеждам за раница, гледам да изпълнявам изискванията. Дано ни държи и след започване на училището   Smiley

# 703
Ах, Еми, пак ми разпали носталгията..  И мен много ме впечатли това предложение, което си беше по-скоро признание. Много лично и открито. От една страна очаквах да е точно такова, от друга ми надмина очакванията. Simple Smile Със сигурност обаче не е като никое друго. Grinning Можем само да съжаляваме, че ни ощетиха точно с тази сцена. Дори преходът със следващата беше направен толкова дървено, че все едно аз съм седнала да си монтирам.. Ама като знам, че снимаха и часове преди епизода, прощавам им някак.

Арасчик изглежда много свеж в нова реклама на Водафон:
https://www.instagram.com/p/DKHj6tehi3-/?hl=bg

Мелисчето да вземе да се хваща в някой екшън на есен, вместо да се занимава с любовни драми, много ще й ходи:
https://x.com/alienxstar/status/1926729920446632311

Нинко, много хубави емоции покрай теб. Като знам ние как се пазарим всяка сутрин преди детска за облеклото и прическите, мога само да ти пожелая търпение и позитивна настройка към трепетите на порасналия мъж. Wink Simple Smile
Сега ти прочетох коментара и напълно го подкрепям. Точно сцената на летището, която си беше много хубава по принцип, Арас я изигра сам, а Ахсен изглеждаше малко все едно се чуди къде е попаднала. Според мен тя натрупа фенове, благодарение на Есме, а не толкова заради някакви кой знае какви качества. В малкото й сцени мен повече ме дразнеше как интерпретира този иначе създаден, за да е симпатичен образ. Турците често правят така - харесват си някой просто защото изпълнява много праволинеен и перфектен за техните разбирания герой. Тези противоречивите имам чувството, че лицемерният им морал не им позволява ги приемат и разберат. И им е много, много сладко да ги критикуват...

Бих дала специална награда на Арас само за тайните погледи на Девран към Имре, докато тя не го вижда..

Лекинка ви желая! Kissing HeartHeart

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:56 от JessyG23

# 704

Общи условия

Активация на акаунт