Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Просто Девран и забавните му опити да си играе игрички на отричане с грешен съперник...  😁😊🙄

Емче, аз приключих с работната седмица (не ми завиждайте много, защото си имам тасманийски дявол с никнещи зъби вкъщи😁😐), така че довечера ще посъбера инфо и линкове за проектите на Мелисче. 😊
Приятна майемврийска вечер да имате!
😁🙃😘

# 706
Привет, във вторник неуморник!
Тази химия е един път!
Хубава вечер!

# 707
Здравейте, момичета!

История в IG Умут Арал: „Дълго пътешествие, прекрасно приключение, двама водещи актьори, майсторско преживяване. Научихме много от тях и ще продължим да учим...“

💡🆕 Нов проект от Мелис Сезен

Мелис Сезен е избрана за главната роля в сериала на платформата Tabii, „Leyla Hali“ (#LeylaHali) 💥

Мелис Сезен, която се сбогува с екрана в сериала „Геният“, дойде в специален проект. Успешната актриса се съгласи да участва в сериала „Сривът на Лейла“, продуциран от Онер Арсланел.

Оригиналната история на сериала принадлежи на Али Демирел...

В поредицата, написана от Коркан Деринджу, Асли Джерен Бозатлъ и Джисел Билген Джейлан, Мелис Сезен ще даде живот на мечтателката Лейла, прекарала детството си с Кумру, която все още живее с нея, готви в кухнята и е израснала в сиропиталище.

# 708
Мелисче е готова.Дали Арас ще ни чака да го чакаме много?
Благодаря за всичко!

# 709
Привет.
Готова е,. машина. Супер жена и актриса, положителен и добър човек. За разлика от някои лицемерни и злобни особи, които обикалят и мрънкат по  медиите за проекти, които са завършили преди месеци. Joy  
Интересно ми е дали Арас би се завърнал на тв екран скоро.. Като гледам повечето му колеги в неговия ранг, трудна работа.. Ще се радвам на  каквото и да снима.
И рекламите ми пълнят  душата.

https://www.instagram.com/reel/DKK3iAuK_F2/?igsh=MWsyNHdrdWtqeGF1cw==

# 710
Добро утрооо! 🙃 ☕️
Радвам й се на Мелис, че й се работи, това ще й е четвъртият различен образ в рамките на около година. А хубавото е, че е и кроткосрочен ангажимент, така че на есен ще е свободна и за нови оферти. Пък нека лаят покрай нея..
Феновете доста се шегуват с говарските й умения: 😂
https://x.com/gururlask/status/1909628890026291660
Предлагат да вземе някой друг урок от този симпатя 🙃

Той също би трабвало да е зает лятото със снимките за Чукурския филм, пък да видим дали ще го изкусят наесен с нещо. Има слухове или май по-скоро фенски мераци, че ще влезе при Чачо в Ешрефа, ама според мен това не би било особено удачно стратегически нито за самия проект, нито за него. Ще видим.. Simple Smile
Така или иначе, каквото и да правят, аз ще се подвизавам тук още дълго.. 😁😊❤️‍🔥

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 09:32 от JessyG23

# 711
Значи ако са купили къща, на момата й е останало само да се научи да готви Satisfied Но пък готвенето не е само женска работа, тъй че... Smirk
Влизането на Арас в Ешреф рую би било доста сантиментално изживяване за всички фенове на дуото Арас- Чаатай. Но според мен е много малко вероятно, макар че сюжета го позволява, едва ли...

# 712
Значи ако са купили къща, на момата й е останало само да се научи да готви Satisfied Но пък готвенето не е само женска работа, тъй че... Smirk
Влизането на Арас в Ешреф рую би било доста сантиментално изживяване за всички фенове на дуото Арас- Чаатай. Но според мен е много малко вероятно, макар че сюжета го позволява, едва ли...
Аз точно за това си мисля, че няма да е добре. Феновете ще имат някакви сантименти и очаквания и най-много да се развали оригиналната идея на проекта. Виж като гост за 1-2 сцени ще е готино. Както бяха направили кросовър в "Ирония на съдбата" например, Дево да се мерне и там да обърка нечии сметки. 😁 Абе във всеки случай дано го видим на екран пак скоро. Simple Smile

А Мелисчето запълва кратката почивка с йога, може това да е тайната на вечния й позитивизъм... 😎✌️

# 713
Не мисля ,че такова нещо би се случило колкото и да си обичам точно това Дуо.

Хубав ден!

# 714
Нова реклама за Garantibbva 💙

Мелис е намерила време и да се включи в предаване на Канал Д - Password. И милата Пинко (Сибел Ташчиолу) виждам 😁😊

Лека! 🙃
https://x.com/elcinsarduc/status/1927766433028530222

# 715
И двамата са толкова харизматични 😍 Искам да ги гледам още и още... Ако може заедно 😁

*сътворено от феновете ❤️

Нова реклама за Garantibbva 💙

Мелис е намерила време и да се включи в предаване на Канал Д - Password. И милата Пинко (Сибел Ташчиолу) виждам 😁😊

Лека! 🙃
https://x.com/elcinsarduc/status/1927766433028530222

# 716
# 717
Здравейте! Animal Hatching Chick

Седа Акман също бързичко е привлечена в нов проект – във втория сезон на Sürgünler/Изгнаници за Tabbi.

„Седа Акман, която взе участие в сериала #Deha, ще даде живот на една много силна жена, г-жа Сурия - водач на племе с голяма сила, както в Сирия, така и в Турция, благодарение на въоръжените мъже и връзките от двете страни на границата. Сериалът, който ще излезе в края на юни, се провежда през 40-те години на миналия век и дава обектив на Турция, която усеща ефектите от Втората световна война“.

Успех и на нея! Браво на момичетата ни, с право не остават за дълго неангажирани. Ще видим мъжката част на къде ще поеме.. Simple Smile

Чуден ден да имате! Hands Facepunch

# 718
Феновете пишет,че са загубили надежда за АрМел... Но пък имаме ИмДев които винаги ще останат в сърцата ни.

# 719
Значи само можем да им се радваме на таланта и професионализма и да им благодарим, че ни оставиха толкова незабравима двойка. (Зрителният им контакт е направо безумен, ненапразно и фотографът го отбеляза... )А и както споменах, така поне няма да се изпокарат и има шанс пак да ги гледаме. 😊 Вижте ги Ханде Е. и Баръш А., направо абонирани един за друг... 😁
Иначе Арас толкова се е покрил след финала, че за самия него да се чудиш дали е истниски.. 😁🙄 Дано не го виждаме само в реклами на Garanti цяло лято.
От Мелис поне идват признаци за живот, макар и благодарение на странични източници.
Колежката й Зейнеп Алкан сподели снимки с нея

Двете са участвали в "Животът понякога е сладък" през 2016 г. Явно имат хубаво приятелство . Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:50 от JessyG23

Общи условия

Активация на акаунт