Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, момичета!

Извинете ме, че едва сега се включвам, но доста задачки ми се трупнаха тази седмица.
А трябва да обмисля и оформянето на новата тема.
Джес, благодаря за материалите, които си ми пратила.
Ново от Арас:
Цитат
 ❖ ARAS BULUT İYNEMLY ❖
Съдейки по папката на масата, Арас е присъствал на бизнес среща😍

п.с. възможно ли е да са говорили за проект за новия сезон?🙏🏼
На рускините им се привижда папка, а аз си мисля, че това е менюто на заведението.
Дано не съм права.

Цитат
Снимка от гримьора 📸 🌹

Мелис като Имре🤍✨🌼  

Желая ви спокойна вечер!

# 721
Трябва да си призная,че не изключвам тази химия помежду им да се дължи на високия професионализъм, опит и добри взаимоотношения, които имат помежду си.  Макар,че се сещам за доста добри турски и световни актьори при които този зрителен контакт просто отсъства..Ще оставим времето да покаже дали има нещо по сериозно между тях.
Според мен това е менюто на ресторанта. И много се съмнявам,че Арас бързо би се върнал на тв екран. Може би ще снима филми и за  платформи, но с интерес следя приоритетите и стъпките му.
ИИ твори целувките на ИмДев. Мога да определя двойката като вляла под кожата на доста фенове Joy И изглежда,че скоро няма да ни напусне любовта към Имре и Девран.

# 722
Моля, Еми ❤️, надявам се да съм успяла да ти ударя едно рамо и пак ти благодаря, че с такова старание поддържаш темата. Simple Smile
На мен тези снимки ми изглеждат като задкадрови от сериала, момичета, но не изключвам и да се бъркам. Беше с подобна визия поне на няколко пъти. А може и аз просто твърде да съм го асоцирала с Девран вече.. 😁
Със сигурност всички тук сме изгледали достатъчно много двойки и можем да усетим разликата. А както отбелязва и, Нинчето, далеч не сме единствените, увлекли се от тази магия между тях. В интерес на истината, направо са си феномен, защото нито ги рекламираха, нито ги показваха зад кадър, нито пък са им писали особено интимни сцени, та и като хората не ни ги показаха малкото... И въпреки това вълнуваха и още продължават да вълнуват феновете. Всичко се дължи на Арас и Мелис, които придаваха такава страст и напрежение в сцените си, че се докараха до там направо да ги оженят в мрежите и Бирсената да трябва да опровергава.. 😁
Та просто, ако не ги събере пак някой някога, ще ми е поредното доказателство, че тая индустрия се управлява по супер неадекватен и не използващ потенциала си начин.. 🤷‍♀️
Лекинка ви! 😘

# 723
Значи зависи  какво е, защото те са свободни,млади и може интимните сцени да са били насаме 🤣🤣 Ако са си останали  само колеги, задължително трябва да ги съберат,защото при тях има химия и флуиди. Като  химично съединение са.Satisfied Е на мен този Арас ми прилича на Девран.

# 724
Значи зависи  какво е, защото те са свободни,млади и може интимните сцени да са били насаме 🤣🤣 Ако са си останали  само колеги, задължително трябва да ги съберат,защото при тях има химия и флуиди. Като  химично съединение са.Satisfied Е на мен този Арас ми прилича на Девран.

Така си е.. А и в крайна сметка в живота, дори и в шантава страна като Турция, физическото привличането между двама души не винаги свършва със сериозна връзка. Тук определено разбуни духовете, а и явно пообърка нечии сметчици.... Simple Smile
А тази снимка от уж леката целувка по устните, която видяхме, ще си остане емблематична за фендъма завинаги... Grinning Innocent Wink

# 725
Мечтите са безплатни...
Ако днес ви се случи нещо неочаквано, нека да е съпроводено с усмивки и щастливи емоции!    
Добро утро!
Гледайте каква красота .. Heart Eyes

# 726
Доколкото разбирам, заради пост на Уфук Ергин - мениджърът на Мелис, феновете са приели, че явно няма армел. То не е ясно по какъв повод си го е пуснал човека де, но нали сега всички търсят под вола теле, за да разберат истината, повечето го тълкуват като опровержение:
"Някои истини не се променят. Това е реално. Истината, в която вярваш, може да не е истина. Не настоявай, ще се изгубиш."

Не им се нарадваха хората достатъчно, според мен, за това са толкова досадни и си искат или армел или второ партньорство.
😁🤷‍♀️
Не е като да не ги разбирам.
В кадър и зад 🙃😊

Между другото видях, че фотографът е обещал на феновете да им сподели още снимки зад кадър, като минело още малко време.. Така че ще си чакаме още подаръци от него. Simple Smile
Хубав да ви е денят! 👊

# 727

Добър ден момичета! Благодаря за всичко споделено... Heart

# 728
Според мен е имало някакъв флирт или привличане. До къде е стигнало и дали е имало нещо друго, няма да разберем. Ако нещата се задълбочат ще стане ясно, все някога.
Виждам,че усилията да се опровергаят слуховете са големи и се ползват всички канали. Joy Въпроси е, защо им е толкова важно. Винаги са писали за Арас и са го спрягали с коя ли не.
Феновете ще руптаят още малко и  ще насочат енергията си към друго. Истината е,че всички вярваха,че те имат връзка, особено след интервютата на Мелис Joy А от друга страна с право недоволстваме от някои странности на продукцията...Те създадоха АрМел  в съзнанието ни и убедиха феновете, че са заедно Joy

# 729
Г-н Уфук пък тръгнал сега да се обяснава, че не говорил за тях, а си пишел мъдри мисли просто.. 😁 Определено няма да вземе награда за мениджър на годината, щом позволи така да му се качат на главата феновете.. 😁🙆‍♀️

Аз пък точно заради глупостите на продукцията го допусках. Понеже няма никаква логична причина да си провеждаш чак толкова некадърно пиара. Викам си нещо крият сигурно, ама ще излезе, че просто са си били неадекваатни или незаинтересовани хората, от които зависи това. Ама както и да е де. Рано или късно ще се затвори темата все някак. Дано хубавите неща и в личен, и в професионален план и за двамата да предстоят! 😊
Това много яко 🥰🙃
https://x.com/ReinaImdev/status/1928411494175088891

# 730
Важното е,че Мелис се забавлява...
Между другото чакам сторита и догадки,дали това е колата която докара Арас на снимки  Joy
Напълно възможно е, но феновете ги гледат под лупа.

# 731
Мелисче сподели снимки – backstage ❤️ (https://www.instagram.com/p/DKSIO4hMa9l/?igsh=emU0cW84amJyemFx)

Ех, да беше Арас на мястото на този манекен 😁

Умее да се забавлява 💁🏻‍♀️

Невероятна е 😍

# 732
Много ме радва това момиче! Да си остане такава! ❤️❤️❤️
Арасчека най-накрая се появи - изловили са го на бала на племенницата му -
https://x.com/NazzaSheikh1/status/1928530767342137731
Предполагам, че всяко съвпадение с вече познати ни коли е напълно случайно... 😁😇
Лекичка ви желая, момичета! 🙃

# 733
"Наистина е така... дори в дъжда, в студа, в трудни сцени, в сцени в ямата. Никога не съм я виждал тъжнa, тя винаги имаше позитивна усмивка на лицето си. е така... дори в дъжда, в студа, в трудни сцени, в сцени в ямата. Никога не съм я виждал тъжнa, тя винаги имаше позитивна усмивка на лицето си."
Мисля,че феновете са намерили идеалната булка за Арас Hug

Любими са ми  Heart

# 734
И на мен! ❤️🖤
Първо ИмДев, после Толга Яшар!.. 😁😊🥰
Хора, аз от години следя турския шоубизнес, предполагам, че и вие, толкова странно "промотиране" на сериал не съм виждала..  За какво са ги правили тия снимки и сцени, като не ги пускаха???... 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт