Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 7

• 9 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Булут е уникално скромен не съм се съмнявала в това😍

ИмДев аз пробвам едни колори но не обещавам кога ще е готово.🤗

# 646
# 647
Днес ще опитам да изгледам целия епизод с превод. Все още не мога да си настроя, че в неделя няма да има епизод. Grinning С толкова голяма вълнение очаквах всяка неделя за нови приключения с Девран и приятели.
И естествено АрМел Joy

# 648
Нинка, аз реших в събота или неделя да гледам епизода с бг. субтитри, за да не ми е толкова чоглаво, че няма да има нов епизод, чакан с нетърпение от нас.
Обаче всички сцени с Имре и Девран изгледах по два пъти.

Неща, които никога не сте виждали | Deha зад кулисите 3

Deha финално специално предаване Снимки зад кулисите 📸

# 649
# 650
Добро утро! Hug
И аз още отлагам да си изгледам серията с българските буквички, не съм готова да се сбогувам.

Това, което направи гения гений... Hands Punch Heart

Още няколко ексклузивни кадри на Арас и Мелис, които се мразят на снимачната площадка...

От една страна все още ме е яд, че имаха ужасен пиар, от друга всички тези снимки и клипове зад кадър, които наизлизаха чак сега, много ми помагат да не е чак токова болезнена раздялата със сериала.. Simple Smile

Чаан Ефе Ак и Арас Булут Ийнемли някога и сега Blush Blush

И Диланчето ви оставям от червения килим в Кан

Хубав ден! Hands V

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 11:01 от JessyG23

# 651
Здравейте, момичета!

Публикация от режисьора на Deha Умут Арал в Instagram с думи на благодарност към всички участници в проекта.

Специални благодарности на нашия водещ актьор Арас Булут Ийнемли, който озарява тази история със сърцето и таланта си.

Умут Арал: „11 месеца - 31 глави! Вдъхновението на историята на DEHA беше едно от най-интензивните и възнаграждаващи пътешествия в кариерата ми.“
Искрените ми благодарности на всички, които направиха тази мечта осъществима:
Преди всичко, сърдечни благодарности на нашата скъпа Дамла Серим, която основа завладяващата вселена на @dehatvdizisi със своите реплики, както и на нашия продуцент Керем Чатай и екипа на @ayyapim, които бяха с нас през цялото това пътешествие.

Безкрайни благодарности на нашия любим втори режисьор @muratcanyozgatli и на нашия видео режисьор - моя стар приятел - @burakkan1 и неговия невероятен екип от оператори, на нашите екипи по осветление и сценография, които работеха нонстоп под ръководството на @tolgayasar.p, нашия арт директор по пощата Дурмаз и неговия екип, на нашия хореограф-фотограф @ozlemgunhan и на нашите продуцентски екипи.

Благодарим на нашите основатели @azizimamoglu и Barkın Yeşiltepe, нашия постпродукционен ръководител Анил Туткал, колориста Мехмет Гьокс и целия ни постпродукционен екип; нашият VFX супервайзор Рухи Япичи и екипът на RyuFX; М, който разработи нашия впечатляващ генеричен продукт. Бих искал да благодаря на Гьоркем Кайхан и нашия композитор @toygarisikli, които вдъхнаха душата си в нашата история с музиката си.
Специални благодарности на нашия главен актьор @iynemliarasbulut, който озарява тази история със сърцето и таланта си.

И нашият прекрасен актьорски състав: U @TAGur Polat, , . , @onursaylak, @onursaylak, @caganefeak @cenkkangoz. и нашите гост-актьори Бурак Тандо Инденан - благодарим ви от сърце за незабравимите ви изпълнения.

Специални благодарности на @showtv за доверието и подкрепата им през цялото това пътуване.

И на моята единствена и неповторима @selinpersentili, безкрайни благодарности, че беше до мен през целия този труден и дълъг процес, че ме укрепваше с безкрайната си любов и подкрепа.

И накрая, нашите зрители в много страни едновременно с Турция. Вашата загриженост, подкрепа, коментари и любов означаваха толкова много за нас;

Много ви благодаря.

# 652
Привет.

Дано продължат да публикуват кадри от снимачната площадка..  Зареждат ме с положителна енергия и по-леко приемам липсата на нови епизоди.  Изгледах последния епизод и най-вероятно,  ще започна да гледам сериали отначало. Joy
Имре и Девран ще останат любимата ми двойка ..

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:10 от Nina_Richi

# 653
# 654
# 655
# 656
Семейство Каран:kissing_heart:.

# 657
Здравейте, момичета!

Цитат
Box Office Turkiye (онлайн издание за филми и касови приходи в Турция) взе за сравнение средния рейтинг на телевизионните сериали, в които е играл Арас Булут Ийнемли.
Тук можете да видите средния рейтинг на първите сезони на пет сериала, които заемат важно място в кариерата на любимия ви актьор.
Класацията е оглавена от сериала „Времето лети“ с висок среден рейтинг от 20,84.
#ArasBulutIynemli #IynemliArasBulut

източник IG: boxofficeturkey  

Цитат
Този ден ни донесе още четири снимки зад кулисите на Мелис и нейните колеги от сериала „Геният“. Режисьорът Умут Арал сподели три, а снимка със Седа Акман, която изигра ролята на Айсел, беше споделена от работник от продуцентския екип. Но лично на мен любимата ми снимка от всички тези е тази с АрМел.  

# 658

Благодаря, Еми! Gift Heart

От „Доверието е по-голямо от любовта“ до „Влюбих се във вярата ти в мен“, от „Не питай, по-добре да не знаеш“ до „Питай ме, трябва да знаеш“,…

Е, изгледах си я серията. Като се върна назад през всичко, мога да каже, че това е един от много малкото сериали, в които нищо не бих променила. Е, може би още малко моменти на ИмДев за разкош, или поне пълните версии на изрязаните сцени. Сигурно точно заради много добре обмислените реплики и постоянните аналогични ситуации, които придават усещане за обмисленост и завършеност на историята.
Наистина съм доволна от този проект. И съвсем не само заради Имре и Девран, които така ми вдигнаха летвата, че не знам вече кога ще харесам други толкова… Но и заради цялостната идея на историята и много откровения прочит на теми, които вълнуват всички ни. Ако се замислите при всички от основните герои и отношенията между тях се получиха едни много добре оформени и завършени сюжетни линии, от които могат да се вземат доста поуки и послания.
Даже се чудя честно казано какво биха показвали втори сезон? Може би Имре щеше да приеме по-трудно обстоятелствата около смъртта на майка си, да има аналог със ситуацията с Тим наобратно, а Карга да се върне да си отмъщава… Друго не се сещам.. Което е още един знак, че историята е добре изчерпана и затворена, за разлика от много, много други, които съм изгледала.  
Та така.. Ще си направя един маратон скоро със сигурност с всички серии и вероятно ще забележа още доста интересни неща.
Между другото сцената с прегръдката в болницата не знам колко пъти я гледах вече. Толкова ми харесва как предадоха емоциите в толкова кратък момент – при Девран едновременно страха му да не я изгуби и желанието му да я утеши.., при Имре шока от смъртта на родител и борбата с угризенията и обвиненията… Абе големи са ми!

Кой каквото ще да казва, могат да играят и двамата и им се получи партньорство за милиони. Няма сцена, в която да не са ме жегнали. Аз като зрител това търся.

И една новинка от клюкарските сайтове, според които Арасче си е купил вила в Бейкоз в съседство с Акюрек.

Аз към тези информации винаги съм скептична де, че точно на тях някой ще им каже кой какво за колко пари си е взел, ама ако е вярно да му е честита, напълно заслужена придобивка. Дано си има с кого да си я споделя. А няма да е зле да я напълни и с някое друго наследниче. Smirk Време си му е, наборче ми е, а аз го водя с две вече. Grinning Simple Smile

Приятна вечер ви желая! Heart За съжаление днес няма да очакваме трепетно нов фраг... Worried

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 17:21 от JessyG23

# 659

Общи условия

Активация на акаунт