.
), а отгоре едно нещо като космонавт, ама не точно - повече като чувал и накрая го завих с едно памучно одеалце и в резултат 3-ма човека "оххх"-наха как съм го била навлякла детето 
.
).
!

Та въпросната мама дава по 180 мл. мляко на хранене, като няма заместено папане, а часовия интервал е около 3-4 часа, бебето е на месец и половина - колкото Муцун. Решила тя да дава сок от моркови и взела че му вкарала орално (щото то венозно не може нали) още от първия път 50мл. - детето естествено повърнало. Питам аз "ама нещо по лъжичка - две не пробва ли?" - нъц... директно 50мл. и се смее... Гледам детето - живо и здраво
(пу-пу, да не му е уруки). Викам си "аз ли съм луда, че толкова взимам на сериозно тез захранваници и грамажи..."... ма май аз съм лудата, 'щото на момичето си му беше супер спокойничко и весело. Та мисълта ми беше, че колкото по-малко четем и знаем - толкова по споко ще ни е майчинството, 'щото не знам за вас, ама аз всичко взимам много присърце и не знам защо съм си втълпила, че всяка грешка е фатална. Така беше и с Гера като беше бебе... бреееее, ако някой й пусне нещо от масата и аз бях готова да ревна, че първо стомахчето й незряло няма да понесе храната "човешката", ще се раздриска, ще повръща, а отделно и вредните навици, които се създават у кучето... ама к'во излиза - излишни нерви за мен, а видиш ли другите хора спокойно ги приемат нещата...
от 22.00 до 05.00 без да мръднем и да гъкнем 
/, ама вчера се изложих, защото реших, че духа доста студен вятър и я навлякох повечко

мерсаж,ама аз чакам вие да качите снимки в месечното албумче,всеки ден проверявам,айде я колко станахте на месечинки
) Вносителят е Търговска лига(Това вече е сигурно
).

Иначе на спокойните майки и бебетата са им спокойни. 

, като менструални. В 6,30 вече бях оклизмена, вписана и поставена да лежа на едно легло. Разкритие едвам 2 см. В 9 и нещо ме включиха на система и час по-късно се почна с кошмара на контракциите. След два часа ме прегледаха и когато докторът каза, че е едвам 3 см разкритието ми идваше да стана и да си тръгна. Вече едвам се издържаше на болката. Е после естествено контракциите станаха още по-непоносими. След 5 часа на системи, родих с няколко напъна малката шушка. Имам само два шева и както докторът се изрази, това не било шевове, ами козметика. Съответно след три часа и половина аз вече щъках до тоалетната и обратно. Препоръчани теми