Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 10 426
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Манго, честито бебче Андреа и от мен.
Гармастана наистина много помага за зърната. И моите бяха много напукани и бебчо в началото си пийваше кръв. Когато се научи да лапва правилно болките постепенно изчезват. Сега въобще не ме боли, дори не ги усещам чувствителни. За силиконовите зърна и аз много си мислех, но не съм ги ползвала. Знам, че някой бебета не ги харесват на вкус. Старай се, като засмуква да и набуташ в устенцата освен зърното и част от ареолата. Аз го правя, като с две ръце стискам и разтягам гърдата от двете страни на зърното. Успех!!!!

# 211
Здравейте Момичета,
И аз се преселвам вече в новия ни отбор.

Имам една ГОЛЯМА МОЛБА, бебето ми се казва РАДА. Rolling Eyes Бихте ли сменили името в началото на темета.  Praynig

Благодаря за всички честитки от предишната ни темичка.

След няколко дни се включвам и аз по-активно в обсъждането, че още не мога да си седна на дупето. Доки се надяваше да родя без да ме реже, падам си малко спортистка, но се разкъсах  Cry. Ще мине, нали! Разбирам добре всички мами с шевовете, моите са само 4.  Laughing

Обичкам ви!

# 212
Ей, големи сладури са всички бебета, да не ги изброявам поотделно, че ще стане дълго.
Манго, добре дошла! Аз също бях с напукани зърна и направо ми се ревеше, болка голяма. Мазах с крема на Авент и трябва да отбележа, че съм много доволна! Купих си и накрайници на Нук (тях ми препоръчаха), вълшебни са! Малката нямаше проблем със сученето и по този начин зърната ми минаха по-бързо! Всичко минава и се забравя! Ще се справиш!  Peace
 Hug на всички!

# 213
  • София
Здравейте момичета, искам и аз да споделя с вас радостната вест. Най - накрая и нашия дребосъчко се появи на бял свят. На 3ти в 12.00 часа се роди Ивайло, висок 53см и тежък 3300кг. От вчера сме си в къщи. Голяма е лудница и всичко ми е едно странно, но малката мишка е много сладък и съм мнооооого радостна  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ви разкажа за мойто раждане. Значи бебо на тръгна да излиза сам, и аз сутринта с багажчето право в Токуда. Приеха ме и тръгват да ме преглиждат и викат , оооо ма ти имаш контракции и аз  newsm78 Оказа се че съм с 4,5 см разкритие. В 11,15 ми спукаха водите и на секундата започнаха зверските болки, след 20 минути ме прегледаха и ми викат "Хайде мамче, ти раждаш, бързо се качвай на стола". Направо на мога да повярвам колко бързо свърши всичко при мен. В 12.00 часа изплака мишката. След 2 часа ми го дадоха да се закърмваме.....и така. Общо взето, всичко мина. Засега суче доста, спи като къпан, даже едвам го будя за манджичка. Когато мога ще ви пиша пак. За сега  Hug Hug Hug

# 214
Добре дошла, mishchitza! Жив и здрав да ти е Ивайло!   bouquet

# 215
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добре дошли на Манго и МИшчшца. Манго- аз се оправих със силиконови зърна + кремчетата, дето ги споменават момичетата.

Аз да попитам- защо обсъждате ваксините, те не се ли дават по касата и каквото ти сложат newsm78

# 216
Добре дошли на Манго и МИшчшца. Манго- аз се оправих със силиконови зърна + кремчетата, дето ги споменават момичетата.

Аз да попитам- защо обсъждате ваксините, те не се ли дават по касата и каквото ти сложат newsm78

Дават се по касата, но са живи ваксини и може да има някакви последствия за бебето! Другите, които повечето педиатри препоръчват да се купят (60 лв. едната), са мъртви ваксини и са по-добри! Това е, което аз знам!

Мини, с тая торта от питката, лигите ми потекоха, бе душата! Облизах се няколко пъти и ... толкоз!  Joy

# 217
I azka4ih snimki na Gogo!!

# 218
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хей, Мишок, ха честито Hug! Да сте здрави, весели и много да се обичате! Peace

Манго, добре дошла пак на хоризонта! Hug Това с гълтането на кръв и аз съм чувала, че е нормално, не се стряскай! Peace

Ние днес бяхме повече от 4 часа навън. Бях сипала вряла вода в едно шише и като стана време за манджа само му забърках млякото и директно в количката го храних Peace Имам чувството, че от чистия въздух по-малко колики има. Внушавам ли си - не знам, но докато бяхме навън не се е свивал хич Naughty

# 219
Момичета, всички ли мислите да правите обичая с погачата?? Тук в Габрово не е разпространен и ще ми отнеме усилия да обеснявам какво и защо се прави. Затова съм решила на 40-тия ден само на църква с Гого да отидем.

# 220
Момичета, всички ли мислите да правите обичая с погачата?? Тук в Габрово не е разпространен и ще ми отнеме усилия да обеснявам какво и защо се прави. Затова съм решила на 40-тия ден само на църква с Гого да отидем.
и при нас не е особено разпространен,пък и 40-ия ден на Вики се пада през седмицатание също ще идем само на църква
Добре дошли на Мишцицата и манго  bouquet

# 221
Привет момичета!Много се радвам,че имам възможност за малко да се включа във форума след два месеца и половина.Много ми липсвахте вие и времето прекарано тук с вас.Надявам се скоро да си имам копютър.
Първо искам лично да честитя на всички мами.Да са ни живи и здрави бебоците.Да растат здрави и щастливи.
Толкова неща искам да ви кажа,че не знам от къде да започна.Виждам че вече се намираме на ново място - родени през 2007 Grinning.А как само ги чакахме.....
Първо две думи за моето раждане.Аз и този път преносих, но този път само с два дни/а най-много от това се боях/.Страшно се бях изнервила.На 11.03 вечерта ми изтекоха част от водите и отидохме в родилното.Слушаха ми тоновете и казаха,че до 5-6 часа щели да почнат болки.Да ама не.Изкарах една дълга безсънна нощ.На сутринта ме включиха на системи/другият ми голям страх/.При мен правилото ,че второто раждане било по-лесно не се оправда.Този път беше и по-трудно и по-болезнено и по-дълго.Пет часа продължи всичко.Голям зор видях.Не знам дали ЕГН-то си казва вече думата.Но в 12.55 се роди второто ми слънчице Димитър.След това половин час плацентата ми не може да излезе,че и там големи мъки.Абе този път повечко "екстри" преживях.След три дни бях на косъм от кюртаж, но се разминах с едни инжекции за свиването на матката.И те доста болезнени.Изписаха ни на 16.03.И вече сме на цели 27 дни.На мен след това ми биха още инжекции, но този път заради силна анемия.Абе доста лекарства си попих, че не знам.А на всичко отгоре и цистит ме лепна тия дни, че и антибиотика не ми се размина.
Сега няколко думи за бебчо.Той пък вдигна в родилното температура.Много се притесних.Слава богу оказа се, че е от смъкването на теглото след раждането.Обезводнил се.Бързо се оправи и засука много добре.Все още се кърмим, но от време на време се дохранваме защото май кърмата не ми стига.Ходихме на първа консултация и вече сме 4 кг. и 54см.Утре ще се опитам да кача снимки.През деня си пореваваме повечко,но поне засега вечер спи.Вечер като се изкъпем и нахраним се буди около 4 сутринта хапва пак и спи до девет.
Ще спра с писанията,че стана дълго, а и стана време за къпане.Утре ще пиша пак.Сега сме на гости при баба в Горна Оряховица.Тук има компютър и аз използвам момента.
Лека вечер на всички бебоци и мами, а утре ще продължа.

# 222
  • Пловдив Белащица
Да ви питам за Саб симплекс-а как го давате- по колко пъти на ден?
Ние защото още сме без педиатър. Този който избрахме някъде е забегнал и май ще стане след празниците дано да няма проблем. Та затова днес пратихме татито да купи капки за коликите.

# 223
Ние защото още сме без педиатър. Този който избрахме някъде е забегнал и май ще стане след празниците дано да няма проблем. Та затова днес пратихме татито да купи капки за коликите.
ами уж,че били безвредни и можело преди всяко хранене,но аз ги давамв моменти когато съм забелязала,че са и по-силни,предимно вечер и през ноща,през останалото време и ги спестявам.
Дакра добре завърнали се  bouquet

# 224
Аз ги давам преди всяко ядене, иначе се присвива и едва заспива!

Общи условия

Активация на акаунт