днес дори баткото докато четях вижда снимката и ми казва "ВиШ бебка"
една виртуална почерпка от нас днес таваме на 1 месец, или по тоно слд обяд в 15:25 
от мен и Киара! 

Много е хубаво, когато четеш такива положителни редове, щото аман от теми, в които някой се оплаква колко го мъчили, как не бил доволен и т.н., пост като твоя определено радва сетивата
Непрекъснато ме хвалеха и се тупаха по рамото с думите "раждане по учебник", а аз бях наградена с титлата "отличничка"
Не ме е израждала, но пък ми беше голяма упора, когато лежах в Шейново за задържане
))
Добре дошла отново. Много се радвам че толкова добре е минало всичко при теб.
като ви чета и си мисля, че аз съм бати лиглата, щом ония в Шейново ме освиркаха
казаха че по-отвратително държане от родилка не са имали....аз изобщо не изпълнявах каквото ми казаха от момента в който трябваше да напъвам, но незнам защо много си ме болеше когато беба излизаше и при шевовете....ако имах локална упойка нещата щяха да стоят иначе сигурно, но...незнам, може и вярно да съм лигла. 
Нито имаха табели, нито някой си е казал името 
ти във ВИП ли беше?
Пу-пу!
По какво се разбират коликите?
- според мен това е главно условие за едно хубаво, бързо и лесно раждане, а паниката и липсата на концентрация са най-лошото, което можеш да направиш за себе си и детето си в този момент.
)
.
та за гушкането няма какво да кажа най добре ще си живеем ако имаше начин да ми залепне на корема 24ч.
)
. 

въобще не съм си мислила ,че причините може да са медицински 
Препоръчани теми