Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 10 454
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Мами, кажете моля прокървявало ли ви е пъпчето? Нашето падна и след ден-два започна да кърви по мъничко и сега се чудя какво да правя. През цялото време му капя спирт + топоцин пудричка.  Как да спрем кървенето?

# 136
А с бивацин пробвала ли си?
Муци, имаш ли обечка под мляската би, че нещо ми блещи там  Embarassed

# 137
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
За пъпчето - и на Муцун му "сълзеше" няколко дни след като ни изписаха (на него още в родилното падна), но аз само 1-2 пъти го почистих със спирт и памуче, иначе смело си го миех по време на къпане, та даже го и разтварях, че да го измия по-хубаво Peace
По-смело, не му трепери толкова на пъпчето - няма страшно Peace

Муци, имаш ли обечка под мляската би, че нещо ми блещи там  Embarassed [/color]
Мдааа Flutter

# 138
Муци, имаш ли обечка под мляската би, че нещо ми блещи там  Embarassed [/color]
Мдааа Flutter
ох, сладур  Heart Eyes
аз имах на пупата, ама в третия месец замина  Tired

# 139
Момичета, за пореден път, гледайки снимките на Занда, се убеждавам, че сме мамите с най-хубавите бебчета Flutter Явно сме говорили с един и същи щъркел Wink

# 140
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Аз моето два дни преди да родя се опитвах да си го махна, че да си сложа едно друго, ама не успях - бая затегнато се оказа. Като родих и като дойде анестезиолога да ми боцне приспивното за належащия "кръжок по шев и кройка" и  ме пита "имаш ли пиърсинг на езика", аз викам "тц", плезя му се и си мисля "само да не ме накара да си махна това от муцката, че как шЪ стане номера не е ясно" и почти си представих сцената "доктор напъва с клещи, а акушерката асистира с пинсета" Joy

А на теб сега на пъпа зараснала ли ти е дупката?!

# 141
  • София
Зайо, за нищо не съм плащала, освен за упойка и не бях във ВИП, но явно имах късмет, че съм на третия етаж, защото първият етаж не бил ремонтиран, но така и не го видях.
Тоалетната не беше ок, но аз се промъквах при предродилните и там Wink
А ти изобщо не си нито лигла, нито можеш да се упрекнеш за нещо. Шиенето си е отвратително нещо, убедена съм. Аз бях с упойка и  следващия път, ако има такъв пак ще си искам епидурална. Мен ми я сложиха 15 минути преди да се роди бебчо, но ме отпусна достатъчно, за да се съсредоточа в раждането. А иначе аз си ги разпитвах кой как се казва, които ми харесаха си ги питах и ги запомних.
Гертрудка, трогната, мила Wink

# 142
ами личи къде е, но е запушена  Sad ще трябва пак да се дупчи, ако искам да нося

# 143
Тина е права за стряскането. Нещо ми се върти в главата за рахит...начални симптоми, пък той нали е от липса на вит Д. Другото което се гледа е фонтанелата да е с твърди ръбове. ако е така значи всичко е ок.

Пъпчето като ни падна и на нас ни кървеше по малко, сега има кървава коричка. чакам я да падне

# 144
АААа Занди, сега разбирам  Peace
Е, аз нямах никаква упойка, и като си направих устата за локална никой не ми обърна внимание  Confused
А иначе и аз бях на 3тия етаж - 314 стая. Е, минаваше по някоя хлебарка, но като цяло се понасяше  Grinning

# 145
Тина е права за стряскането. Нещо ми се върти в главата за рахит...начални симптоми, пък той нали е от липса на вит Д. Другото което се гледа е фонтанелата да е с твърди ръбове. ако е така значи всичко е ок.
е сега ме притесни сериозно

# 146
е сега ме притесни сериозно

И мен. И Ралица се стряска, чак подскача. А пием само по 1 капка витамин Д.

# 147

Пъпчето като ни падна и на нас ни кървеше по малко, сега има кървава коричка. чакам я да падне

друг симптом, който знам е обилното потене /главно ръчичките - дланите/

# 148
бебата на mango вече си има име- Андреа
Честита месечинка на Еличка на Desem  bouquet

bouquet   bouquet   bouquet

# 149
Мини, благодаря ти, че си ме включила в списъка!  Hug
Честито на мама Вики1984!   bouquet

А знаете ли защо не ми отчита публикациите, все 0 ги дава?
Аз тъкмо се похвалих, че коликите ни минават....... и днес направо ме подлудиха.  Sad Вики от 12:30 до 20:00 ч. не е спала, дремна само за около 20 мин. Тя ревеше и аз с нея, едва я накарах да яде  Cry  Тези колики са ужасни Иде ми   fight

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 22:09 от VJG

Общи условия

Активация на акаунт