Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 10 453
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Мерси Бимба Simple Smile Качих 3 снимчици за сега  bowuu

# 166
Мерси Бимба Simple Smile Качих 3 снимчици за сега  bowuu
ще му изям бузите на тоя сладунчо Flutter  bouquet

# 167
  • plovdiv
Здравейте момичета
и ние сме скарани с режимите.Веднъж ядем през 3 часа,веднъж през 2.Понякога си мисля,4е май не и стига храната.Пробвах да я храня с изкуствена и пак през различно време се събужда.А пустата пеиатърка иска да и направя режим.Ами като е гладна как да я държа докато стане време.Давам си и.Дано като поотрасне да се пооправим.
Сега ни излязоха малки пап4ици по бузките,според вас от какво могат да са?

# 168
Здравейте момичета, ние също се храним през 3 часа ,понякога и през един и аз се притеснявах дали наддава, но днес ни претеглиха и сме 4600 г и ни успокоиха , че си хапва добре човечето. Качех и аз някоя снимчица на Димитър, досега все не ми оставаше време, още разглеждам вашите бебоци, някак си приличат всичките  Laughing

# 169
Здравейте момичета
и ние сме скарани с режимите.Веднъж ядем през 3 часа,веднъж през 2.Понякога си мисля,4е май не и стига храната.Пробвах да я храня с изкуствена и пак през различно време се събужда.А пустата пеиатърка иска да и направя режим.Ами като е гладна как да я държа докато стане време.Давам си и.Дано като поотрасне да се пооправим.
И ние имаме пъпчици по бузките , наричат го бебешко акне.Дължало се на потните им жлези newsm78 .Моят доктор ме кара да го мажа с онова синьото лекарство,ама на мен ми е жал да го клепам така бедното ми детенце Whistling

# 170
уф чета ,чета и пак не съм наясно,Муци вие правихте ли вече ваксина,някой друг? newsm78Тези по здравна каса ли ще правите или прословутия във форума Пентаксим,гледам голямо писане е писано,ама аз що не съм така доверчива,кой го препоръчва,защо,заменена ли е наистина полиомиелитната ваксина-досега се даваше като капки през устата,а вече като инжекция Embarassed,абее като в небрано лозе съм,някой да има яснота по въпроса Heart Eyes

# 171
Момичета, за пореден път, гледайки снимките на Занда, се убеждавам, че сме мамите с най-хубавите бебчета Flutter Явно сме говорили с един и същи щъркел Wink
Истина е HugПу-пу много са сладки всичките. Абе наши са си Peace
Муцуна и ние сме на този хал - много рязко разредихме "тортите" newsm78

# 172
Бимба, нашата педиатърка каза че полиото вече е инжекция. И ако искам да купим не Пентаксим а Тетра... и просто в деня на ваксината ще го боцнат два пъти. Защото полиото така или иначе ти се полага по каса, а едната е 25-26лв,а другата 60лв. Но все пак непроверена информация. И аз още не съм решила newsm78

# 173
Здравейте момичета
И ние имаме пъпчици по бузките , наричат го бебешко акне.Дължало се на потните им жлези newsm78 .Моят доктор ме кара да го мажа с онова синьото лекарство,ама на мен ми е жал да го клепам така бедното ми детенце Whistling
На нас педката ни изписа цинкова маз и върши добра работа, само дето трябва да се прибират ръчичките, зада не се пипат по бузките и после да ги лапат. Поне Вики има навика да си лапа ръцете и я мажех, докато спи! Но и да не мажеш с нищо, пак си минава!  Hug

# 174
уф чета ,чета и пак не съм наясно,Муци вие правихте ли вече ваксина,някой друг? newsm78Тези по здравна каса ли ще правите или прословутия във форума Пентаксим,гледам голямо писане е писано,ама аз що не съм така доверчива,кой го препоръчва,защо,заменена ли е наистина полиомиелитната ваксина-досега се даваше като капки през устата,а вече като инжекция Embarassed,абее като в небрано лозе съм,някой да има яснота по въпроса Heart Eyes
На Вики и биха тази по касата, а за другата изобщо не съм чувала  Embarassed
А детето си е добре!

# 175
VGJ, сигурно са ви били втората хепатитна ваксина.

# 176
Бимба, нашата педиатърка каза че полиото вече е инжекция. И ако искам да купим не Пентаксим а Тетра... и просто в деня на ваксината ще го боцнат два пъти. Защото полиото така или иначе ти се полага по каса, а едната е 25-26лв,а другата 60лв. Но все пак непроверена информация. И аз още не съм решила newsm78

а тетрата  за какво е Embarassed ето какво чета за пентаксима:
1. КАКВО Е ПЕНТАКСИМ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?
ПЕНТАКСИМ се състои от прах във флакон (1 доза) и суспензия в предварително напълнена спринцовка (0.5ml) за инжекционна суспензия в кутия по1 бр.
ПЕНТАКСИМ се прилага за предпазване на деца от дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит (детски паралич) и от инвазивни инфекции, причинявани от тип b на бактерията Haemophilus influenzae (меингит, инфекция на кръвта и др.) при деца от 2-месечна възраст нагоре.
Ваксината не предпазва от инфекциозни болести, причинявани от други типове Haemophilus influenzae, нито от менингит с друг произход.
 а първия месец каква ваксина се слагаше,само за хепатит ли

# 177
VGJ, сигурно са ви били втората хепатитна ваксина.
Може би, защото другите трябва да си ги купуваме!

# 178
Здравейте мартенски мамчета! Тамън да се включа в старата ви тема и вие изчезнахте. Добре че беше bimba да ме насочи насам, че форума е толкова голям, няма как да не се изгубиш.
Да ви се представя, казвам се Иглика от София. И моето бебече се роди през март - термина ми беше на 07.03, бебчо се роди на 10.03 в болница Токуда. Казва се Виктор и е едно малко слънчице, което промени целия ми живот.
Все още се шашкам, правя ли всичко правилно, много ще се радвам да си комуникирам с вас, които имате кажи речи същите проблеми, съответно и решения
Например това с обличането - и аз непрекъснато се чудя, топло ли му е, студено ли му е. Ние сме в такъв ватиран гащиризон и отгоре едно поларено одеалце.

Като се приберем от разходка целия си е топъл, само дланите на ръцете са му студени, та мисля че му е добре така.
За ваксините, другия петък сме на втора за Хепатит, така че още нямаме опит.

# 179
Добре дошла, Иглика333 Peace
Бимба, май беше Тетраксим и не съдържа петта съставка / която я има в Пентаксима/ т.е полиото. Да сега слагат само втората хепатитна ваксина.
VGJ, нищо не трябва да купуваш - по касата има ДТК и само ако решиш купуваш друга ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт