Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 28 837
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Имате ли проблем с подуването на краката. Аз забелязах, че моите се надуват през деня. В 18 седмица съм.
И моите се подуват доста

# 601
Аз също пия магнерот заедно с но шпа, при мен подейства в началото на тази седмица, днес ми е седми ден по ред и намаля болката, контракциите, които имах заради стрес.
[/quote]
На мен също в 16та седмица ми спряха утрогестана и дуфастона, за сметка на тях ми изписаха магнерич.. От както смених хапчетата имам придърпвания ниско долу, като че ли в яйчниците. Бях на доктор преди 3 дни и установихме че имам скъсена шийка от предния преглед (27.05) и познайте ... От 3 дни си лежа в болницата, защото казаха че са възможни контракции.Надявам се и на мен да ми мине като ме изпишат..много искам всичко да мине наред и да си гушкам бебето накрая..

# 602
Миша, съжалявам, че минаваш през това, но се радвам, че поне са го хванали навреме и правят всичко възможно, за да го предотвратят. Стискам палци всичко да е е наред и след това да нямаш никакви притеснинея, а ноември да се гушкате вече с бебока! Flowers Four Leaf Clover

# 603
Момичета, вчера бях на преглед и потвърдиха (вече без никакво съмнение) пола - момче е 💙

# 604
как сте мамчета вече със симтопмите аз понякога имам световъртеж и имам чувството че ще припадна при вас как е полижението

# 605
как сте мамчета вече със симтопмите аз понякога имам световъртеж и имам чувството че ще припадна при вас как е полижението
Аз сутрин се чувствам много добре, с напредването на деня се появяват някои симптоми, вечерта вече съм направо дроб. Става ми гадно след като се наям, често имам болезнени черва (от днес започвам пробиотик дано има подобрение от него), забелязвам, че пулсът ми се е покачил напоследък. Случва се 2-3 пъти на ден да ме заболи коремът за няколко секунди. Опитвам се да не се филмирам доколкото мога. Имам по-обилно течение, но се успокоявам, че преди няколко седмици микробиологията ми беше чиста. Следващият месец ще пусна отново една. Момичета, вие пиете ли витамин Д и ако да, какъв?

# 606
Аз като симптоми съм си все така обрана - освен глада и умората, които се редуват през целия ден.

Приемам витамин Д на BetterYou - правя комбинация 1 пръскане от 3000 UI от зеления им спрей, който е само витамин Д и 2 пръскания по 1000 UI от червения спрей, който е витамин Д + K2, така общо стават 5000 UI от витамин Д и 50 мг от K2, тъй като съм отново на долната граница и трябва да го понаваксам.

# 607
За какво служи магнерода и по колко ви изписаха?

# 608
  • Бургас

Умората ме намери сега, във втория триместър. Бях абсолютно окей през първия, 90% от времето. Сега всеки ден ми е необходима стабилна дрямка следобеда, а като се прибера от работа директно лягам на дивана. Никога не съм имала толкова малко енергия в живота ми. А съм активна личност с хобита и желание да тренирам…. Никакви сили за което.

Поне апетитът ми се завръща, малко по малко, и не само за плодове и таратор, но и за месо и мръвки. С тях имах проблеми първите месеци.

Иначе взимам витамин Д на таблетки , както и желязо. Друго не ми изписаха след последната кръвна картина.

# 609
Какво мислите за количките на Кикабу?

# 610
Какво мислите за количките на Кикабу?
аз също ги гледах,но съм чувала че не са маневрени не знам колко е вярно

# 611
Ние с моят мъжо, взехме количка, ( знам че е рано, но беше на половин цена и просто много ни хареса ) . Взехме  на лорели. Избрахме я от магазин , видяхме я на живо, пробвахме как се сгъва, тежест , усобство, комфорт ( от познати с бебета) и като видяхме промоцията я взехме. Сега виждам, че пак е на пълна цена. Просто за нас да дадем 1000+ за една количка, не е рентабилно.✌🏻 Прилагам линк. https://www.baby.bg/product/bebeshka-kolichka-s-reversivna-drazh … relli-reya-brown/

# 612
Тези дни съм доста стресирана на работа и изпитвам стягащо чувство като менструални болки, но слаби. След 2 седмици има записан час при АГ, но не знам дали да не отида по-рано. Дали са притеснителни тези болки в яйчниците? Пия ношпа и гледам да не се стресирам днес, но все пак сега съм притеснена и за това.
Цитат
Аз също пия магнерот заедно с но шпа, при мен подейства в началото на тази седмица, днес ми е седми ден по ред и намаля болката, контракциите, които имах заради стрес.
На мен също в 16та седмица ми спряха утрогестана и дуфастона, за сметка на тях ми изписаха магнерич.. От както смених хапчетата имам придърпвания ниско долу, като че ли в яйчниците. Бях на доктор преди 3 дни и установихме че имам скъсена шийка от предния преглед (27.05) и познайте ... От 3 дни си лежа в болницата, защото казаха че са възможни контракции.Надявам се и на мен да ми мине като ме изпишат..много искам всичко да мине наред и да си гушкам бебето накрая..

# 613
Хоупче , една позната си купи ноември месец и не е доволна. Не е маневрена, тежка е и няма амортисьори. За нашия град си трябват, защото тротоарите са оле-мале! 😃 Възможно е да има разлика в моделите, но не мога да кажа нейната коя е, за съжаление.

Vertex , надявам се да не е нищо сериозно, но при мен на 2 пъти си бяха тип менструални и двата пъти прокървих, през останалото време също имам болки ниско долу, но определено са различни. Според мен, за твое успокоение отиди преди тези 2 седмици. Стискам палци всичко да е наред! Не искам да те плаша с това, което ти казвам, но при мен по този начин се развиха събитията и недай си Боже, ако се случи нещо подобно, ще бягам към спешното.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 15:38 от LadyK3

# 614
И аз съм много зле с енергията, почти никаква я няма. Тегаво ми е да работя, да разчиствам и готвя, на моменти дори просто да стана от дивана ми е тегаво Confused

Пия си вит Д допълнително, че и моето не беше особено високо. Надявам се в следващите месеци със слънце и добавки да го вкарам малко във форма.

Магнерот е лекарство с магнезий и се изписва за отпускане на мускулатурата - при крампи и/или контракции.

Като симптоми, освен липсата на енергия и някои промени във вкусовете, ми остана невъзможността да си мия нормално зъбите. Все още ми се гади само от пастата за зъби, но от всяка паста за зъби. Миенето на зъбите си е изключително предизвикателство за мен всеки ден Close поне е само от това, от друго не ми се гади.

Още съм на вълна бременни дрехи за мен, аксесоарите на бебето ще почакат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт