Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 27 214
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
С кг съм +5кг сутрин имам страшен апетит и това ми играе лоша шега. Опитвам се да ям просто по малко през целия ден. Ще видим как ще я карам за напред.

# 721
Мами здравейте! Искам да раждам секцио обаче с АГ още не сме говорили нищо за раждането. Искам да попитам има ли мами които са казали на Аг че искат секцио и кога са го казали. в 18+3 г.с. съм

# 722
Момичета, тъкмо ми попадна една реклама за вода с електролити за бременни и аз понеже съм доста зле с пиенето на вода, а трябва да пия много - поне по два литра на ден, мислех да си я купя. Тя е под формата на прахчета. Може ли да споделите ако някоя от вас я е взимала и какви са ви впечатленията? Мерси Simple Smile

# 723
Относно килограмите, в края на 20 седмица съм 55.5 сутрин, +5 от преди бременността. Предстои ми втора морфологията другата седмица та ще се консултирам за разни неща:)

# 724
За секциото съм си казала още.от 12гс , даже за конкретна дата сме обсъждали , нищо.че е безкрайно рано 😀

За килограмите съм +3кг в 17гс
Нямам апетит за сладко може би това ми помага. Но пък тесто си хапвам.

За коремчето, вече много ми личи , втора бременност ми е .
С нетърпение чакам вече по-отчетливи движения , време си е.
Време е и за нова тема 🥳

# 725
Аз ще кажа за секциото веднага като се приберем в България и реша при кой да раждам тъй като сме в малък град ,първото дете го родих за 2 часа и не искам да рискувам да раждам в София ,въпреки че не е далеч не мисля че ако тръгне естествено ще стигна столицата .
Като не мисля никой освен мъжът ми да знае за желанието ми за секцио ,защото никой не знае какво преживях с първото раждане освен него и така Simple Smile
Нека да е безпроблемно всичко до тогава

# 726
Аз мислех, че ще се наложи секцио по медицински причини заради изтънени ретини. Но на последния преглед при офталмолог се оказа, че няма проблем да родя естествено, освен ако няма някаква промяна в 8ми месец, когато трябва да отида пак на преглед.

За това взех да се подготвям и за двата типа раждане понеже, никога не може да си сигурен какво ще се окаже накрая. Естествено звучи наистина плашешто, но предполагам, ако имаш правилната грижа и екип по време на него би трябвало да премине както трябва. За сега най-големият ми страх за естественото е да не тръгне само и да трябва да се индуцира. Тези истории ми звучат най-страшни.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 14:23 от Vertex

# 727
Аз съм +3кг  19седмица и 2 дни.🤗

# 728
Планирах да пусна новата тема утре, но виждам, че вече всички нямаме търпение да планираме бъдещите месеци, та реших, че в нова тема ще ни е по-удобно. Отново приканвам всички ви да се преместим там:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1786272.msg49859239#msg49859239
Пишете ми ако разберете пола или датата за термина ви има нужда от корекция, за да нанеса промените на първоначалната страница.

# 729
Днес 2ра фетална днес 18 г.с. и 100%потвърдено момиче❣️

# 730
Hellokitty, честито момиченце! Sparkling Heart Допълних го в списъка ни за следващата тема. Част от момичетата вече се прехвърлихме там да пишем, та те чакаме и теб там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт