Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 28 781
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета! Надявам се всички да са добре Blush
Вчера попаднах на това:
https://nadezhdahospital.com/novini/bezplatni-profilaktichni-pre … enki-za-bremenni/
Аз вече си записах час, понеже имам не малко бенки, а от както съм бременна май имам и нови. Който има интерес може да се запише за профилактичен преглед.

# 676
Ва 17 ми предстои 2 фетална и се надявам вече да ми кажат със сигурност пола!Досега бе 80%момиче и не беше застанало добре бебето и не можаха да потвърдят.

# 677
От много време пия Opti6 на Lactoflor и съм много доволна, при подуване ми минава бързо от Еспумизан, и двете са подходящи за бременни. Между другото обещах да ви споделя, като ми дойде апратът за пресотерапия (лимфен дренаж) и ето, че е тук Grinning На мен ми действа много добре на краката и смятам, че ще е подходящ за всички, които изпитват подуване и отоци. Да не говорим, че е доста приятен като масаж. Намерих го в тему за 150лв. и мисля, че си заслужава.

# 678
Имам чувството, че само на мен никой нищо не ми е казал за пола все още 😆 Иначе днес влязох в 5-ти месец и бях на преглед, всичко се развива чудесно, явно ще чакаме втората фетална, за да разберем 😅

Тези, които ще съхраняват стволови клетки - към коя банка са се насочили?

# 679
Здравейте, момичета! Предстои ми втора фетална, в 20 г.с. съм. На първата бях при д-р Стоилов в Пловдив, но останах разочарована от отношенията му. Ако някой ходи при друг и е доволен, нека да сподели😊

# 680
Mimi-1 , аз бях при д-р Апостолова и останах доволна. За втората фетална отново си запазих час при нея. Беше много любезна и внимателна. А относно д-р Стоилов, мислех да съм при него, но моя приятелка остана адски разочарована и като взех да чета из интернет, огромен процент остават недоволни по ред причини, което е супер кофти, имайки се предвид, че това са най-важните прегледи. 😒

# 681
Здравейте, момичета! Предстои ми втора фетална, в 20 г.с. съм. На първата бях при д-р Стоилов в Пловдив, но останах разочарована от отношенията му. Ако някой ходи при друг и е доволен, нека да сподели😊
В Пловдив бях при ДР Чалова много съм доволна

# 682
Имам чувството, че само на мен никой нищо не ми е казал за пола все още 😆 Иначе днес влязох в 5-ти месец и бях на преглед, всичко се развива чудесно, явно ще чакаме втората фетална, за да разберем 😅

Тези, които ще съхраняват стволови клетки - към коя банка са се насочили?

И аз още не знам пола на бебето ми, а съм в 19 седмица. Живи и здрави в 20 съм на фатална и да се надявам,че тогава ще се разбере.

# 683

Аз също бях при него на първата, но нямам оплаквания относно прегледа, напротив много подробно ми обясни всичко по време и след прегледа. Но все пак знам ли.. бихте ли споделили какво се случи на вашия преглед тъй-като втората съм записала при него за момента.

# 684
И аз също бях на първата при него и имам час за втората.

Аз също бях при него на първата, но нямам оплаквания относно прегледа, напротив много подробно ми обясни всичко по време и след прегледа. Но все пак знам ли.. бихте ли споделили какво се случи на вашия преглед тъй-като втората съм записала при него за момента.

# 685
Ей момичета, тези дни много работа и разправии с бившия мъж. Та изкарах една напълно безсънна нощ, толкова бях ядосана… и така както си лежах и усетих ясно първите движения ❤ хубав момент избра бебе да ми вдъхне малко кураж с един “ритник” 😁 днес също на моменти усещам движения. Предполагам ще започна по-редовно да усещам сега (втора бременност, но предна плацента, 19 седмица)

# 686
Мами,здравейте! Как сте надявам се добре. Аз искам да попитам тъй като съм с диоптър и се чудя дали може да има промяна в диоптъра сега от бременноста?

# 687
Ако има промяна в диоптъра, според мен ще е съвпадение, а не в директна връзка с бременността. Аз имам диоптър, но не е мръдвал по време на нито една от бременностите ми Blush ако има някаква промяна, се очаква тя да е временна и да отшуми сама след раждането и евентуално кърменето.

# 688
Ако има промяна в диоптъра, според мен ще е съвпадение, а не в директна връзка с бременността. Аз имам диоптър, но не е мръдвал по време на нито една от бременностите ми Blush ако има някаква промяна, се очаква тя да е временна и да отшуми сама след раждането и евентуално кърменето.
а диоптъра по някакъв начин пропечиливи за раждането

# 689
а диоптъра по някакъв начин пропечиливи за раждането

Не, на естествено раждане може да пречи единствено прекалено високо налягане в очните дъна, но това няма нищо общо с диоптъра.

Общи условия

Активация на акаунт