🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-28

• 19 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Току-що завърших Шивачът.Великолепно изиграни роли.Най-много ме впечатли Мустафа,не знам името на актьора.Хареса ми ,че има хепи енд.В 3-ти сезон обаче бързаха,Есвет изведнъж от студена и дистанцирана му се хвърли на врата,не беше правдоподобно,както и магическото оправяне на ръката му.До вчера му обеснява,че всичко е в миналото,а на следващият ден на яхтата се целуват.Генерално ми хареса ,изгледах и Джентълмен.Досега,което съм изгледала с Чаатай ,което не е много винаги играе персонаж със дълбоки вътрешни терзания и противоречия,както и като Ешреф сега.

Благодаря за линковете,ще се върна и ще прочета.♥

# 106
Зад камера- Eşref- Nisan

# 107
Нези, сякаш репетират. Вече не изглеждат толкова дистанцирани. Той все пак не е някакъв борсук.

Бофчето, той трети сезон можеше да е една серия на Ешреф. Харесва ми как си се хванала сериозно да напреднеш. Аз после запецнах на Icerde и Yesilcam. Доста време ми отне да ги изгледам. Но пък приливите съм гледала 2 пъти и половина. Той приливите си е известен като терапия, а на мен си ми е нужна.

# 108
Зад кадър на групата

# 109
Зад камера- Eşref- Nisan

Много са сладки 😍
За Демет знам, че е душата на компанията. Всички обясняват, че било много готино да работиш с нея и че винаги е забавно на снимки Simple Smile

# 110

Бофчето, той трети сезон можеше да е една серия на Ешреф. Харесва ми как си се хванала сериозно да напреднеш. Аз после запецнах на Icerde и Yesilcam. Доста време ми отне да ги изгледам. Но пък приливите съм гледала 2 пъти и половина. Той приливите си е известен като терапия, а на мен си ми е нужна.

Сега съм хвърлила око на Пазителите,като сюжет ми изглежда наистина много интересен.Загледах няколко епизода от "Квартала на богатите" - стигнах до там,където майка му влезе в затвора,но имам една особеност и тя е,че много ме напрягат филми,в които някой прави мръстоии на друг,особено в случай,в който този на който му правят мръсотии е в неизгодна позиция,както гаджето на Мира към Яман.Явно много се вживявам,докато сега в Ешреф това не ме напряга,защото той е достатъчно способен да се защити и да прецака гаднярите Ясно ми е че повредата е в моя телевизор Satisfied в момента в който усетя да се задава неприятност за главният герой,който съм си харесала и изпитвам непреодолимо желание да превъртя.SmileySmileySmileySmiley ясно е разбира се,че няма как да има филм,ако няма добро и лошо,но ако са равностойни или както тук в Ешреф доброто надделява съм ок.

# 111
От снимките, които видяхме, ми направи впечатление лицето на "професора "

Вече знаем каква е неговата история.
И тъй като нищо не е случайно, да видим какво е значението на името му.
Какво означава Фарук?

1. Речниково значение на името Фарук:

Името Фарук означава човек, който умее да различава правилното от грешното, истината от лъжата. Използва се и за описание и похвала на хора, които вземат предвид истината, когато вземат решения, които не фаворизират никого и които са справедливи.

2- Други значения на името Фарук:

Името Фарук има много метафорични значения. Името, използвано за хора, които не обичат лъжата и несправедливостта, означава също остър и режещ.

3- Характеристики на името Фарук:

Думата Фарук е влязла в нашия език от арабски. Състои се от две срички: „Фа“ и „Рук“. Думата, подобно на думата Furkan, произлиза от корена „Furk“. Фърк означава да разделям, да разделям. Името Фарук също се отнася до Хц. Фарук, който е бил халиф между 634 и 644 г. Това е прякорът на Омер. Хазрат. Омер получил този прякор, защото винаги вземал решенията си с оглед на справедливостта. По това време е било по-често използвано като Омер-ул Фарук. В някои арабски страни мъжете получават две имена - Омер и Фарук.

В някои отношения те с Ешреф си приличат.
Двамата са  мъже от различни светове, но с едно и също неизменно качество: любовта им не се разпилява, не търси лесното, а се корени дълбоко, почти болезнено. И при Ешреф, и при Фарук тя се превръща в част от същността им — нещо, което ги прави едновременно уязвими и непоклатими. Затова предателството, особено в любовта, ги белязва дълбоко.
Срещата му с Ешреф в затвора не е случайна, а съдбовна — двама различни мъже, свързани от обща рана.
Сега разбирам защо в първия епизод, когато Гюрдал се караше на Ешреф в колата и му крещеше да плистане с тази Руя, Фарук, беше най-разбиращ и подкрепящ.
------
bof4eto, правилно си разбрала, че Чаатай обича сложни персонажи, които преживяват някакъв катарзис и винаги са разкъсвани от противоречия.
После ще пиша още някои неща за Terzi.

# 112
Привет, прекрасни!

Отчаяни очаквания на всеки ъгъл.

Във видеото зад камера, видях си мойта приятелка,  разговаря  с Чаатай и Демет 😀

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:20 от eliet

# 113
ТОП 10 на Amazon Prime в Турция на 30 април 2025 г.

В останалите държави

# 114
Здравейте момичета,
Готови ли , сте Simple Smile
Остават под 3 ч. до Ешрефчето ни Simple Smile
Много ми харесва оживлението в темата, едва смогвам да ви прочета, но пък е супер разтоварване..

bof4eto,
За Приливите, както Гери е написала за повечето от нас е терапия....
Това с номерата е гадничко в първите серии, след това ,...колкото и да иска ...почти не се получава,  затова ако имаш време го изгледай, нищо, че е стар вече Simple Smile заслужава си ...... и Химията и Физиката  и Терапията 😀

Жаки, ще съм на линия към 21.00 ч. ❤️

От Деметка,

# 115
Момичета, вижте на какво попаднах

Ще има нови разкрития от миналото на Ешреф и Нисан.
В началото си мислех, че само той я е виждал, а тя него, не, но явно не е така.
Разбира се, не мога да се познаят.
Може би всъщност това е убийството, за което Ешреф е влезнал в затвора.
А може би и това е причината Нисан да премахне издайническата бенка. Може би е трябвало да се скрие от някой.
Ще бъде интересно, със сигурност!
‐--------
bof4eto,  обещах да пиша за Терзи и за това, което си споделила. По-специално за Есвет и нейното поведение.
Тя беше обидена на Пеями, защото той не направи нищо, за да покаже,че иска да бъде с нея. Нямаше смелост да се изправи първо пред себе си, а после и пред приятеля си.
Но след сватбата на баща му и майка му, той и показа, че е готов. Първо на роклята, която и изпрати имаше нещо лично- избродираната лодка на етикета.
После танцува с нея пред всички и тя му се довери отново.
Друг е въпроса, че Пеями още от дете е бил страхлив и нерешителен. За него приятелството с Димитри беше много важно.
Всъщност, аз така и не простих на Пеями този негова слабост.
Съветвам те да продължиш с Приливите.  Повярвай ми, Яман също знае как да се защитава. Wink
Ние всички тук много си го харесваме, особено партньорството му със Серенай!

# 116
Нези, в някой от първите епизоди дадоха убийството. Мисля, че го наръга с нож и после избяга по едни канали. Явно са го хванали.

# 117
Да, но сега го виждаме пак с пистолет в ръка...
Може би този път вече ще го хванат.

# 118
Пропуснала съм този момент, да.

# 119
Жаки, ще съм на линия към 21.00 ч. ❤️
Нани, супер, пак ще пускам преведените сцени от рускините, стига да не ни изневерят!
Ако не ще коментираме по картинки, каквото дойде!

Който го гледа на живо, на рекламите може да сподели!

Пускам линкове към канал Д
https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

После Цвети ще пусне, ако има с руска озвучка

Общи условия

Активация на акаунт