Обсъждане на имотни обяви - 38

• 41 932
  • 663
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Попадна ми във фб обява за продажба на панелна гарсониера 46 кв.м. с преустройство, каквото виждам за пръв път. Бившата кухня, ясно, е направена на спалня. Но новата кухня е не в голямата стая или в коридора, а в ново помещение без прозорци, обособено, като е взет към метър и половина от банята и 60-ина сантиметра от коридора, където обикновено има голям гардероб. И съответно новополучената баня е клаустрфобична, меко казано.

Уникалността се подсилва и от това, че няма обявена цена; човекът пише, че очаква ценови предложения.
https://www.facebook.com/groups/1187417032067405/?multi_permalin … =1983264492482651

Пускам и снимки по-долу. Тези на "кухнята" и мястото пред нея, са скрийншотове от видео в публикацията; авторът не беше пуснал снимки.

Скрит текст:

# 511
Пак е по-добре от гаража префасониран на “едностаен” който днес видях в групите…но той е под наем ..
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 17:19 от second

# 512
Ако гаражът е с подходящ наем и външната врата е добра (изолирана), ще си намерят наемател. За един човек, който не се изхвърля.
Изглежда симпатично, има някаква идея, не е сбирщайн от стари мебели.
Естествено, зависи много и от локацията. Може локацията да надделява над минусите на помещението.

Бях пускала преди за обсъждане гараж, бившо кафене, до градинката срещу СМГ. Там бяха оставили някакво миндерче от кафенето, много високо, по-скоро е ползвано като пейка за бар-маса. И бяха нарекли това миндерче легло. Отделно "декорацията" беше от импровизация на дизайн, но за квартално кафене.

# 513
  • Варна
Ако ще и с дизайнерско обзавеждане да е, не е ли ужасно да ти паркират коли на 20 см от възглавницата? Не се ли чува? Питам наистина, никога не съм спала в гараж, но гледам доста такива има преправени на студия.

# 514
То зависи и как е локацията… дали до теб има други гаражи. Живяла съм в блок, който малко встрани имаше гараж, направен на студио. Нямаше наоколо други гаражи. Не беше и с такава ролетна врата като гараж. Просто беше в къща и преправен, имаше си стандартна входна врата, но все пак си беше гараж.

# 515
  • София
Едва ли е проблем - те най-често биха паркирали еднократно вечер. Много по-тегаво откъм автомобилен шум би било на натоварен булевард.

# 516
# 517
Има пералня, но къде ще си простира прането наемателя?
Бих искала да попитам и къде ще се къпе. Може би в някой съсед...

# 518
Има пералня, но къде ще си простира прането наемателя?
Бих искала да попитам и къде ще се къпе. Може би в някой съсед...
Сигурно над тоалетната чиния, която се вижда на една от снимките...
Самостоятелна квартира, дори и такава, си мисля, че бързо ще се отдаде заради цената. Ще се живее малко при полеви условия, но пък самостоятелно.

# 519
Душът е между пердето и тоалетната. Ето тук, същото помещение

https://bazar.bg/obiava-51496753/parterno-atelie-geo-milew-do-ul-nikolay-kopernik

# 520
После някой да е казал, че обзавеждам без мисъл и евтино. Wink

Тук си плаче за пълна подмяна. Особено банята и кухнята.

# 521
За потенциален наем от 450-500 лв. и за това малко помещение, са направили каквото могат. Поне видимата част е съвсем прилична. Кухничката е горе-долу, приемлива, банята е зле. А както знаем, банята отнема най-много време и пари при ремонт.

# 522
Какво мислете за София Красна поляна за потенциал наеми (двустаен)? Дали е по-добре от “новите гета” Витоша, Кр вада, Малинова спрямо наеми . Виждам , че в новите има интерес, но не го усещам там да си вкарам пари.
Примерно тази сграда ( изглежда на епк, но вке пак)

https://heritage-bg.com/new-building/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BA%D … nktsj_bQaHa5PdEvQ

# 523
Витоша и Красна поляна не са сравними според мен. Не разбрах къде точно се намира, пише около  Метростанция Овча купел, дали не е в Красна поляна  (на границата с Овча купел). Докато Витоша, Кр. вада и Мал. долина са изцяло нови квартали, в Красна поляна дори и да строят от старите панелки няма отърваване.

Брокерката се е чудила кой парк да пише, като в Кр. поляна няма  много избор, парк „Св. Св. Петър и Павел“  не е опция (разходи се и ще разбереш защо),  конна база „Хан Аспарух“?? -- това го е намерила на картата, като няма какво да пише за този район, Стадион Септември?? Така е, като провинциалисти продават неща в София. Да беше написала на кой булевард ("Овча купел", "Никола Мушанов", "Възкресение") е сградата, изглежда ми по трасето на трамвая 22, 11 близо до колелото на трамвай 22. Там е далече от метростанцията за пеша, освен с кола? Няма удобен транспорт нито за Западен парк, нито до метрото - на 2-3 спирки с трамвай 11, ако дойде. Някой от НБУ как ли ще стигне до НБУ оттам, освен като пуснат летящите коли, по въздуха е близо, но я тръгни с градския транспорт?

Ето малко снимки:
Скрит текст:

Брокерката е забравила да напише, че на север е близо до ул. Суходолска.(прочети повече и иди се разходи по нея).

# 524
От изброените нови на почит е Кръстова вада, но хич не са много евтини имотите около метрото. В Красна поляна никога не бих купила за инвестиция и отдаване. Крайно НЕприятен квартал.

Общи условия

Активация на акаунт