Обсъждане на имотни обяви - 38

• 41 703
  • 663
  •   4
Отговори
# 600
Дами(и някой господин),
имате ли идея какво се случва около Грийн лайф и кой дали последния в Созопол ?
В Охр езеро имаше индексация 30-40%, сега остава и това….

Та кой е кофти компрекса?
https://m.youtube.com/shorts/afo-LBEV0Ek

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 13:55 от ElleBg

# 601
Мисля с обекта на Охридско Езеро е проблема

# 602
  • София
Днес е имало репортаж по Нова за блока до парк Възраждане - прекратили са едностранно договорите на хората и са препродали апартаментите на ново дружество. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21325795

# 603
Много вероятно същото да се получи и на Тинтява 80, която се строи вече над 5 години и още е на груб строеж.

# 604
  • София
Много вероятно същото да се получи и на Тинтява 80, която се строи вече над 5 години и още е на груб строеж.
Е до декември трябва да е готова, бъдете търпеливи

# 605
😂 планирана дата на започване април 2024 😂
Не че нещо, ама таз табела се смени няколко пъти..
Скрит текст:

# 606
  • София
Знам, знам, ама вече не използвам емотикони

Е не мога да се стърпя GrinningGrinningGrinning

# 607
E, ако авансът е бил само 20% и останалото след А16 не е чак такава набутвация. Освен загубеното време и пропуснатата възможност другаде.

# 608
  • София
Схема на плащане:
• 30% след подписване на Предварителен договор;
• 30% - при получаване на Акт 14 / април 2022г.;
• 30% - при получаване на Акт 15 / декември 2022г.;
• 10% - при получаване на Акт 16 / юни 2023 г.;   

https://address.bg/building-6031

То и само 60% не е много! Аа, + комисион!

# 609
Предлагат ми жилище точно в района, в който търся - Wave Residence в Студентски. Обаче е вторичен пазар и съответно е по-висока цената. Да кажем, че бих се съгласил, но гледам от половин година как на сайта все удължават срока на завършване, а блокът е доста голям. В чуденка съм дали да рискувам. За 4г са стигнали до акт 14.

# 610
  • София
Пимк. Те без пари да довършат няма да останат. И комплексът зад гарата има някакво забавяне. Не бих имал такива притеснения с тях.

# 611
Сигурно имат много сгради и само последната е на акт 14.
Минавах от там преди няколко дена, някои сгради изглеждат позавършени.
Добра локация.

# 612
  • София
Пимк. Те без пари да довършат няма да останат. И комплексът зад гарата има някакво забавяне. Не бих имал такива притеснения с тях.
Забавянето е около 2 години. Нещо са ги натиснали, наскоро е имало проверка даже на брокерите /КMV/, които продаваха имоти в к-с Capitol Residence I. Привиквани са купувачи да дават сведения за комисионите  Confused

# 613
Да не стане следващия Грийн Лайф...

Забавянето е около 2 години. Нещо са ги натиснали, наскоро е имало проверка даже на брокерите /КMV/, които продаваха имоти в к-с Capitol Residence I. Привиквани са купувачи да дават сведения за комисионите  Confused

# 614
  • София
Може и да стане следващия Грийн Лайф.
Но дано не съм права.
Живея в Дианабад, срещу строежа. Прави ми впечатление, че няма движение, не се виждат работници. А на другите строежи наоколо не спират работа.

Общи условия

Активация на акаунт