Светът се пренарежда, идва ли нов световен ред

• 93 313
  • 1 998
  •   5
Отговори
# 1 995
Не, Диорела, ЕС не ми е дом.
Нито Урсулица ми е майка, баща или род.
Не съм я и избирала да ме води по “светлия европейски път”.
Нито твой дом е, но явно по-късно ще го схванеш.

# 1 996
Не знам какви технологии има или няма Русия, ама като удари с орешника, два дена беше мълчание и след това всички се втурнаха да преговарят с Путин - и Макрон, и Мерц, че и Урсула почна да говори за специален пратеник за преговори с Русия.
Точно след Орешник, няколко дена в Украйна търсеха, къде удари това чудо-оръжие. Не измисляй, Орешник е блъф.

Тогава ти коментирай защо изведнъж след 4 години европейците се обърнаха на 360 градуса по Аналена и решиха, че искат да преговарят с Путин. Сигурно щото е включил коледните светлини в Киев.

# 1 997
Те се уплашиха и от призивите му за нова архитектура в Европа. Пусна орехчето и допълни, че ако се опъват, ще трябва по военен път да се уредят нещата. Да, оцапаха гащите малко и хукнаха уж да преговарят. Щели да пращат Стуб… персона нон-грата в Русия. По това си пролича колко са искрени в намеренията си.

# 1 998
Хайде, няма нужда да коментираме руски пропаганди. Всички знаят, че те са лъжа като на Тръмп хвалебствията колко просперира американската икономика.

Междувременно изтече информация, че един от възможните варианти за компромис с Гренландия е, САЩ да получи суверенитет върху малки територии, на които да построи военни бази. Нещо такова било в Кипър, където Великобритания има бази и територията на базите е британска територия.

Общи условия

Активация на акаунт