Светът се пренарежда, идва ли нов световен ред

• 93 447
  • 2 005
  •   6
Отговори
# 1 995
Не, Диорела, ЕС не ми е дом.
Нито Урсулица ми е майка, баща или род.
Не съм я и избирала да ме води по “светлия европейски път”.
Нито твой дом е, но явно по-късно ще го схванеш.

# 1 996
Не знам какви технологии има или няма Русия, ама като удари с орешника, два дена беше мълчание и след това всички се втурнаха да преговарят с Путин - и Макрон, и Мерц, че и Урсула почна да говори за специален пратеник за преговори с Русия.
Точно след Орешник, няколко дена в Украйна търсеха, къде удари това чудо-оръжие. Не измисляй, Орешник е блъф.

Тогава ти коментирай защо изведнъж след 4 години европейците се обърнаха на 360 градуса по Аналена и решиха, че искат да преговарят с Путин. Сигурно щото е включил коледните светлини в Киев.

# 1 997
Те се уплашиха и от призивите му за нова архитектура в Европа. Пусна орехчето и допълни, че ако се опъват, ще трябва по военен път да се уредят нещата. Да, оцапаха гащите малко и хукнаха уж да преговарят. Щели да пращат Стуб… персона нон-грата в Русия. По това си пролича колко са искрени в намеренията си.

# 1 998
Хайде, няма нужда да коментираме руски пропаганди. Всички знаят, че те са лъжа като на Тръмп хвалебствията колко просперира американската икономика.

Междувременно изтече информация, че един от възможните варианти за компромис с Гренландия е, САЩ да получи суверенитет върху малки територии, на които да построи военни бази. Нещо такова било в Кипър, където Великобритания има бази и територията на базите е британска територия.

# 1 999
  • София
Не знам какви технологии има или няма Русия, ама като удари с орешника, два дена беше мълчание и след това всички се втурнаха да преговарят с Путин - и Макрон, и Мерц, че и Урсула почна да говори за специален пратеник за преговори с Русия.
Точно след Орешник, няколко дена в Украйна търсеха, къде удари това чудо-оръжие. Не измисляй, Орешник е блъф.

Тогава ти коментирай защо изведнъж след 4 години европейците се обърнаха на 360 градуса по Аналена и решиха, че искат да преговарят с Путин. Сигурно щото е включил коледните светлини в Киев.

Първо научи градусите, после сипи акъли. Grinning

# 2 000
България е в Европа, член на ЕС. Тъжно е да четеш, когато българи така плюят по Европа и се радват, когато Тръмп я притиска. Сякаш техните интереси съвпадат с тези на Тръмп и Силиконовата долина, едрия американски капитал, стоящи зад него. А не с интересите на гражданите на страните от ЕС.
Ако информират и коментират обективно и безпристрасно някоя новина, разбирам. Но такава лъхаща омраза към тяхната родина, към техния дом, не мога да разбера. Някои наричат явлението родоотстъпничество.

-----------------------

ДРМ

Цитат
Тръмп заяви, че няма да използва сила, за да придобие Гренландия. Това е най-ясното му изявление досега, изключващо използването на военни инструменти за анексиране на арктическия остров.

„Вероятно няма да получим нищо, освен ако не реша да използвам прекомерна сила и мощ, където, честно казано, бихме били неудържими. Но няма да го направя. Ето, сега всички ще се успокоят."

„Това е може би най-голямото изявление, което направих, защото хората си мислеха, че ще използвам сила. Не е нужно да използвам сила. Не искам да използвам сила. Няма да използвам сила“.

След това Тръмп повтори, че си представя пълен контрол на САЩ върху Гренландия, а не частично споразумение.

"Ако не притежаваме острова, няма как да го защитаваме. Можете да кажете „да“ и ще бъдем много благодарни, или можете да кажете „не“ и ние ще запомним."

...................................
Президентът Доналд Тръмп заяви, че няма да наложи мита на търговските партньори на САЩ на 1 февруари, след като той и генералният секретар на НАТО Марк Рюте „създадоха рамката на бъдещо споразумение“ за Гренландия и „целия арктически регион“.

Обявлението на Тръмп в Truth Social дойде, след като той оттегли заплахите да завземе Гренландия с военна сила.

Той заяви пред CNBC, че рамката за Гренландия включва права върху минералните ресурси за САЩ.
САЩ вкараха Борисов в "Магнитски" с което го изхвърлиха в канавката. Левичарския ЕС обаче се прегръща и целува с Борисов. Няма да забравя през 2010г. май беше,как в Германия немския елит посрещна с цветя и рози Борисов,който все забравяте,че беше бодигард на червения психопат Тодор Живков. Но това не е проблем за левичарския ЕС,дори е плюс.

САЩ вкараха в "Магнитски" Делян Пеевски. Европа мълчи и гледа неутрално как Пеевски корумпира България.

Като вкараха Пеевски в "Магнитски" Щатите удариха комуниста Ахмед Доган и ДПС,с което също помогнаха на България.

САЩ принудиха другия комуняга Борисов да купи най-после американските изтребители Ф-16. На Европа не и пукаше,че Българската армия кара с допотопни съветски таратайки МиГ-29. Докато Щатите притискат червените управляващи България да модернизират по западни стандарти Българската армия.

Всяка година САЩ купуват от България 20 000 роботи за Американската армия. Никоя европейска държава не купува военна продукция от България.

Има и още,но това стига засега.

С други думи ЕС с НИЩО не помага на България да се справи с лошото дередже в което я вкараха комунистическите и управници,но вие искате да уважаваме ЕС!!!

# 2 001
  • София
Какво да направи ЕС, като този народ точи лиги по такива като Борисов-Пеевски-Радев? Каквото сме изпратили с това ще комуникират от ЕС.

# 2 002
Хайде, няма нужда да коментираме руски пропаганди. Всички знаят, че те са лъжа като на Тръмп хвалебствията колко просперира американската икономика.

Междувременно изтече информация, че един от възможните варианти за компромис с Гренландия е, САЩ да получи суверенитет върху малки територии, на които да построи военни бази. Нещо такова било в Кипър, където Великобритания има бази и територията на базите е британска територия.

Европейските либерали мислят, че могат да пробутват и на Америка същите лицемерни глупости, с които са свикнали да си служат. Бази и сега има. Искат да притежават острова, за да могат да командват и да пречат на Китай да минава през тяхната акватория . Както и на всеки, който им се репчи. Ще го вземат по един или друг начин,но аз съм силно любопитна какви анекдоти ще се пишат по този повод. Един сламен генерал от НАТО вече го измисли, ще пазят острова от Китай и Русия. Като го откраднат от Дания.

# 2 003
САЩ сигурно имат сили да се преборят с Китай,но с друг президент Този е в детската градина още,а другаря Си завършва университет,ако мога да направя такова сравнение

# 2 004
И другаря Ши е същата куха кратуна, знам го от китайци.

# 2 005
Не споря,не го познавам лично,но е доста по-обран и остава впечатление за по-разсъдлив.

Общи условия

Активация на акаунт