Резултати от микробиология - тема 3

• 21 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
В Германия има gynella flora
Изглежда ок като състав. Аз съм пазарувала от там с превозвач.

# 451
Vaginal suppositories with 3 types of stable inactivated (tyndallized) lactobacilli – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, and Lactobacillus casei: They help to restore damaged vaginal mikroflóra caused due to infection, inflammation, or other external factors. With prolonged use, they support the defense capability (immune enhancement) of the vaginal epithelium. Suitable for women with recurrent and chronic infections, those using contraception, antibiotics, or other medications affecting vaginal microflora.

Това е състава, но за съжаление не са точно живи лактобацили. Това е нещо подобно на Флоражин.

# 452
Тая подробност със живите бактерии го пропуснах.

# 453
Благодаря, Bella-dona!
Последния Гинофилус, който купих беше две опаковки- един за вагинална сухота, другия за лактобацили. Поне така се информирах. Вносен беше, купих го от аптека в България и ползвах Гугъл преводача. Този за сухота все още е в хладилника и мога да снимам съдържанието, ако представлява интерес.

# 454
Мариат, я да го видим…

# 455
Заповядай!

Съжалявам, чек като публикувах снимките, видях, че е друг продукт, а не гинофилус. Извинявам се.

# 456
Едното е гел с млечна киселина (еквивалент на Вагизан глобули млечна киселина, Лактобор гел), другото е овлажняващ вагинален гел с хиалурон и малко млечна киселина (еквивалент на Вагизан овлажняващи овули), за вагинална сухота, следоперитивни състояния, менопауза и т.н.
Има го отдавна на българския пазар.
Няма лактобацили тук.

# 457
Привет на всички ! 👯♀🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Това са резултати от д-р Гузгунова Хасково
Не знам кой с какво е наплашила и защо някой коментари не са положителни за нея.
Аз лично мога само да и благодаря 
Обади ми се преди няколко часа и каза , че ППБ не вижда при нас. Каза може би, това е най- чистата проба , която виждам.
Аз обикновенно пиша фермани и романи , като описвам , но тука като си няма значи си няма.  Единствено коките, които всички знаем , че имах след многото АБ и Дисбиоза
Реално не е видяла нищо специално.
Няколко пъти я попитах какво значи тези 1-2 трихомона спорадични и отговора беше да не им обръщам внимание защото това означава , че не са постоянни. Приличат на трихомони, но нямат камшик не се движат и нямат ядро
Не са постоянни и не са активни.
Каза, в микробиологията имаме и такива.
1-2 от този модел не са НИЩО
Реално каза, че от приема на антибиотици трябва да се пие специален пробиотик за Улцерозен колит или за хора с Крон такъв тип специален или синкаванон. Каза , че тя гарднерела не вижда , а по скоро лющене на епитела от инфекцията.
Попитах защо , като не я виждате аз мириша на риба……
Каза, че всяка бактерия долу може да доведе до тази миризма заради отпадания си продукт амини и метаболитни процеси.
Каза , че наистина до сега не била виждала толкова стерилно чиста проба , чак измита …
Подчертавам, че лекар взе материала 9 броя секрети. 3 вагинали със среда
3 цервикални сухи и 3 среда цервикален.
И урина
При мъжа ми еякулат -12 дни полово въздържание.
Отделено 1 час преди да пристигне при нея
Каза, че всичко е чисто даже се засмя и вика даже си изхабих само реактивите ( шегичка)
Ииииии реално , освен цистит , който правя след много антибиотици друго няма…….
Сега остава някак си да се оправя с хубав пробиотик ……
След венозно лечение за ентерокока и колито…..
И се надявам да посея лактобацили
Доволна съм от поличения резултат ….
Не очаквах да е толкова добър
Така , че който има проблем нека я посети нея или Боянова София.
Не се страхувайте ,от това , че нещо щяла да ви намери ……….по добре резултат с истина отколкото , празен фиш , а зад него инфекция.
Каза, че цвета и видя на лигавицата от стъклото били тилкова прозрачно чисти сякаш е нечовешко и го отдавала на уникално много пиене на АБ
Ултра избито всичко………:
Каза поне година пробиотик и след това.
Дано съм била полезна 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 458
Момичета! Помощ! Някой да е лекувал успешно ентерокок фекалис от първият път. Изолиран във влагалищен секрет. Пих по антибиограма 7 дни аугментин по лекарска преценка но имам една тежест. Едно парене СЛЕД уриниране. Не е силно но ме дразни, все едно мехурът ми е раздразнен. Нещо ме гъделичка отвътре. Неприятно е. Също там ме боли повреме на полов акт. Само да кажа бях с гарднерела годипа и половина и видях едва вчера отрицателни резултати в Бодимед и Геника. Отр в урина и отр в цервикален секрет…при мен се получи от непрестанно пиене на АБ за уреаплазма. Оттам оправи  с тписта зора уреаплазмата , и гарднерелата се появи. Обаче сега и тоя ентерокок, без гарднерела…
Чакам да излезе новиян влагалищен секрет в понеделник, но с оглед ня това дразнене, по скоро не съм го излекувала…

# 459
Няма и да го излекуваш, ако продължаваш да се тъпчеш с АБ. Той е там, защото си си избила всичката полезна флора и той си се вихри.
Лекува се само локално с глобули, след това с много сериозни курсове вагинални пробиотици. И упоритост. И да, забрави за секса за момента, защото раздразваш и без това прецаканата лигавица и съвсем зле става.
Иначе - точно това е симтоматиката при ентерококите, при мен беше същото. Голяма гад.

# 460
Привет на всички ! 👯♀🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Това са резултати от д-р Гузгунова Хасково
Не знам кой с какво е наплашила и защо някой коментари не са положителни за нея.
Аз лично мога само да и благодаря 
Обади ми се преди няколко часа и каза , че ППБ не вижда при нас. Каза може би, това е най- чистата проба , която виждам.
Аз обикновенно пиша фермани и романи , като описвам , но тука като си няма значи си няма.  Единствено коките, които всички знаем , че имах след многото АБ и Дисбиоза
Реално не е видяла нищо специално.
Няколко пъти я попитах какво значи тези 1-2 трихомона спорадични и отговора беше да не им обръщам внимание защото това означава , че не са постоянни. Приличат на трихомони, но нямат камшик не се движат и нямат ядро
Не са постоянни и не са активни.
Каза, в микробиологията имаме и такива.
1-2 от този модел не са НИЩО
Реално каза, че от приема на антибиотици трябва да се пие специален пробиотик за Улцерозен колит или за хора с Крон такъв тип специален или синкаванон. Каза , че тя гарднерела не вижда , а по скоро лющене на епитела от инфекцията.
Попитах защо , като не я виждате аз мириша на риба……
Каза, че всяка бактерия долу може да доведе до тази миризма заради отпадания си продукт амини и метаболитни процеси.
Каза , че наистина до сега не била виждала толкова стерилно чиста проба , чак измита …
Подчертавам, че лекар взе материала 9 броя секрети. 3 вагинали със среда
3 цервикални сухи и 3 среда цервикален.
И урина
При мъжа ми еякулат -12 дни полово въздържание.
Отделено 1 час преди да пристигне при нея
Каза, че всичко е чисто даже се засмя и вика даже си изхабих само реактивите ( шегичка)
Ииииии реално , освен цистит , който правя след много антибиотици друго няма…….
Сега остава някак си да се оправя с хубав пробиотик ……
След венозно лечение за ентерокока и колито…..
И се надявам да посея лактобацили
Доволна съм от поличения резултат ….
Не очаквах да е толкова добър
Така , че който има проблем нека я посети нея или Боянова София.
Не се страхувайте ,от това , че нещо щяла да ви намери ……….по добре резултат с истина отколкото , празен фиш , а зад него инфекция.
Каза, че цвета и видя на лигавицата от стъклото били тилкова прозрачно чисти сякаш е нечовешко и го отдавала на уникално много пиене на АБ
Ултра избито всичко………:
Каза поне година пробиотик и след това.
Дано съм била полезна 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Минавам само да ви кажа, че няма такова нещо като "нямам ППБ" но имам 1-2 трихомона. Не знам какво точно ви е обяснила лекарката, но ако е видяла дори 1 трихомон - то вие имате ППБ и това са трихомони.

# 461
Някой има ли мнение след ползване на овули Ева Интима с лактобацили?

https://subra.bg/bg/lichna-grija/intimna-higiena/eva-intima-biol … wwe4aApyYEALw_wcB

# 462

Здравейте ! Излезнаха ми резултатите много ли е зле положението 😕 чакам докторката да ми отговори нядявам се днес

# 463
Имаш бактериална вагиноза. Ще се наложи лечение с АБ - орално и/или вагинално.

# 464
Ох, ето ме пак съм аз и отново имам Гарднерела. За щастие съм завъдила и малко лактобацили, че бях с 10 на 5-та, а Кандидата е изчезнала напълно. Направо вече не знам какво да я правя тази Гарднерела беше под 10 на 4-та.

Общи условия

Активация на акаунт