Резултати от микробиология - тема 3

• 17 936
  • 708
  •   1
Отговори
# 645

Аз мога да кажа на 98% че имам същите симптоми. След усложненото раждане 1 месец не знаех кога ми се уринира нищо не знаех. Ходех до тоалетна и си седях , но нямах усещания беше ми странно и объркано. След 3 месеца започнах да усещам че ми се ходи , но много слабо. И до ден днешен трябва мехура да ми е пълен да се спука вече за да усетя че ми се уринира и като отида някак с напъни и на етапи се случва уринирането. Но в гр Пловдив , като го кажа ми казват, а спокойно ще мине пиии билки.  Лекарите не го вземат под внимание
Ако знам че наистина тази жена ще ми помогне бих я посетила. Защото след тези усещания започнаха и честите инфекции и цистити
Намерих нещо полезно. Прилагам го

https://m.bg-mamma.com/?topic=894503.315

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 20:39 от Bella-dona

# 646
Моите симптоми бяха, че постоянно ми се пишка.
Та в началото на прегледа ме погледна с ехограф и ми каза да отида да се изпишкам. И така провери дали наистина успявам да изпразня пикочния мехур.
Изписа ми лекарства и ме изпрати със заръката да си пиша дневник колко често уринирам. Гонихме 40 минути да има.
Според нея след стрес, раждане се получава така че мехура ти праща фалшиви сигнали.
Пих лекарствата два месеца имах напредък. После спрях лекарствата и го карах само с дневника и се оправих

# 647
Моите симптоми бяха, че постоянно ми се пишка.
Та в началото на прегледа ме погледна с ехограф и ми каза да отида да се изпишкам. И така провери дали наистина успявам да изпразня пикочния мехур.
Изписа ми лекарства и ме изпрати със заръката да си пиша дневник колко често уринирам. Гонихме 40 минути да има.
Според нея след стрес, раждане се получава така че мехура ти праща фалшиви сигнали.
Пих лекарствата два месеца имах напредък. После спрях лекарствата и го карах само с дневника и се оправих

На мен ми казаха че задържам 15 мл вода в мехура след изпикаване ама не било проблем ……… иначе пълни ли ми се мехура боли много. След уриниране явно се свива и ми олеква.  Мислиш ли че тя е най - добрата и заслужаваща да се посети.
Няма над нея по добри
Заслужава ли си 200 км път да мина и да я посетя. Защото вече съм мега отчаяна ……

# 648
В супердок сивито е написала, че лекува неврогенни разтройства в уринирането. И затова я посетих.

Направи добро впечатление, че прегледа беше обстоен. Имаше диференциална диагноза. Обясни ми какво и защо и беше успешно.

Къде се е учила и от кого не знам за да го препоръчам.

# 649
И аз бях уж с интерстициален цистит. Оказаха се трихомони.
И аз май на там вървя. Макар че лабораторно сме отрицателни последно ще направя и биорезонанс да знам че навсякъде съм си дала парите и спирам с всичко. Казаха ми билка тройчатка да пия и Фемифлора 3 месеца. Някакво момиче така се справило с БВ и оправило баланса и в червата и долу.

Според мен изследването с биорезонанс е голяма щуротия и измама  , специално за нашите проблеми. На мен ми излязоха някакви нечувани бактерии и то на места на които е невъзможно даже да съществуват и виреят. Ако на тестовете където си писала никъде не ти намират проблема,  е вероятно да си унищожила наистина флората си .Това че ти излизат бактерии след лечение задължително ли е да бъде проблем? правят ли ти симптоми и проблеми ?    Според мен по скоро се фокусирай към възстановяване на имунитет  ( ако нямаш тежки симтоми) и не скачай в алтернативните методи. Защото ако там ти кажат че имаш например нещо което нямаш, ще луднеш.  Познавам момиче което без никакви проблеми се подложи на това изследване и и откриха всичко което можеш да си представиш от половите инфекции....

# 650
Споделям нещо, с всички вас , което от много време ме съветват и моя репрудоктивен и уролога. Да се направи цялостно изследване на имунитета. НК клетки.
Говоря за хронична вагиноза над 6 месеца
Ако за по малък период си възстановявате лактобацили не го правете.
Но, да сложиш и изпиеш всичко от аптеката и в момента в който спореш до ден два пак да имаш течение, миризма на лук на риба и т н
Течение като извара, или воднисто и безцветно. Лепкаво или слузесто идвало от имунитета.
Някъде нещо е претърпял организма и трябва да се види какво. Дали КОВИД, дали настинка , дали нещо друго.
Аз днес бях на имунолог и се разбрахме да спра да пия всички лекарства.
Казва да пия пробиотици , само да подкиселявам.  Чай от мечо грозде, хималайска спирулина , Задъължително Глутатион липозомен , защото връща баланса на всичко. Ииии на 10 септември ще пусна цялата имунология
TNF a и THh17 и т н имунни клетки били клетките на лигавицата на възпалението и тн
Ако тези за високи, директно какъвто и лактобацил да сложиш го изхвърля и не го разпознава. Накратко свръх активна имунна система.
https://drvelikova.com/2020/03/13/%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Говоря лично за моя случай , ултра хипер хронично ………..
Знам че има и други , като мен затова споделям информацията.
Аз ще се тествам да видя кое как се разбутало , кое къде удря и засяга
Като цяло тея неща се оправят с преднизолон кортико или медрол , но има време и до лечението и схемата.
Като цяло, ако имунитета не разпознава какво му даваме и слагаме дали орално дали локално, нищо не става.
Само купуваме, тровим се, пълним гушите на аптеките и лекарите , въртим се ядосваме се , мислим си че само ние сме зле и реално има решение и то не към АГ или уролог , а имунолог.
Отделно вече няма нужда да казвам че ако си с имунитет КОТА 0 , така ме нарекоха мен всичко не налазва и те скапва откъде му е кеф.
Та, аз ще се подложа и на това и ще му хвана пътеките и решеното.
Ако има и други хронични , дано съм била полезна.  🌸👯♀
Girl- пощата ти е пълна не може да се изпраща съобщение.

Nk- имунофенотипизиране
Нуклеинови клетки
Ana profile имунофлуоресценция
Ana screen
Ана блот
ANKA
ASMA
ENA профил
Q клетки и лигандии
TNFa - туморнекротизиращ фактор алфа

Аз работя в Синево и при нас ще си ги направя.
Работя в Пазарджик ми е лабораторията
Имаме във всеки град и цената при нас е разумна. След тези изследвания , вече ще се види кой интралеквин е висок и къде е ударило и защо нищо не се заселва.
Отделно аз имам леко повишен пролактин
550 при граница 496 той също пречи на заселването.
Скъпи са около 700 лв може да излязат. Аз къде ли вече не дадох пари. Само тези останаха.
Иначе много хора са се оправили с хималайска спирулина , глутатион иии природен витамин С
🍀🌸

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 16:06 от Bella-dona

# 651
Само като ми кажеш, че имаш ANA и автоимунно, вече няма нужда да пускаш TNF-алфа и други цитокини, защото са ясни, че са високи.
За всяко автоимунно си има специални лекарства, които действат точно на тези процеси, и който лекар ви кара през 2025-та да пиете преднизолони повече от няколко месеца и то само за овладяване на тежко възпаление от автоимунитет, по-добре да не ви е лекар повече.

Отделно ANA и ENA изследванията както си ги написала са една голяма каша. Има две ANA - screen и профил. ENA = ANA профил. Screen по-добре да се прави там, където правят имунофлуоресценция, на някои места не я правят.  ANCA i ASMA се пускат при определена симптоматика след консултация с лекар. То и АNA така, както и другите изследвания. Нк и нуклеинови клетки също е едно и също.
Много по-често може да има метаболитна дисрегулация на кръвна захар, като предпоставка за БВ, отколкото автоимунитет.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 19:01 от Jazzsoul

# 652
Bella-donna, препоръчаха ли ви някакъв продукт с глутатион?
Дали не сте имала предвид хавайска спирулина, а не хималайска?

# 653
Bella-donna, препоръчаха ли ви някакъв продукт с глутатион?
Дали не сте имала предвид хавайска спирулина, а не хималайска?
Хавайска да, може би в бързината така съм написала.
Глутатиона е този
https://www.zdravis.com/product/2016/liposomal-glutathione-lipoz … etoksikatsia.html
Лично не за ми казали кой, казаха само да е липозомен , но имам познати които са пили и казват , че този е най- качествения. 🤗

Минавам за бързо само да се похваля и да каже при мен какво работи.
Тъй , като не успях с нищо да завъдя лактобацили, изглежда всеки човек си е различен. Преминах през цялата аптека
Посъветваха ме да пия ФЕМИ ФЛОРА на FORTEX, на ден пия 3 х 2
Изпих цялата кутия за почти седмица и днес съм на работа и видях че имам лактобацили
Над 50 са на цялото стъкло.
Снимала съм ви няколко за да ги видите.
Това доказано работи при мен
Всички по дълги пръчки са те.
Сега ще слагам и гинофилус и успешно ако заселя ще мина пак да покажа. 🍀

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:15 от Bella-dona

# 654
  • София
Качи изследването да видим.

# 655
Здравейте,днес взех резултата от изследването на влагалищен секрет .Това излиза само : Микробиология (Microbiology)
Име на теста (изследването) Флаг Резултат Единици Референтни стойности
Влагалищен секрет *
Микроскопски препарат масово левко,
парабазални и пл еп кл, отсъствие на лактобацили, Gr/+/коки

не се изолират ПМО
В петък ще е готова цитонамаската,какво означава изследването ,липсата на лактобацили е,че има възпаление ,но не са изолирани бактерии.Какви други изследвания да си пусна,имам дискомфорт,който не минава.

# 656
Можеш ли да го снимаш и качиш?

# 657
Малко добри новини от мен
Най- накрая заселих лактобацили
Редувам български Гинофилус и мисля , че беше или Румънски  или от Австрия другия.
Той върши повече работа
Благодарение на него за 4 дни успях да ги заселя. Също така благодарение на Mila1331
И Cafe del mar 🫶🫶
Също така продължавам да пия Нитроксолин по схема за 45 дни, той не пречи на бацилите , 3 х1 пия и си стоят.
С него премахвам Клебсиела и също така и бацилите помагат с ниското pH
Иии успях да подобря баланса на червата защото вече нямам никакво изтичане или миризма , благодарение на ЕНТЕРОЛ
3 х 2 пия от него.
Имах кръв в урината и страшна дисбиоза, но с ентерола нещата вече са добре. Може би , като пооправям червата така заселвам и лактобацили и патогените ги няма.
🫶🌸

# 658
Редувам български Гинофилус и мисля , че беше или Румънски  или от Австрия другия.
Той върши повече работа
Благодарение на него за 4 дни успях да ги заселя. Също така благодарение на Mila1331
И Cafe del mar 🫶🫶
Също така продължавам да пия Нитроксолин по схема за 45 дни, той не пречи на бацилите , 3 х1 пия и си стоят.
Иии успях да подобря баланса на червата защото вече нямам никакво изтичане или миризма , благодарение на ЕНТЕРОЛ
3 х 2 пия от него.
Имах кръв в урината и страшна дисбиоза, но с ентерола нещата вече са добре. Може би , като пооправям червата така заселвам и лактобацили и патогените ги няма.
🫶🌸

Далеч си още от истинските микроскопии...
Ако се научиш да виждаш и тези...

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 21:27 от Wienkaemp

# 659
Редувам български Гинофилус и мисля , че беше или Румънски  или от Австрия другия.
Той върши повече работа
И Cafe del mar 🫶🫶
3 х 2 пия от него.
🫶🌸

Далеч си още от истинските микроскопии...
Ако се научиш да виждаш и тези...

Какво е това, което Вие показвате?

Общи условия

Активация на акаунт