Резултати от микробиология - тема 3

• 17 920
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Защо тя трябва да ти пише на лично,  да няма да ни пращаш и ти при Чалашканов и Медирс ? Последно време се завъдиха доста хора, за които всичко е само трихомони и нищо друго. Нямате ли си друга работа по цял ден ,че дойдохте в нашата тема да ни давате акъл? По-нагоре имаше един, който дойде тук да ни обяснява и рекламира нещо. Разберете и си го набийте в главата, че не всичко е само измислените ви трихомони. Малко по-нагоре Мила и Bella dona ви беше написала да спрете с вашите глупости и да ни оставите на мира.

Момичета аз ви чета много от доста време  от другия ми профил и благодарение на вашите съвети успях да се справя с текущия ми проблем.  И мен се бяха  опитали да ме засилят по пързалката на Чалашканов и Медирс. Посетих доктор Боянова от НЦЗПБ и си реших проблема. Ако ви пишат на лични съобщения да Ви изпратят при в рекламираните места, да имате едно на ум. Апелирам да направим нещо по въпроса , защото това означава прием на много излишни антибиотици , които в дългосрочен план се отразяват зле на флората ни.
Благодарим ти.
Може ли да споделиш какво ти е имало и как си се оправила. Аз последно боря след дисбиоза клебсиела във влагалище и бях венозно на Колистин 7 дни ама изглежда тая гад не се маха от мене и след цикъл вече най накрая успях да видя какво се случва с мене и все още я виждам на стъклото.
Не знам и как ще се боря с нея , като вече съм резистентна ама на всичко …..
но най- хубаво от е , че завъждам лактобацили от румънския гинофилус
За което е лека светлина в черния тунел
Ще се радвам да споделиш ти как се оправи
Прилагам ви и снимка на моя лактобацил от румънската форма

# 616
Здравейте, момичета.
Очаквам резултата от pcr изследването за уреаплазми и микоплазми, което ме посъветвахте да пусна и да видим какво ще излезе. Ходих на уролог, според който с това дразнене и чести позиви за уриниране става въпрос за интерстициален цистит, който се лекува с пробиотици и червени боровинки. Урината ми е с масово урати.
Но все пак изпратих и pcr за плазмите в геника.

# 617
И аз бях уж с интерстициален цистит. Оказаха се трихомони.

# 618
И аз бях уж с интерстициален цистит. Оказаха се трихомони.
И аз май на там вървя. Макар че лабораторно сме отрицателни последно ще направя и биорезонанс да знам че навсякъде съм си дала парите и спирам с всичко. Казаха ми билка тройчатка да пия и Фемифлора 3 месеца. Някакво момиче така се справило с БВ и оправило баланса и в червата и долу.

# 619
Биорезонанс не е научно базиран тест. По-добре си пусни тест за трихомони  свестен още някъде, вмесно тази шарлатания.

# 620
Биорезонанс не е научно базиран тест. По-добре си пусни тест за трихомони  свестен още някъде, вмесно тази шарлатания.
Ами то няма къде. Нали най добрите били Боянова и Гузгунова. Осната в София да дойда и при нея да си дам парите и вече да се открие. Но аз дори да съм имала изпих много голяма доза Орнидазол/ тинидазол
2000 мг на ден 10 дни
Аз имам над 13 курса АБ
Резистентна съм на 22 вида и повече
Всичко съм пила
Според мен съм си смазала червата отвсякъде и долу флората и затова най - удобно се настаняват гадните пречки , като нямам какво полезно да ме предпази.
Ама сега правя терапия само с пробиотици и витамини що годе се повлиява работата. Ако пак нещо стане ще дойда и до София. То се е видяло, Коледа ще дойде аз още обикалям лекари. Да мина през цяла БГ и поне да знам какво е …🥺

# 621
Здравейте,може ли за мнение за резултата от влагалищния секрет,чакам резултата от цитонамаската и тогава ще ходя при лекаря,в менопауза съм от две години.
Това са резултатите
  Име на теста (изследването) Флаг Резултат Единици Референтни стойности
Влагалищен секрет *

Микроскопски препарат масово левко,
парабазални и пл еп
кл, отсъствие на
лактобацили, Gr/
+/коки
Може ли мнението ви,какви допълнителни изследвания трябва да направя,да съм подготвена за разговора с лекаря.Много съм притеснена

# 622
Това ли е всичко?
Има ли долу още нещо? Защото това в само микроскопския препарат.
Иначе - от него, имаш тотално нарушена нормална флора. Това най-често е резултат от употреба на АБ по друг повод.
Вече, ако подозирате, че може да се касае за ППБ - трябва да се направят допълнителни изследвания за трихомони, микоплазми, уреаплазми и хламидии, но това вече зависи главно от това дали имате нов партньор и т.н. - вие си знаете.

# 623
Това ли е всичко?
Има ли долу още нещо? Защото това в само микроскопския препарат.
Иначе - от него, имаш тотално нарушена нормална флора. Това най-често е резултат от употреба на АБ по друг повод.
Вече, ако подозирате, че може да се касае за ППБ - трябва да се направят допълнителни изследвания за трихомони, микоплазми, уреаплазми и хламидии, но това вече зависи главно от това дали имате нов партньор и т.н. - вие си знаете.

само това излиза в резултатите ,не нямам и няма да имам,но нещо се филмирам и притеснявам ,ще  искам допълнителни изследвания,знае ли човек ,винаги може да има ППБ.ходих на басейн и след басейна започна дискомфорта ,в октомври миналата година ми изолираха ешерихия коли,лекувах я,сега съм пуснала и стерилна урина ,но още не  е готова.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 13:39 от Aadii

# 624
Привет!
Понеже споделях последните си 2 резултата от микробиология...идвам и с 3 Grinning (дано е за щастие)
Първо беше бактериална вагиноза, после ешерихия коли( в урина нямаше), а сега това(прикачвам снимка).
Не знам дали има значение, но предните МБ бяха в Рамус, а сега понеже пробата е взимана от друг АГ има резултат от лаборатория Лора.
АГ каза че има гъбичка, която може да е след лечение от предната МБ за е.коли, като каза поставяне еднократно на Гиназол и ако усещам сухота да сложа пробиотик. Преди втората МБ слагах гинафилус и нямаше резултат от тях,  затова още тогава се заредила с Вагизан и Лактажин за готовност след новата МБ Smiley
Ще се радвам да споделите вашето мнение...относно Relieved

Скрит текст:

# 625
Имаш гъбична инфекция.
Отивай да ти изписва по-сериозна схема, освен локално, трябва и орално лечение с антимикотик по схема.
Иначе си успяла да завъдиш лактобацили, браво.

# 626
Тея масово левкоцити са притеснителни. Ти си прецени дали имаш възможност, но на твое място бих пуснала един Фемофлор.

# 627
На мен на последното цито ми излезе "+++" левкоцити, но нямаше забележка за бактерии (имаше такова за отмятане и не беше отметнато), нямам грам симптом и се чудя и ослушвам, но сигурно ще мина за една микробиология следващите дни/седмици.
Напоследък другите лигавици ги усещам под атака от автоимунното, та вероятно и тази не е пощадена.

# 628
Аз пусках преди две-три седмици в един ден Цито и Микробиологията, цитото ми излезе (+) и ПАП2 за левкоцити и вече настръхнах, микробиологията е напълно чиста, нямам оплаквания. Лекарят каза, че било нормално, но сигурно ще пусна и един фемофлор, няма как левкоцитите да са нормални, по-скоро не са засекли какво ги причинява.

# 629
Ама момент, при Alesanas има очевидна причина за масовото левкоцити, тя е с Кандида инфекция. Нормално е при инфекция да има такава находка.

Ади,
От басейн ППБ не се хващат, освен, ако не правиш секс в басейна. При някакъв супер замърсен басейн може да се хванат някакви чревни бактерии, тип Ешерихия коли, затова питам къде е останалата част от изследването. Направо го качи, като си задраскаш личните данни.
По вероятно е да имаш някаква такава инфекция, а не ППБ, освен, ако не си с нея от дъъълго време, което не е невъзможно, но е да кажем, не чак толкова невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт