Резултати от микробиология - тема 3

• 19 189
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Оправиха ли българския Гинофилус, някой ползвал ли е скоро?

# 721
Момичета, как лекувате ентерокок фекалис

Достатъчен ли е макмирор локално и орално?

# 722
Конкретно при мен беше достатъчен.

# 723

Някой лекувал ли е тези гадове и с какво?
Моля да сподели.
Оттървах се от Ентерокок с Макмирор и бетадин , сега тези се настаниха.
Не знам някога ще спре ли изцяло нещо да има.

# 724
Здравейте, от както се помня имам бяло течение, но микробиологиите и цитонамазките винаги излизат ок и всички АГ при които съм била казват, че няма повод за притеснение. Имам и две успешни бременности, при които също само веднъж се изолира някаква гъбична инфекция. Аз обаче не мога да се примиря с това течение. Създава ми ужасен дискомфорт и искам да се оттърва от него. Реших да пусна Фемофлор плюс и ще съм благодарна да коментирате резултата.

# 725

Здравейте,незнам вече към кого да се допитам и реших да пиша тук.Ако някой е имал такъв случай може да сподели как се е излекувал.
Става въпрос за дъщеря ми на 10 години.От близо 4 месеца е с уплакване от болка при уриниране, усеща и парене,щипене.Има и зачервяване.Като първоначално си помислехме, че е цистит.Направихме изследвания на стерилна урина и излезна отрицателна.От тогава сме посетили 4-5 гинеколози,нефролози и уролози,които гадаеха какво ли може да е.Накрая се оказа , че има вагинално бактерия Ешерихия коли.Изпи 3 антибиатика на който бактерията е чувствителна,но ефект нямаше.
Без нито един ден без болка.А да не споменавам с какво ли не я мазах.
Направихме пауза от 1 месец през който нищо не е пила освен червена боровинка и след това направихме отново изследване на  вагинален секрет.Изследването показа отново бактери - 2бр.Гинеколожката каза че след толкова много антибиотика, които не са подействали,сега няма да изписва нов антибиотик,а ще лекуваме с пробиотик,лосион за измиване с pH4, Biguanelle gel и Rogonil.И ще направим ново изследване след 3 месеца.
Аз просто вече не вярвам на доктори, след толкова много време и обикаляне по какви ли не,никой не намери правилното лечение.
Според вас с това изписано може ли да се излекува бактерия?Моля ако някой се е сблъскал с подобен случай да пише или да ми препоръча доктор.
Споделям и последните резултати от микробиологията. P.S.от антибиотиците сме пили Суметролим,Зинат и Ципрофлоксацин..

# 726

Здравейте,незнам вече към кого да се допитам и реших да пиша тук.Ако някой е имал такъв случай може да сподели как се е излекувал.
Става въпрос за дъщеря ми на 10 години.От близо 4 месеца е с уплакване от болка при уриниране, усеща и парене,щипене.Има и зачервяване.Като първоначално си помислехме, че е цистит.Направихме изследвания на стерилна урина и излезна отрицателна.От тогава сме посетили 4-5 гинеколози,нефролози и уролози,които гадаеха какво ли може да е.Накрая се оказа , че има вагинално бактерия Ешерихия коли.Изпи 3 антибиатика на който бактерията е чувствителна,но ефект нямаше.
Направихме пауза от 1 месец през който нищо не е пила освен червена боровинка и след това направихме отново изследване на  вагинален секрет.Изследването показа отново бактери - 2бр.Гинеколожката каза че след толкова много антибиотика, които не са подействали,сега няма да изписва нов антибиотик,а ще лекуваме с пробиотик,лосион за измиване с pH4, Biguanelle gel и Rogonil.И ще направим ново изследване след 3 месеца.
Аз просто вече не вярвам на доктори, след толкова много време и обикаляне по какви ли не,никой не намери правилното лечение.
Според вас с това изписано може ли да се излекува бактерия?Моля ако някой се е сблъскал с подобен случай да пише или да ми препоръча доктор.
Споделям и последните резултати от микробиологията. P.S.от антибиотиците сме пили Суметролим,Зинат и Ципрофлоксацин..

Здравейте. Аз съм така от 15 май до днешна дата.  Над 14 АБ изпих и няма оттърване
По зле става.
Най- добре се получава с локално лечение.  
Или положинакс 12 дни
Или бетадин 14 дни
През устата пия Цисто стоп рапид има схема за него то я пише на листовката
И след всичко лактобацили слагам и млечна киселина.
Д-р Сигридов ми каза, Гинофилус х 2 вечер наведнъж.
И сутрин една жена ми каза да се мия с млечна киселина 3% разтворена във вода.
Гинелакт се казва.
Това нещо не по малко от 6 месеца.  
И през устата Булгарбиотик и Астарте
Вдига е на имунитета също Коласта пия , Вит Д пръскам , Цитросепт пия и
РЕГУЛАТ ПРО БИО
Успех

# 727

Направихме пауза от 1 месец през който нищо не е пила освен червена боровинка и след това направихме отново изследване на  вагинален секрет.Изследването показа отново бактери - 2бр.Гинеколожката каза че след толкова много антибиотика, които не са подействали,сега няма да изписва нов антибиотик,а ще лекуваме с пробиотик,лосион за измиване с pH4, Biguanelle gel и Rogonil.И ще направим ново изследване след 3 месеца.

Здравейте. Аз съм така от 15 май до днешна дата.  Над 14 АБ изпих и няма оттърване
По зле става.
Най- добре се получава с локално лечение. 
Или положинакс 12 дни
Или бетадин 14 дни
През устата пия Цисто стоп рапид има схема за него то я пише на листовката
И след всичко лактобацили слагам и млечна киселина.
Д-р Сигридов ми каза, Гинофилус х 2 вечер наведнъж.
И сутрин една жена ми каза да се мия с млечна киселина 3% разтворена във вода.
Гинелакт се казва.
Това нещо не по малко от 6 месеца. 
И през устата Булгарбиотик и Астарте
Вдига е на имунитета също Коласта пия , Вит Д пръскам , Цитросепт пия и
РЕГУЛАТ ПРО БИО
Успех
Много благодаря за споделената информация.Успех с лечението.

# 728
Bdnesh - имаш гъбички и разни бактерийки в минимални количества, т.е иска си лечение, локално, щом имаш оплаквания.

Silyur - oбясниха ли как ще се прилага вагинално лечение на толкова малко дете?
В резултата ентерококът не е уточнен, ако е фекалис, при малки деца е често срещано заради начина на избърсване и почистване след ходене до тоалетна...това са си чревни бактерии и попадат там при недобра хигиена.
Червената боровинка за 1 месец няма как да направи чудеса, но добър уролог ще назначи схема и с червена боровинка, и с други добавки (много е важно да са с качествен произход, не просто някакви си). Месеци наред се пият тези неща...
Виждам, че сте от Пловдив - консултирайте се с д-р Чалова, АГ, работи с деца.

# 729
Bdnesh - имаш гъбички и разни бактерийки в минимални количества, т.е иска си лечение, локално, щом имаш оплаквания.

Silyur - oбясниха ли как ще се прилага вагинално лечение на толкова малко дете?
В резултата ентерококът не е уточнен, ако е фекалис, при малки деца е често срещано заради начина на избърсване и почистване след ходене до тоалетна...това са си чревни бактерии и попадат там при недобра хигиена.
Червената боровинка за 1 месец няма как да направи чудеса, но добър уролог ще назначи схема и с червена боровинка, и с други добавки (много е важно да са с качествен произход, не просто някакви си). Месеци наред се пият тези неща...
Виждам, че сте от Пловдив - консултирайте се с д-р Чалова, АГ, работи с деца.

Вагинално лечение няма.Изписано е да пие пробиотик Bio-kult pro cyan.
Да най-вероятно и двете бактерии са от неправилно забърсване,но вече са налице и няма отърване от тях.В пробиотика има червена боровинка и може би е достатъчно.
Веднага записах час за д-рЧалова, но най рано може да ни прегледа на 24 окт.,до тогаво ще пие пробиотика и ще мажем с двете кремчета.
По какъв др.начин мога да създам кисела среда?Като яде повече к.мляко?

# 730
Био Култ няма да свърши никаква работа. Потърсете или концентрат от сок от червена боровинка, или добавка в чист вид, например CranRx на Nature's Way, а в аптеки Гален има и био сок 100% червена боровинка.
Тази тема ще е полезна също: https://bg-mam.ma/t/1537397

# 731
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали гинеколог в Пловдив, който може да вземе PCR за микоплазми контролно изследване (не ми трябва преглед).Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт