Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 13 702
  • 248
  •   1
Отговори
# 225
А какви са противоречивите мнения за Плекс и попада ли colorPHlex от Златна рибка в същата категория? Вреден ли е? Аз отскоро съм блондинка и въобще не съм наясно, а вчера си поръчах няколко дози.

# 226
Silver_Mist Oway не съм ползвала,не знам как действа.
По това време вече е по-студено(не знам къде живееш)възможно е заради това да не бута корена.
Боядисваш с двоен оксидант,че и нула...доста прозрачен цвят.Няма ли една идея по-светъл тон? Да не засилваш оксиданта.
Ще разровя,ако намеря някоя цветова карта ще видя за какво става въпрос

И да седиш повече файда няма.Оксидантите работят до 45-50мин. най-много

Редактирам се.
Аз 90.3 не виждам,да не е 9.3?
Ако е така,пробвай с 10.3.Според мен няма нужда да вдигаш оксиданта при нива 9-10

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 01:44 от VanessaDE

# 227
  • София
Много благодаря за отговора!  Flowers Sunflower

Ще пробвам с 10.3 + ще сложа найлонова шапка.
Иначе 90. (1,2,3 )  е силно изсветляващата им серия, която работи с 0.0 ( „lightening booster“, без пигменти, който усилва действието на изсветляване. )

А какви са противоречивите мнения за Плекс и попада ли colorPHlex от Златна рибка в същата категория? Вреден ли е? Аз отскоро съм блондинка и въобще не съм наясно, а вчера си поръчах няколко дози.

Аз използвам ColorPHlex. Не знам дали е вреден, ама да предпазва, уж

# 228
За OLAPLEX става въпрос. Първите номера са за слагане в боята. Беше много хитова преди година-две-три тази серия, но после излезе информация, че така обвива косъма, че той пада и на негово място не пониква друг... нещо подобно беше, но имаше информация за оплешивели дами и доста стряскащи случаи.

И аз я ползвах по онова време, даже имам вкъщи още. Но я спрях, след като прочетох информацията за страничните ефекти.
Не сте ли я чували или ползвали?

# 229
Фризьорката ми, когато ме боядиса, каза, че слага и Плекс, вероятно има предвид същото.

# 230
не бях чула за олаплекс, е, как е възможно, беше си супер хитов и скъп
мисля, че още се продава

# 231
И аз не съм чувала, може ли да споделите ако знаете?

# 232
Това за Olaplex е шокиращо. Преди година ги гледах в Нотино на доста добри цени и се чудех дали да взема. Добре, че не взех.

Явно наистина има проблем с този бранд, ето това ми излезе в гугъл като написах Olaplex side effects:

# 233
Честно казано като знам кой ползва продукта, не съм силно убедена, че загубата на коса и накъсването е следствие точно на Олаплекс. Но...

# 234
Иначе 90. (1,2,3 )  е силно изсветляващата им серия, която работи с 0.0 ( „lightening booster“, без пигменти, който усилва действието на изсветляване. )
Чувала съм от Принцесата за 90. нещо си,но дали имаше.3...не знам
Тея от Oway са много потайни,ще кажеш че продават най-великата боя на света.Много се дразня на такива неща.

# 235
До момичето със сухата коса, трябва ти силно хидратиращи продукти, но и хубави протеинови. Аз си взех реконструктора на Олиесета, исках нещо подобно на реконструктора на Афоджи, който спряха, но според чат джипити, който ги сравни, този на Афоджи придава временен ефект, протеинът при него обвива косъма, а при Олиесета ефектът е терапевтичен и лечебен, защото възстановява скъсани дисулфидни връзки в косъма и възстановява от всякакви увреждания - химически, топлинни и тн

# 236
  • Orihuela Costa,Spain
Привет,хайде и аз да се покажа🙈😀.

# 237
Много хубаво се е получило!

# 238
супер - и цвета и оформянето Heart

# 239
Страхотна прическа- и цвят, и оформяне 😍
И аз в 13:30 съм на фризьор- искам промяна- да видим ще запазя ли русите къдрици или не.

Общи условия

Активация на акаунт