Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 13 689
  • 248
  •   3
Отговори
# 240
  • София
Според мен тези отзиви за Олаплекс не са релевантни. Това е една от най-фалшифицираните марки. Много възможно е проблемите да са били от такива продукти. Затова е важно от къде се закупуват, а не да се търси само най-изгодна цена.

# 241
  • Orihuela Costa,Spain
Благодаря ви 😁.

# 242
  • София
Ето го и моят резултат.
Oway 9.0 + 10.1 + 12%оксидант + плекс
Ванеса, благодаря за насоките!

# 243
За 12% оксидант доста тъмно се е получило.
Дължините тонира ли ги?
Коренът е супер,поне на моя монитор така го виждам.Не мога да видя дали ти пасва на лицето но добре се е получил.
Но дали ти се харесваш?!

# 244
  • София
В интерес на истината корените се изсветлиха, а дължините не оранжавеят толкова много. На екран не се вижда толкова добре.
Как се тонират дължини?...
Направих сместа и мазах само корени.
Дали се харесвам? Ами, да! Като за първи път мисля, че резултатът не е лош. Определено ще продължа.
Само трябва да се снабдя с кисел шампоан.
Ти ли беше фен на Redken?

# 245
Да,така си и помислих.Дължините оранжавеят повечко.
От сместа с която боядисваш корена си оставяш малко.10 мин. преди да ти изтече времето добавяш мъничко оксидант (да речем чаена до супена лъжица),доливаш вода на око да стане рядка каша и намазваш дължините с нея.Стоиш останалото време от десетина минути.Така тонираш дължините,хем да им вкараш малко пигмент,хем да премахнеш оранжевото.
Ако имаш дестилирана вода добавяй нея,ако не,престояла вода.Ако водата от чешмата е много твърда и с примеси и я налееш директно,може да ти се получи лош резултат.Примерно да зеленее или сивее...

Не съм най-големият фен на Редкен,но съм ги ползвала.Още имам преуоша.
Аз след боядисване мия с Джойко МР

# 246
показвам и моя резултат от последното боядисване, 9 процента оксидант, Кидра, естествен цвят 4-ка, при мен тая боя действа просто без аналог

# 247
Кидрата е жестока. Ной номер е боята? Сама или на фризьор. Ако сама, откъде я купувате?
Цветовете са на убийствено реалистични и плътни, а боята - изключително щадяща.

# 248
Кристина, а косата ти е обезцветена цялостно предполагам и поддържаш цвета с боядисване на корените и дължините само с боя? Или изцяло само с боя постигаш този прекрасен цвят от 4? Тъй като виждам, че корените са леко по - тъмни, впоследствие като се поотмие боята, отдолу какъв цвят остава, ръждиво ли е?
Страхотно се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт