🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 211
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Банският на Любка е убиец Joy не че има какво да покаже де.

# 181
Какви са тези въпроси на които искат да си отговарят като повечето не могат да вържат две думи в изречение? Виктор трябва да е луд да избере Любомира или Бранимира от това което виждам и то си личи, че не му пука вече и се хвана да ги целува всички. 

# 182
Хайде Люба и Косара отидоха да си откраднат малко екранно време и да ни тъпчат главите с глупав диалог. Че и Виктор се присъедини. Мисля да приключа с гледането за тази вечер и да следя само тук.

# 183
Съсипáха го това Бубе! Вико е в режим "търсене", който ще му е до живот... Имало и такива дни! Пък аз като гледам от както е влязъл в туй шоО, всичките му дни са такива.

# 184
„Да се изнеса или да ви бъда терапевт?“
Как да има Косара да е винаги на терен и да им свети, за да разбере клюката в най-пресен вид! Satisfied

# 185
Люба с тоя бански и най-големия навитак ще разкандърдиса.

# 186
Виктор мълчи и гледа тъпо.И той не знае за какво ги е мляскал тия трите

# 187
Леле тия момиченца ги разбиха ергеновете

# 188
"Има и такива дни", вика и покани Васко насаме , хахахааха

# 189
Любка нали му беше казала да си пробва с който иска, пък сега излиза, че тя не може да го преживее.

# 190
  • София
Малко съм назад. Косара е крива, но и Васил  е странен. ДиМ няма повече да ги обсъждам.

# 191
Викторееее,ако знаеш ние от кога те чакаме да се метнеш някъде и да не ни мъчиш повече Joy

# 192
Аз разбрах,че ще има жена за всичко🤣Готвене,гладене,чистене,тя само ще дава енергия и ще пръска “красота “🤣
Обаче кой плаща на тая жена?😄
Тая жена да не се окаже майка й.

# 193
Бранимира е бясна на Виктор, щото е тъпанар ( в нейните очи). ...Съгласна съм с нея и бих му треснала "търся отговори"

# 194
Котката ми има по-умни изказвания от Виктор и Васил взети заедно Joy

Общи условия

Активация на акаунт