🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 731
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 60
Здрасти Мартине, Purple Heart Пенка съм, от Люлин:hibiscus: Flowers Hibiscus
Мерси за офертата, ама си имам издател.
Trollface

Това сериозно:
Не съм писател, ама искам. Ходи ми се по почивки:disappointed_relieved:Disappointed Relieved
Писателката може да е само онази, чието име не трябва да се споменава в лош контекст.
С благодарност за новата тема🌻 се включвам и с надеждата да можем всички свободно да споделяме мнения. Без псевдо морална цензура, бих помолила🌺

.....

Имаш талант, моля ти се напиши книга. Сериозно. Ще имаш много четения.

Аз ще ти платя да я издадеш. Мартин съм и си падам по проницателни и умни писателки

Това сериозно:
Пиши смело всичко и без притеснения, никой няма да те напада

# 61
Калайдисала се е като тава. От кога е този снимка😆

Данчето е като пълнена пуйка направена вече.😁😁😁

Много красива жена! Какви нежни скули, умен поглед, фини устни, подчертани от снежнобели, сияещи от белота зъби! Прекрасен, изтънчен стайлинг! И всичко това в комбинация с невероятен писателски талант, честен и безкористен характер! Блестящо представяне в предаването! Гледам го заради нея със затаен дъх от тази божествена красота и мощен интелект. АдмирациЙ Joy

На мен най- ми харесва колко естествена е. Като сълза.

# 62
Е как, изпуснала си айконик:
“Добре, че съм естествено красива.”
“ На хубав човек всичко му отива” от Дидата и
“Малко като Джокера стана” от Марчин

[Нещо съм изпуснала? Thinking Що не ползва сенки за очи? Laughing
Когато трябваше Мартин да я гримира и той обясняваше как ще нанесе сенките за очи, тя в синхрони каза нещо от сорта на- Аз сенки не ползвам, така че това му е спестено. И в следващите епизоди- хоп, Данка със сенки. 😄 Та и с бялото така.
Ахъ, да! Satisfied Мерси, наистина съм го пропуснала това, защото пропуснах сцената с гримирането. Уж щях да си връщам да видя как Марто постигна тоя що годе приличен грим, но толкова ми е било на сърце, че не го направих.

# 63
AM много иска да бъде умът, душата и сърцето на компанията, но не е. Но поне се стреми да има собствена светлина, а не отразена от мъжа до нея. Това я прави по-различна от Даниела, Ферай, Мартина, Косара.
Но все пак тя е по- умна Мартина и Силвия. Само не разбрах, защо дошла на Надкаст без капка грим и с мръсна коса, която през цялото време криеше под качулката. И това постоянно облизване на устните е много дразнеше.

# 64
Не съм я гледала АМ, но постоянното облизване, което се споменава, е характерно за хора в някои състояния.

# 65
АМ в подкаста загатна кое от момичетата е било задало въпроса с триъгълника към Даниела. Според мен 100% това е Клаудия.

# 66
  • Stockholm
Калайдисала се е като тава. От кога е този снимка😆

Данчето е като пълнена пуйка направена вече.😁😁😁

Много красива жена! Какви нежни скули, умен поглед, фини устни, подчертани от снежнобели, сияещи от белота зъби! Прекрасен, изтънчен стайлинг! И всичко това в комбинация с невероятен писателски талант, честен и безкористен характер! Блестящо представяне в предаването! Гледам го заради нея със затаен дъх от тази божествена красота и мощен интелект. АдмирациЙ Joy

На мен най- ми харесва колко естествена е. Като сълза.

И от тази прелестна уста със зъбчета като бисерчета никога не излизат лъжи, никога Joy ТЯ е идеалът ми за жена и успешна личност!

# 67
Не съм я гледала АМ, но постоянното облизване, което се споменава, е характерно за хора в някои състояния.
Целият ѝ вид беше... покъртителен, но устните ѝ, които живеят собствен живот и долната буквално виси, бяха целите сухи в рани от обелени кожички. Явно скоро ги е наблъскала, белят се, на сини петна са и още не ги чувства свои.

# 68
Този навик го имала от малка и майка ѝ постоянно и е правила забележка.

# 69
Анна-Мария защо така плюе по Силвия? Не бяха ли приятелки?

Приятелки са само в главата на Силвия, Анна-Мария се изказа много надменно и унизително за нея на няколко пъти в отрязъка, който издържах да изгледам.

# 70
Ужас. Колко време отнема да се възстановиш от тази процедура?
На АМ като са пълнени преди трябва наново ли?
Те доста и висяха преди и тя напрекъснато фъфли. Дано да се е оправила.
Целият ѝ вид беше... покъртителен, но устните ѝ, които живеят собствен живот и долната буквално виси, бяха целите сухи в рани от обелени кожички. Явно скоро ги е наблъскала, белят се, на сини петна са и още не ги чувства свои.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:12 от Labubu8

# 71
На кого е ядосан Мартин. Според мен на Мартина.

# 72

А фъфлеше ли? Някои сред поредното боцкане с дни не могат да говорят нормално.

# 73
1 Ще останат заедно до края на предаването, за в бъдеще, по скоро мисля, че Мартин би зарязал Даниела
2 Правилно постъпи за да не залъгва останалите. Ще ми е интересно момите които ще нападат Даниела , и как тя ще се отбранява . Винаги до сега були отборът е нападал слаби психически жертви, ще ми е интересно , когато го прави срещу доста стабилна. Може би единствено Мони от сезонът на Елена и Валерия, добре отиграваше нападки
3Виктор..кой беше ...тийновете не ме влекат . Там трите мацки накрая може да си стиснат ръцете и да го набият
4 Косара е най подходяща за Васко. Като имаш лош вкус за жени, е добре да минеш през връзка с тях, да ти се оправи .

# 74
Ана Мария ми се затвърждава като неприятна персона с чувство за грандоманщина. Сега от време на време ходела в бизнес клуба, в който членувала от създаването му. Искала на 30 години да има стандарт на живот, който да й позволява да пие шампанско в 10 сутринта. Нищо не правела, но се занимавала със социалните си мрежи, създавала "контент" за тях. Преди се пишели по 5 статии в годината за нея, сега по 5 статии на седмица, та свикнала била и не й било проблем. Ана Мария се държи като наперена шестокласничка, която иска да прилича на 40 годишна супер успяла и с много житейски опит грандбизнес дама. Направо ми е смешна вече.

Тези награди (бизнес дама и дрън дрън) се купуват, както и статиите се плащат много лесно. Тя наистина се има за най - умната в Б-я, а всички други сме тъпи селяни под нивото й.

Общи условия

Активация на акаунт