🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 692
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 45
В linkedin ми излезе, качена е преди 4 дни, от момчето, което се подава.😃

# 46
АМ се държи като едно дълбоко травмирано детенце.

# 47
  • София
Аз се връщам към Юда. Когато Мартин каза Ние сме като тайната вечеря, Ана Мария инстинктивно попита А знаеш ли кой е Юда? А после започна да умува как да отиграе и се насочи към Даниела / предателство с лъжи и неискреност не се връзват много, но големият ум измисли комбинации за елиминиране на конкуренцията 😉
Между другото моята първа реакция, успоредно с АМ беше Ти за Христос ли се мислиш? 😂

# 48
На тази снимка в линкедин не беше ли тагната друга жена? И на мен ми заприлича на Даниела и се зачудих.

# 49
АМ "блесна" само и единствено заради общото ниво. Най-обикновена сплетница и клюкарка. Нито видях някакви стратегии, нито печеливши ходове. Кой неин кроеж се осъществи? Какво намисли да направи тя и чрез различни ходове и манипулации успя?

# 50
Аз си оставам на мнението от предната тема, че Данка губи играта, ако се отдаде (да, отдаде) така лесно без гаранциите, за които ТЯ настоява.
Тъй че, ако има зарязване, ще е уж от нейна страна.

А за момичетата: на мен Адриана май най-ми допада тоя сезон. Малко момиче с твърд характер. Харесва ми

# 51
[Нещо съм изпуснала? Thinking Що не ползва сенки за очи? Laughing

Когато трябваше Мартин да я гримира и той обясняваше как ще нанесе сенките за очи, тя в синхрони каза нещо от сорта на- Аз сенки не ползвам, така че това му е спестено. И в следващите епизоди- хоп, Данка със сенки. 😄 Та и с бялото така.

# 52
Благодаря за темата 🌺
Мартин получи меден месец без дава кинти и без да пазарува за Даниела. Доста е прецакана, да видим как ще го отиграе.
Нали вече са пазарували този месец, всеки месец ли трябва да я води на шопинг?😁

# 53
[Нещо съм изпуснала? Thinking Що не ползва сенки за очи? Laughing
Когато трябваше Мартин да я гримира и той обясняваше как ще нанесе сенките за очи, тя в синхрони каза нещо от сорта на- Аз сенки не ползвам, така че това му е спестено. И в следващите епизоди- хоп, Данка със сенки. 😄 Та и с бялото така.
Ахъ, да! Satisfied Мерси, наистина съм го пропуснала това, защото пропуснах сцената с гримирането. Уж щях да си връщам да видя как Марто постигна тоя що годе приличен грим, но толкова ми е било на сърце, че не го направих.

# 54
  • София
AM много иска да бъде умът, душата и сърцето на компанията, но не е. Но поне се стреми да има собствена светлина, а не отразена от мъжа до нея. Това я прави по-различна от Даниела, Ферай, Мартина, Косара.

# 55
И АМ ли ще пише книга ? ,
Ферайчето , че няма идея за мъжете няма. На тези години , не би и трябвало да е опитна свалячка и изкусителка. Да си гледа луканките и да учи , после ще ги мисли мъжете. В началото знаеше , че искат мусака , сега , че искат да се раздават за някоя красавица , съвсем каша направиха в главата му

# 56
Самото гримиране и аз го пропуснах.

# 57
Анна-Мария защо така плюе по Силвия? Не бяха ли приятелки?

# 58
Интересен ми е разговорът между Злюба и Виктор.  Виждам, че някои го осъждат за думите, ама в крайна сметка - точно така е. Това е четвърти сезон на Ергена. Далеч по-желани и обожавани фаворитки изтърпяха ергените им да се целуват не с 3, а с 23. Злюбка не е ли знаела къде и в какво попада и какво очаква? Като си се хванала на хорото - трябва да ти е ясно къде попадаш.

# 59
  • Stockholm
Калайдисала се е като тава. От кога е този снимка😆

Данчето е като пълнена пуйка направена вече.😁😁😁

Много красива жена! Какви нежни скули, умен поглед, фини устни, подчертани от снежнобели, сияещи от белота зъби! Прекрасен, изтънчен стайлинг! И всичко това в комбинация с невероятен писателски талант, честен и безкористен характер! Блестящо представяне в предаването! Гледам го заради нея със затаен дъх от тази божествена красота и мощен интелект. АдмирациЙ Joy

Общи условия

Активация на акаунт