🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 682
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата 🌺
Мартин получи меден месец без дава кинти и без да пазарува за Даниела. Доста е прецакана, да видим как ще го отиграе.

# 31
На мен АМ ми се струва дълбоко травмирана от нещо в миналото. Много й личи, че не е добре и цялото й поведение е някаква форма за защитна реакция.

В някой от епизодите каза, че имала страх от изоставяне.
И за мен поведението ѝ е защитна реакция.

# 32
Не можах да изгледам целия подкаст с AM. Догледах го третия път, когато чух фразата „Работя с това, което имам“. Не е не е съглана че било култ, а през цялото време обяснява какви задачи и инструкции е давала. Много плюе по Силвия.

# 33
Опитах да си причиня Надкаст с Анна-Мария. Чух само "аз, аз, аз, моята стая, еди-кой-си искаше да дойде да живее при мен, моят материал, с който трябваше да работя, аз реших, аз им казах, аз им правех оперативки". Ego trip на макс. Интересно кой в детството я е повредил така.

# 34

Данчето

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:10 от Не се сърди, човече

# 35
Ще останат заедно до финала Мартин и Даниела.

# 36
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за темата! Нямах възможност да гледам епизодите, та наваксах след това. Много бяха странни, превъртах на места - сцените с Мартин и Даниела вече не са ми интересни. Виктор се отвърза яко, той реши, че трябва да мине батя си по нацелувани моми... Беше супер странна ситуацията и с Бранимира, и с Клаудия. Клаудия реално му се предложи, Бранимира се дръпна. Не мога да повярвам, че започвам да я харесвам Бранимира. Не ми се струва незряла, но Виктор дава много противоположни сигнали и е нормално да не знаеш как да реагираш към него. Много се смях на коктейла как му се обяснява, че краката й подути, цикъла й закъснява, корема я боли... Ма леле, как му го изпляска това... Нещо се беше объркала, че говори на Бубето или на Косара май...
От срещите много ми хареса срещата на Синтия с Васил, много добре ми изглеждаха заедно. С Адриана ми е много измъчена работата, тя иска повече и естествено ако може сега да е. Ферай горката е уникално тъпа, но поне е забавна. Не вярвам, че Мартин е толкова голям артист, според мен е хлътнал яко и му се такова, че две не вижда... Налапал е куката яко. Там няма шанс да се развият нещата добре. Чак ми стана мъчно като си тръгваха неговите момичета.
Много се смях с това Тисо  и нямането на пари... Тисо си е много добра марка, особено часовниците с диаманти и рубини Simple Smile Ама то трябва и малко да се чете, не само да се повтаря като папагал от кака Дани...
По въпроса с анкетата:

1. Мартин ще я зареже (така се надявам)
2. Да, щом вече е избрал, така е по-добре
3. Гласувах с да - в тая ситуация явно така е по-добре за него. А и Клаудия буквално му се нахвърли. За Бранимира той си беше навит от самото начало.
4. Синтия или Роси, да се надяваме, че ще види колко е скучна Косара.

# 37
  • софия
Кло, благодарско за темата!
 Ще останат до края, баш тези двамата няма начин да изпуснат ефирно време. После ще е цирк, него чакам с нетърпение.
 Момичетата така или иначе си бяха тръгнали, просто Мартин не можеше да си позволи да не блесне и в този случай. Багажа на Мартина е бил приготвен. По-добре, че си тръгнаха. Даже закъсняха. Трябваше още на черните рози да му бият шута и да се гледа с УП до края на сезона.
 Добре разджурка кошера Виктор. От зрителска гледна точка е хубаво, че ги нацелува.
 Адриана мисля, че най му подхожда.

# 38
Скрит текст:
Данчето
Пръстенът от кога е?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:10 от Не се сърди, човече

# 39
  • Stockholm
Ще останат заедно до финала Мартин и Даниела.

Е как, те цялото предаване преконструираха, за да си останат двамата поне до финала Joy Баче Нико трябва да развърже кесията обаче, щото медена седмица  в женската къща някакси не се припокрива с високите критерии на Данка Joy

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:41 от silsto

# 40
Що е в бяло Данчето? Nerd
Кло, мерси за темата! Flowers Rose

Скрит текст:

# 41
Благодаря за темата.🌸
На тази анкета не мога да отговоря защото толкова до гуша са ми дошли участниците, и разврата на събитията, че единственото нещо , което би ме задоволило в момента е всички да направят това, за което ВикитУ каза, че е все късно да го направи. Днеска съм екстремна.

# 42

По същата причина, поради която не ползва сенки за очи. 🤓

# 43
  • Street of Dreams
Къде ги четете тези неща, че Даниела го блокирала веднага след предаването?

# 44
По същата причина, поради която не ползва сенки за очи. 🤓
Нещо съм изпуснала? Thinking Що не ползва сенки за очи? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт