🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 689
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 15
-Васил бил имитатор, фейк, пълен ред флагове, не бил мъжкар и джентълмен. Когато е влязъл ( по-точно според АМ флезнал). Ферай била казала:" тоя не е никакъв богат, виж го какъв часовник носи (Тисо)".

Лоол. Ето защо в нова, непозната ситуация не трябва да парадираш с ресурси, родители и прочее. И на работа, и на срещи мъжът трябва да изглеждаш малко гладен. Чудесно филтрира околните, ферайките сами си бият шута.

Жената, обаче, трябва да изглежда сита и гледана, защото това прецежда неможачите, стиснатите, комплексираните и насилниците.

# 16
Скрит текст:
-Васил бил имитатор, фейк, пълен ред флагове, не бил мъжкар и джентълмен. Когато е влязъл ( по-точно според АМ флезнал). Ферай била казала:" тоя не е никакъв богат, виж го какъв часовник носи (Тисо)".

Лоол. Ето защо в нова, непозната ситуация не трябва да парадираш с ресурси, родители и прочее. И на работа, и на срещи мъжът трябва да изглеждаш малко гладен. Чудесно филтрира околните, ферайките сами си бият шута.

Жената, обаче, трябва да изглежда сита и гледана, защото това прецежда неможачите, стиснатите, комплексираните и насилниците.
Не е точно така, че вече и Фераювци има много.

# 17
  • Street of Dreams
.
АМ и Косара много близки. Направо неразделни, спяла на дивана на Косара в тях. "Косараа, какво ще правим сега? Косарааа, какво ще ядем?".
Taкааа, значи да разбирам, че АМ и К са бестита, а АМ е стреляла срещу Васил? Значи е почти сигурно, че Васил не избира Косара.

Линда, не съм сигурна дали Ферай е наистина меркантилна. Според мен е просто безхарактерна и вятърничева и в момента ги дрънка тези под влиянието на Даниела. Ако наистина е типаж на Васил, то той много лесно ще промени мирогледа й, тоест ще го подмени с неговия.
Отделен е въпросът, че до тук мирогледът му е мъгла.

# 18
Опитвам се да гледам 3 ден трите ергенки, трагични са! Силвия- незряла, глуповата и неосъзнала къде се намира и към момента, Мартина- нелепа, нахилена като 12 годишна пикла и абсолютно кринджав смях, и вече АМ ме съсипа. Надменна, арогантна, противоречива. Хвали се как не понася кифли, а си монтирала 3 тона материал в пазвата, джуките й могат сами белот да играят с Мартин, всички са много под нея, тъпички, защото така каза за Силвия, а тя много интелигентната веднъж не каза нещо обосновано. Много й е важно да е права. Обикновено сме прави, но не и щастливи, избира да се вкарва в битки, където няма нужда изобщо да влиза. Грозно същество, ама някои мъже си заслужават такава жена.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 21:22 от passionbiojuniper

# 19
  • София
Анкетата ме затрудни,  предадох празен лист : )
Благодаря за темата 🌹

# 20
Благодаря за новата тема.

Гласувах по следния начин:
1. Мисля, че Даниела ще зареже Мартин.
2. Хубаво е, че ги отпрати, вече бяха безинтересни - дано като ги снимат заедно с Даниела е интересно, но предвид, че ще работят с Маги, се съмнявам.
3. Да, радвам се че Виктор целуна всички, заради сеира.
4. Най-подходяща за Васил е Косара, защото са един дол дренки.

# 21
На мен АМ ми се струва дълбоко травмирана от нещо в миналото. Много й личи, че не е добре и цялото й поведение е някаква форма за защитна реакция.

# 22
Не мога да извинявам хората, че са си гадни всеки път с някаква голяма травма, тя си е злобна, но и много нагла едновременно сякаш презира хората и не се и крие, не ме вълнуват такива, пък и ми писна да търсим извинение за грозното поведение на някой.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:42 от passionbiojuniper

# 23
Аа, аз не, че й търся извинение, просто не изглеждаше като щастлив човек и имаше тежка атмосфера около нея. Като цяло, аз нямам никого, на когото на симпатизирам този сезон - нито мъже, нито жени.

# 24
  • Stockholm
Много адвокати на Данка в темата, които преекспонират коментарите. Аз обида срещу нея или родителите ѝ не съм прочела. Анализираме поведение на един риалити герой и имаме пълното право на това.

# 25
  • # супернатурална #
Гласувах, че Даниела ще зареже Мартин, въпреки, че се колебаех, защото не виждам да е в близкото бъдеще.  Иска ми се да си изживеят тяхното, но Даниела ми е с една идея по-амбициозна от него, и с няколко идеи по-самодостатъчна. Иначе, ако си пооправи малко физиономията, би се вписала прекрасно в средата му, та даже и в тая на нотариуската, все пак не влиза в Английския кралски двор (те и там вече какви ли не пускат)
Въпросите за Виктор са ми безразлични, като него и компания.
Васил само Ферари ша го упрай, и изобщо не съм хумористична. Някой трябва да измъкне тоя бастун от з@$#ика му.

# 26
Станислава от tiktok/youtube показа снимка на Ферай преди корекциите, снимката е на скрийншот от последното й видео.
Скрит текст:
[/spoler]

# 27
Имам едно предположение. Щом Мартин казва, че всичко ще си каже. Да не би да е харесал най-много Косара и цялата история с Даниела да е негов план за да бъде по близо до нея. Появиха се слухове, че е бил на рождения и ден.

# 28
  • # супернатурална #
Ще ви се Grinning

###

Друго си е интелектуалка да ти начука канчето. Wink

# 29
Благодаря за темата!

Ето какво мисля към този момент:
1. Мартин ще я зареже (явно на това се надявам)
2. Да, щом вече е избрал, така е по-добре
3. Не е Ок, ама нямаше какво друго да направи май май, дърпа го към Бранка, а на Клаудия нямаше как да откаже
4. Ади (или Синтия, в краен случай Роси)

Общи условия

Активация на акаунт