🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 683
  • 2 320
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в дванадесетата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а три! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. По-късно към тях се присъедини и Васил Пенев и промени динамиката на романтичното предаване. Досега дамите разпределяха симпатиите си между Виктор Русинов и Мартин Николов, но сега балансът ще бъде променен. Изградените вече отношения и връзки ще бъдат поставени на проверка и изпитание, но ще се появи и нова възможност за още една красива любовна история.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

Васил, 29

Васил Пенев е третият Eрген. Живее и работи в София в сферата на търговията и рекламата.„Аз съм безнадежден романтик, но тази страна от мен трудно излиза наяве. Трябва да е някой специален човек, който по естествен път да я разкрие“, споделя за себе си.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Адриана Велчева

Ферай Наджиб

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Синтия Цицвидзе

Любомира Христова

Бранимира Петкова

Присъединили се по-късно
Скрит текст:
Александра Колакова - включила се по-късно в състезанието със сестра си Анна

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от Виктор

Николина Цветкова - отказала роза на Мартин

Габриела Петрова - не получава роза от Мартин

Пресиана Спасова - не получава роза на церемония

Яна Рашева - не получава роза на церемония

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на Мартин

Анна Колакова - не получава роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Диана Кабакчиева - не получава роза на церемония

Анета Славова -  отказва роза на Мартин

Ива Костова -  не получава роза на церемония

Алекса Радкова - не получава роза на церемония

Ивет Иванова

Анна-Мария Граченова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Силвия Кирова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Мартина Петрова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби
Васил - Овен

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - Близнаци
Йоана - Стрелец
Алекса - Телец
Анета - Близнаци

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Старите теми и анкети:
Скрит текст:
Тема 11, анкета: Хареса ли ви "Последният ергенски запой" / Мнение за Наум / Кой Ерген бихте изгонили?
Тема 10, анкета: За кой Ерген бихте се борили / Допадат ли ви барманът и психологът
Тема 9, анкета: Допадна ли ви Анета / Кого подкрепяте в спора между Виктор и Васил / Фаворитки от сезони 1, 2 и 3
Тема 8, анкета: Мнението ви за основните участнички / Кои от останалите момичета искате да показват повече
Тема 7, анкета: Мнение за третия ерген / Харесва ли ви рядкото отпадане на участнички
Тема 6, анкета: Допадна ли ви Йоана / Вярвате ли, че Йоана казва истината за нея и Мартин / Кой формат на излъчване предпочитате / Кои от участничките намирате за най-подходящи за двамата ергени
Тема 5, анкета: Мнение за отхвърлените целувки / Интересен ли ви е сезонът / Следите ли подкасти за предаването
Тема 4, анкета: Изгонването на Елвира/ Най-неприятни участнички
Тема 3, анкета: Изгонването на Яна и Пресиана / Липсват ли ви игрите между момичетата / Смятате ли, че сезонът може да роди истинска любов
Тема 2, анкета: Харесва ли ви, че всяко момиче може да получи роза от всеки ерген / Връщането на Ива / Искрена ли беше Николина за причините за напускането си
Тема 1, анкета: Коя от одобрените участнички харесвате / Коя от неодобрените ви допадна / Кой ерген предпочитате
Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
Благодаря за нвата тема!
Гласувах, че Даниела ще зарежа Матин и съм съгласна с решението му, само че продукцията ги прецака, те си мислеха, че ще се консумират в самостоятелна виличка с басейн, а то какво стана...
За Виктот гласувах с "да", защото ме кефят реакциите на другите моми.
До Васил виждам Адриана.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема! 😊

1. Е, заедно ще са. Какво друго... Освен ако някой не сгафи яко, ама не ми се вярва. Или както са казали хората, 'А дано, ама надали'

2. Да, това е правилното решение. Но това не е естествена връзка, така че няма с какво да се гордеят и двамата.

3. Не! Категорично. С тези целувки Виктор отново ми стана антипатичен, а таман заради някои свои изказвания ми беше станал една идея по-симпатичен.

4. Твърдо Адриана. Енергийно си подхождат. 😁

# 3
Да се запиша...
1. Ноу комент.
2. Чакам си боя...
3. Адриана.

# 4
  • София
Все си мисля, че Даниела ще го зареже.
Създаването на двойка в къщата при момите не ми допада.
Васил със Синтия го виждам, но дано не стане така.

# 5
Косара е идеална за Васил, взаимно се харесват, еднакво самовлюбени са.
Мартин и Даниела ще останат заедно до края на шоуто, така ми се струва - щом са влюбени, какво пък толкова да се случи, че да се разделят за две седмици?
Според мен не трябваше да избира Даниела така бързо, а да се среща и с другите момичета и да има съспенс, от тази гледна точка Мартина, като другата фаворитка, трябваше да остане и да има напрежение между двете жени. За мен лично стана скучно с обявяване на булката.
Виктор не ме подразни толкова с целуването на Клаудия, колкото с безцеремонното и студено изказване ''Не бих търсил любовта в това предаване'', към Любомира, която очевидно е хлътнала по него и той го знае. Доста гаднярско.

П.п. Когато нямаш пари и пиеш повече от нужното си пияница, когато имаш пари и пиеш много си бохем. Сега ок ли сте? Simple Smile

# 6
Колкото и да е странно, най-подходящата за Васил според мен е Ферай като химия. На него му трябва такава лековата, хвърковата, според мен. Личи си, че има симпатии към нея. Само да беше една идея по-умна и по-малко меркантилна. Тя търси друг тип мъж и няма много да оцени Васил. Втората е Косара - но по грешните причини - позьорщината.

# 7
Благодаря за новата тема.
За пръв път не зная как да гласувам в анкета. Не заради въпросите в нея, а заради участниците- манивели. 🙄

# 8
Ще ви върна на Надкаста с АМ.
Където трябваше да изтръпя не само нея ами и Туджаров, па и Неделчо който преспа целия епизод.
-Васил бил имитатор, фейк, пълен ред флагове, не бил мъжкар и джентълмен. Когато е влязъл ( по-точно според АМ флезнал) Ферай била казала:" тоя не е никакъв богат, виж го какъв часовник носи (Тисо)".
Голямата бизнес дама с 0 съществуващи бизнеса. Уж от бърнаут.
- Най-големият страх на баща ѝ: да не набие някого в предаването (защото имала е такива проблеми през тинейджърските си години).
- В какъв филм е? То не бяха оперативки, стратегии....Много си е повярвала.
- Диана и Силвия си паднале по Виктор. ( Явно и с реалността няма връзка)
- Ивет си падала по АМ. Да бе. Ивет е писала на всички, само Роси ѝ е отговорила. Ивет е последвала АМ, тя нея обратно не. Ивет не била канена никъде с тях. И затова се е озлобила и наговорила всичко това в Надкаст.  Да бе, да!
- Роси се е разплакала нарочно след това с писаното на хартия на масата, а не защото всички я нападнаха. Ами нарочно, за да стане жертва. Онези двама ѝ казват че това изисква силни актьорски способностти, да се разплачеш от раз автоматично. .Не...нарочно се разплака. 🙄
Стана ясно че прекарва времето си с Косара.
( Което заедно с обидите към В, бих означавало че К+В≠❤️)

# 9
  • На морето!
Сигурно сте коментирали в предходната тема участието на Маертина в ПО, но все пак да питам- някой разбра ли защо се разплака? Проблем с нервите ли има или доскоро не е виждала пълната картинка и си е мислила, че Даниела преувеличава отношенията си с Мартин?

# 10
Виктор не ме подразни толкова с целуването на Клаудия, колкото с безцеремонното и студено изказване ''Не бих търсил любовта в това предаване'', към Любомира, която очевидно е хлътнала по него и той го знае. Доста гаднярско.

П.п. Когато нямаш пари и пиеш повече от нужното си пияница, когато имаш пари и пиеш много си бохем. Сега ок ли сте? Simple Smile
Нещо като мъж с шкембе и пари е ок, а мъж с шкембе, но без пари, е дебел. Запазената марка на Балканите - хубава кола, а дебел мъж с 0 номер и безумни фешън дънки. 
Иначе ергенките били повърхностни и меркантилни.

Виктор си е ясно, че е неосъзнат гадняр от началото. Изгубените хора са такива. А в случая Любомира прекалява да му държи сметка. Проблемът й е че не може дори малко да изтрае, освен това има грешна преценка за мястото си и за Виктор. Той не й е длъжен. Пита, отговаря й се. Да се оправя.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:02 от Linda*kiss

# 11
  • София
Благодаря за новата тема!
АМ в надкаст каза, че в Ергенът с Ферай се разбирали само с поглед. Само по погледа й Ферай знаела какво иска да каже/ще каже АМ. Също, че и Ферай имала като нейното чувство за хумор, демек брутално яко. Примерът с "Васята".  Не мога да оценя чувството за хумор на Ферай, в графа Тъпизми/ Глупусти е.
АМ и Косара много близки. Направо неразделни, спяла на дивана на Косара в тях. "Косараа, какво ще правим сега? Косарааа, какво ще ядем?".
P.S. След избора на Мартин - Ам казав надкаста: "Мартин продължи да тества Даниела след това ..... "

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:36 от Vesika

# 12
  • Stockholm
Чета дискусията за родителите на Даниела. Сякаш никой не е забелязал, че самият Мартин дълбаеше по темата и я питаше доста сериозно, целият в слух. Не ние тук. Той като син на елитно семейство, е също така парвеню и му е супер важно какви са родителите на бъдещата му съпруга. Даниела я разбирам, че изпитва неудобство от произхода си, но умело го замаскира чрез най-леснот0 - лъжа и отлагане. Добре че е сестра ѝ да спасява положението. Но, както всички знаем, но Данка вероятно не- на лъжата краката са къси.

# 13
Като са толкова близки с Косара, аутфитът с качулката да не е от китайския й бутик. Joy

# 14
Значи до тук имаме :
- три хостеси от Театро: Габи, Елвира и Бранимира. (От тях Габи и Елвира сега са с нови бизнеси - дрехи...онлайн)
- бизнес дама на годината без бизнес.
- Мартина с несъществуващ или таен бизнес
- Косара онлайн бутик с 20 дрехи общо
- Една моделка/актьорка, последно наета от Косара за "онлайн бутика" и епизод в Съдби на кръстопът.
- още натфизджийки
- Ивет също тениски онлайн + снима нещо.
- Диана шеф на луканките
- Силвия не била сервитьорка ами управителка + бизнес с фотобут
- Ферай ...Ферай ако не вземе да се образова и да се захване с работа...разбирам претенции...но на основата на какво??
- писател без книги (с една книга и потенциал за втора).
- още онлайн бутици ...но в Маями
- астроложка
- и Роси хостеса, но в ЛА и фриленс графичен дизайн.
- Ерген ... собственик на заведение който обикаля не само своето ами и други заведения
-Ерген успешен бизнесмен, но пък носи Тисо.
- Ерген модел/плувец
И за какво сте се захванали за Даниела?
Всичките са съмнителни.
И кой, по дяволите, купува тези дрехи???

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:37 от Glutenfree

Общи условия

Активация на акаунт