🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 036
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 750
Най-накрая изритаха Брана.
Нагло стоя и въртя Ерегенино..

# 751
Ферай и Росица трябваше да си тръгнат, нямат шанс с Васил, явно т нямат достотнство, от Ферай го очаквах, но Роси ме разочарова
Роси изобщо не може да преценява хората и ситуациите - като нищо си мисли, че е фаворитка.

# 752
Заснетият материал не става, но поне монтажът е добър.

# 753
Росица и Ферай за какво стоят и на какво се надяват не ми е ясно.

# 754
Мартин е one man show. 😁😂

# 755
Хареса ми Церемонията на Жълтата роза!
Ако може да се каже, че нещо се доближава максимално до истината и реала -- това беше.
Бранимира - поклон, момиче! Ти беше най-истинска! Постъпи както трябва.
ЛюбЕ - пожелавам ти късмет и истина!
Съжалявам, че три много истински и цветни момичета си тръгват... Късмет и любов им пожелавам!
... Семейство Кринджави вървят в бекграунда... Айде, още по-бекграунд да ходят, че ми развалят картинката!

# 756
Гоооляма изненада ще са останалите дни - Мартин си живурка с Даниела, Васил ще избере Косара и Адриана, Виктор ще се мъчи да се доказва отново на Любомира...Скука!
Даниела си чака годежния пръстен. Тя все нещо иска.Все някой трябва да й дава нещо. Превземките й край нямат. Не се ли уморява от тоя вечен спектакъл?

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 13:49 от Карла_Карла

# 757
Любомира защо се унижи така?
Защото е влюбена, любовта прави човек слаб и сляп. След като Бранка си тръгна си помисли, че имаш шанс. А и Вики със своите думи й даде надежда, на влюбена жена това е дъстаточно.

# 758
Ферай е с мозък на пиле, но поведението на Роси става вече много зле…какво очаква?

# 759
Доволна съм от новия сценарий. Нека всеки/всяка покаже уменията си на 24-ви "сесии" /както Наум ги нарече/👌😄 Злюба специалната извива ръце след доброволното овакантяване на сърцето на Виктор от приятелката й Брана

# 760
Хак му е на Виктор, сега Клаудия хубаво да го изнасили, дето сам се намърда в тоя капан.
Докато Любомира и той си задават едни и същи въпроси вече три месеца и няма шанс да се разберат, Клаудия ще му помогне в осъзнаването на ориентацията набързо.

# 761
  • ВАРНА
Много са ми грозни чехлите на Клаудия.

# 762
Много лигаво почна да ми става предаването. Само на мен ли така?

# 763
Има хора които се връзват на това театро..гледам....чета де...лощо няма...

Бранимиро....биваше да си тръгнеш отдаааааавна.....момиче нахално.

Нещо накрая бързо взе решение..ама така е. Като те натиснат продуЧентите...налЕ..

Любке..лоша игра.. посредствена....ма каквото и шоото /евтинко/  - такива и актрисите Wink

# 764
Срещи с Маги. Ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт