🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 874
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 90
  • Stockholm
"Даниела е Юда, защото Юда е предателят с целувка" ?!?!?!?!?!?!?!?
Тази жена се оказа по-проста отколкото изглеждаше.

Два или повече пъти натърти, че е УМНА Joy Аз никога не съм чувала интелигентен и умен човек да каже за себе си, че е умен.

# 91
Гаднярът Марто я удари по болното място с репликата „Мислех те за по-умна“.

# 92
  • България
Елвира била познавала Бранимира от заведението и Елвира твърди, че Бранка и Виктор са имали отношения преди предаването.
На нас ни беше представено, че се познават, но някъде се изпуснаха, че Виктор я свалял 8 месеца преди това.
Възможно е да е имало свалки и секс между Виктор и Бранка в крайна сметка. И тя после да го е отрязала.

# 93
  • Stockholm
АМ  как хиперболизира Мартин, ох.  Най- красивият, най-интелигентният, най- секси, най, най, най Joy Толкова не можа да разбере какъв въздух под налягане, нарцисист и макиавелист е Мартин. Умница Joy Спирам да я коментирам. Не искам да се хабя Blush

# 94
АМ в подкаста, Мартина във влога

# 95
Изгледах цели 15 минути , докато започне новият джумбЮш . Ана мария е знаела, че ергените са двама , явно всички са знаели , какво ни разиграват цирка на изненадата

# 96
  • Stockholm
Не, Мартина каза, че на някакъв синхрон определени въпроси са я накарали да се усети, че влиза нов ерген. Което е споделила с АМ и затова са знаели. Те самички, умниците са го били установили.

# 97
Айде, днес сме в траур в кокошарника.

# 98
  • България
На мен любимото ми от подкаста е как видяли, че Даниела правела знака триъгълник, и те я били разконспирирали и Даниела после спряла. FlushedLaughingLaughingLaughing
Ана-Мария има някаква нездравословна мания за контрол, Косара - също. Имат нужда от работа над себе си, много.

# 99
Бранимира изоообщо няма представа как да се гримира подходящо. Всеки път е нацапотена с три пласта грим.

# 100
Ферай,милата : " Ще хапнем"

# 101
Родена била да е хубава жена. Ами хайде де. Поне да си хубава, ами и това не си, Данче.

# 102
Даниела не била създадена да е домакиня, тя е създадена да е хубава жена... Grinning

Но поне английски е научила, браво Grinning

# 103
Имам си мъж, имам си и роб, пратих момичетата в океана в неизвестна посока... лайф ис гуд Simple Smile

Даниела, 2025 г, Шри Ланка

# 104
Най-после ще гледаме проникване в ефир? Mask Frowning Close

Общи условия

Активация на акаунт