🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 890
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 75
Е, тя и преди си фъфлеше. Говорът ѝ е ужасно дразнещ с това грозно "ъбъ" (р). Захапката ѝ е обратна и това също добавя. А от напъни да е много cool, извади и тя "глас за пред микрофона"...
За смешна... казах - много, много е смешна! Има се баш за гранд дама и голяма работа, а на вид беше като спяща в кашон. Просто жал да ти стане.

# 76
АМ в подкаста загатна кое от момичетата е било задало въпроса с триъгълника към Даниела. Според мен 100% това е Клаудия.
Аз мисля, че Синтия.

# 77
И аз смятам,че говори за Синтия.
Въпреки всичко я харесвам Ана,не напълно,но много повече от други.
Благодаря за темата,Кло!

# 78
Таз' Ана-Мария с бретон не става. 👎

# 79
Таз' Ана-Мария с бретон не става. 👎
И то с мръсен бретон. Колко време мина след като излезе от Ергена, че косата й стана толкова дълга?

# 80
Как е възможно да погрознее толкова?

# 81
Е, сега ме заинтригува! По-грозна отпреди?

Пък и по-фъфлеща била.

Но самочувствието си е същото – плещи глупости и си мисли, че ние сме прости кат нея. Нито знае кой е Юда, нито от Ефекта на пеперудата разбира.

# 82
Ее без капка грим и мръсна коса...как да не е грозна, всички обикновено идват  супер подготвени с прически, грим, хубави дрехи,  тази стана от леглото, сложи си качулка и си тръгна😆

# 83
Заинтригувахте ме.Щях да си я пусна, ако не беше полунощ , но вярвам ви , няма до си го причинявам
.[,quote author=LadyCharming link=topic=1770917.msg49660735#msg49660735 date=1745943374]
Е, сега ме заинтригува! По-грозна отпреди?
[/quote]

# 84
  • България
Ана-Мария е много зле в подкаста, противоречи си и си мисли, че е на Женския пазар и ще набие Неделчо и Туджаров. Много глупави размисли. В монтажа в началото я бяха изкарали по-умна отколкото е. Много неприятна личност. Големият стратег, който всъщност не става за нищо.

# 85
Ана-Мария е много зле в подкаста, противоречи си и си мисли, че е на Женския пазар и ще набие Неделчо и Туджаров. Много глупави размисли. В монтажа в началото я бяха изкарали по-умна отколкото е. Много неприятна личност. Големият стратег, който всъщност не става за нищо.
И тя искаше да си тръгне сама, но Мартин и нея я изпревари, май само Силвия не се сети да каже това 😆

# 86
Според мен Даниела и Мартин ще останат заедно до финала и тя после ще го зареже 😂

Радвам се, че той разпусна останалите фигури от шаха. Таман да се покажат в целия си блясък и навън.

Не ми хареса, че Виктор нацелува къде която свари. Гадно постъпва с Любомира. Дори да са се наговорили предварително, пак е тъпо за нея.

За Васил най-подходяща мисля, че е Адриана, ако реално би опитал дългосрочни отношения с избраницата.  си.

# 87
  • България
"Даниела е Юда, защото Юда е предателят с целувка" ?!?!?!?!?!?!?!?
Тази жена се оказа по-проста отколкото изглеждаше.

# 88
"Даниела е Юда, защото Юда е предателят с целувка" ?!?!?!?!?!?!?!?
Тази жена се оказа по-проста отколкото изглеждаше.
Може да е лиричен герой от някоя чалга песен

# 89
Аз пък гледам влога на Туджаров с трите и ми е малко странно да слушам Мартина, зряла жена, която говори и се държи като 15-годишна.

Общи условия

Активация на акаунт