🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 241
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 150
На Викчо му задават  ясни въпроси ,той вече не знае какво да отговори.Лавира ,върти Innocent

# 151
Ама този Васил и на мен да ми говори така и да ме анализира по този начин даже ще му кажа, че е нетактичен и досаден. Имам чувството, че го прави нарочно, за да я провокира, а това е тъпо.

# 152
Аз не разбрах за какво се разсърди Косара.

# 153
'аз разбирам да съм го правила монотонно, а то беше един път на шега' , вика Клюкара... Joy
многократно, монотонно, явно са еднакви за нея по смисъл..
наистина ще е по-добре да мълчи тази жена..

# 154
Брана държи сметка на човек, който не понася. Брано, хващай пътя към София.

# 155
Изсмях се с глас като Виктор обясни за изневярата и как предупреждавал. “Скъпа, довечера смятам да оп*на касиерката от магазина”. 😁

# 156
Какви отговори търси този човек бе, голямо търсене на отговори. Брана направо грейна като си намери повод да го отреже.

# 157
Ми как така ще говори пред камерите, че Косето не е най-перфектна на света? Я го виж ти! Остро била реагирала Joy

Бранка не е говорила толкова с Виктор през цялото предаване. Може само да му се кара явно. Любов, кво да правиш Joy

# 158
Този Вико.."отговаряй коя целува и колко пъти.."разбиха го момите. Joy
Бранка има повече акъл от него.

# 159
  • somewhere over the rainbow
Някой води ли записки по монотонните бисери на Косара?

# 160
Това с Косара и Васил беше толкова зле изрязано и монтирано. Мисля че просто са им казали:”Скарайте се за нещо и да е драматично”.
А Косара си мисли, че “монотонно” означава “системно”.

# 161
  • България
Оф, тая досадна песен в тъпия модерен вариант. Съсипаха предаването.

# 162
Оф,тая жена като латерна...

# 163
Това риалити е страхотна комедия 😂 момите с вълнение чакат "новоселеца", каквото и да значи това 🤔🙄😂 май Косара го каза, не видях , ама като не си чел много-много не знаеш значението на много думи и ги употребяваш ни в клин ни в ръкав 😂

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 21:34 от araselia

# 164
Тоя льольо е една голяма въпросителна! Вечно ще търси отговори и ще има дилеми, над които "трябва да помисли". Егати тегавата работа. Не знам коя жена би си загубила живота с такъв. Накрая от немай къде ще стане гей...
Любимата ми негова реплика е: "Аз нямам отговори."Rolling Eyes Той не ги търси - отговорите, а чака да ги получи. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт